Emre Şimşek 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Sani Gerşon yazdı: Takılıyor da, sen çeki demirine kendi aracında değil, karşı araçlarda ihtiyaç duyacaksın. Malum, lifte kendi gidemeyince çekiyorlar 16 dk olmuş halen ses yok. İnanamıyorum 😱 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Emre Şimşek yazdı: 16 dk olmuş halen ses yok. İnanamıyorum 😱 İntikam soğuk yenen bir yemektir ya, soğutuyo 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Emre Şimşek yazdı: 16 dk olmuş halen ses yok. İnanamıyorum 😱 Bildirimler falan engellenmiş olmalı. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Mübarek günde siz de gıybet gıybet... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Mert Gulkokan yazdı: alacağız gibi freelander ben japon bakıyordum crv motorları bitik dedi Bir arkadaşında freelander var ufak tefek eksiklikleri var motoru sağlam rektifiye edilmiş Klima kompresörü aks keçesi gibi eksilikleri var onları ben halleder sana teslim ederim dedi biraz bekle diyor hayırlısı bakalım ama ocakbaşında herşey değişebilir. o ocak başı nelere kadir bak benden duymuş olma kendimi riske atıp söyleyeceğim ve bir süre benden haber alamazsan artık polis itfaiye ambulans ne varsa haber ver sana birazdan anlik konum aticam sürekli takip et beni ne olur ne olmaz Servet abiyi ocak başında ikna edemezsin sana tavsiyem onu pastaneye ya güzel tatli yapan bir mekana götür bolca tatlı söyle ve sen bir yersen ona 5 dilim yedir şeker yükseldikçe senin dediklerine tamam demeye başlayacaktır. Tatlıya karşı olan zaafı onu sana karşı savunmasız bırakacaktır Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Sani Gerşon yazdı: Takılıyor da, sen çeki demirine kendi aracında değil, karşı araçlarda ihtiyaç duyacaksın. Malum, lifte kendi gidemeyince çekiyorlar Tamam ya, sen özünde bir Jeep ci oldun. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: o ocak başı nelere kadir bak benden duymuş olma kendimi riske atıp söyleyeceğim ve bir süre benden haber alamazsan artık polis itfaiye ambulans ne varsa haber ver sana birazdan anlik konum aticam sürekli takip et beni ne olur ne olmaz Servet abiyi ocak başında ikna edemezsin sana tavsiyem onu pastaneye ya güzel tatli yapan bir mekana götür bolca tatlı söyle ve sen bir yersen ona 5 dilim yedir şeker yükseldikçe senin dediklerine tamam demeye başlayacaktır. Tatlıya karşı olan zaafı onu sana karşı savunmasız bırakacaktır Tatlıya vs gerek yok. İspanya bileti ve vizesini ayarlasın, ucak daha inmeden evi arabayı Mert'in üstüne yapabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Sami Demirpaz yazdı: Tatlıya vs gerek yok. İspanya bileti ve vizesini ayarlasın, ucak daha inmeden evi arabayı Mert'in üstüne yapabilir. Bak bu daha etkili bir yöntem olabilir Birde çok istediği bir telefon rehberi var onuda ele geçirip teslim ederse oda etkili olabilir 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2020 Takılıyor da, sen çeki demirine kendi aracında değil, karşı araçlarda ihtiyaç duyacaksın. Malum, lifte kendi gidemeyince çekiyorlar Şimdi sessizce dağılın bakiyim 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Liftte olmadiginda guzel. Az zamanlarin hatirasi olarak videoya almak mantikli.Duster kimin? O lastiklerle, tecrübesiz soforle vs, olmaz, satsin o arabayi Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Sani Gerşon yazdı: Liftte olmadiginda guzel. Az zamanlarin hatirasi olarak videoya almak mantikli. Duster kimin? O lastiklerle, tecrübesiz soforle vs, olmaz, satsin o arabayi Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sayın Gerşon bu çırpınışlar sizi kurtaramıyacak, bari seni iyi hatırlayalım tapatalk imzanı kapatırmısın 1 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Şimdi sessizce dağılın bakiyim Her marka dan bir acemi bulmuş show yapıyor abim yaaa 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2020 Kaşınıyor işte Ama dur la.. At lastik yok artık [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Kaşınıyor işte Ama dur la.. At lastik yok artık MT getirsek de bir yere kadar be abim. Bak bir üst yorumdaki Jeeper ne demiş 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Kaşınıyor işte Ama dur la.. At lastik yok artık hazır lastik yokken ben de şansımı bir denesem mi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hazır lastik yokken ben de şansımı bir denesem mi @Servet Aydın Land'ın bir arazi performansı geçmişi var, ha bu çekik göz güney koreli ne konuşur ? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 (düzenlendi) Sami Demirpaz yazdı: @Servet Aydın Land'ın bir arazi performansı geçmişi var, ha bu çekik göz güney koreli ne konuşur ? şansımı denesem dedim ya idaa yok en fazla bizimde bir videomuz olur birileri gibi yavaştan dağılın der. tecrübe eder boyumuzun ölçüsünü alırız 28 Ağustos 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Daalın.. Yok o değildi [emoji51][emoji23] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2020 Arada vızıltı duydum sanki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 alıntı yaparak yazarmısın abi kime dediğin anlaşılmıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2020 Kaz yiyen başın yandı diyecem [emoji533] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tecrübe eder boyumuzun ölçüsünü alırız Alma, ben aldım, bi farkı olmuyor, bi de günü gelince siyasi partililerin görüntüleri gibi sürekli piyasaya sürülüyor 28 Ağustos 2020 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Kaz yiyen başın yandı diyecem anlamadım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Arada vızıltı duydum sanki lifte alıp bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Ağustos 2020 Paylaş 28 Ağustos 2020 lifte alıp bakmak lazım.Önce bi liften inmesi lazım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts