İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Servet Aydın

Onlar da güzelmiş. 

En iyisi. Ama landda sıkıntı. Aynı lastik kj üstünde iken hiç ses yapmıyor. Landda kafa şişiriyor ve her biri 20kg. Gereksiz ağırlık yürüyen sistem için iyi değil. Daha soft ve gerçek 4 mevsim lastiği aldım. Bunun kadar özgür gezme imkanım yok ama
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

Ne aldın marka model ? 

At mi mt mi

hayırlı olsun güle güle kullan

liberty de yol ses lastik sesi pek yokta yabancı ruzgar sesini çok aliyodu sanki

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ne aldın marka model ? 

At mi mt mi

hayırlı olsun güle güle kullan

liberty de yol ses lastik sesi pek yokta yabancı ruzgar sesini çok aliyodu sanki

https://www.bfgoodrich.co.uk/auto/tyres/bfgoodrich-urban-terrain-t-a

Tercihte birinci sebep ko2 yağmurda ciddi kaymaya meyilli ve at lastiğin verdiği güven ile aracın sınırları dışına çıkıyorum. Ve lastik uğultusu. Urban terrain zaten ko2 almadan önce listemde idi. Ya conti cross alacaktım ya da bunu. Aklımda kalacağına alayım dedim. Bakalım ne olacak

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Şimdi anlamadım . Ne söküldü ne takıldı. Çıkanlar bize yar olur muydu. AT  iyi hoş ama buz ve ilk yağmur da dikkat etmek lazım. Buz da fren  ilk yağmurda iki cekerle sakata gelmistim.   Kartepe tırmanırken virajda baktım drift atıyom. Yandaki arkadaş hayırdır diyordu :) 4 e çektim rahatladım :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Şimdi anlamadım . Ne söküldü ne takıldı. Çıkanlar bize yar olur muydu. AT  iyi hoş ama buz ve ilk yağmur da dikkat etmek lazım. Buz da fren  ilk yağmurda iki cekerle sakata gelmistim.   Kartepe tırmanırken virajda baktım drift atıyom. Yandaki arkadaş hayırdır diyordu [emoji4] 4 e çektim rahatladım [emoji4]

Gitti lastikler. 17 sana gelmez
Adam ölçüleri bile söylemiyor birileri çöker diye.

[emoji2]

225 65 17 hocam.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
çıkan lastiklere keş 10 bin..

Geç kaldınız cnm. Alan çok değerli bir arkadaşım.
  • Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hadi hayirli olsun, attigin linke bile bakmadim. Duster deyince urban terrain dedim. 

ko2 lobisi bitmistir, urban dan devam edelim :)

tekerine keskin tas degmesin :) kesene bereket. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Valla artık keskin taşa dikkat gerek. Karpuz gibi yarılır bunlar [emoji16]

Linkteki alet land [emoji91]

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Lastikleri kim aldı demiştik? Ben alacaktım ne güzel

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Lastikleri kim aldı demiştik? Ben alacaktım ne güzel

Sana ne. Kim aldıysa aldı.. Şimdi kaybol
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Servet Aydın yazdı:

Sana ne. Kim aldıysa aldı.. Şimdi kaybol

Alan ile anlaşırsak belki bana verir dedim.. 🤩

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

En iyisi. Ama landda sıkıntı. Aynı lastik kj üstünde iken hiç ses yapmıyor. Landda kafa şişiriyor ve her biri 20kg. Gereksiz ağırlık yürüyen sistem için iyi değil. Daha soft ve gerçek 4 mevsim lastiği aldım. Bunun kadar özgür gezme imkanım yok ama

haşırt diye bizim evin önündeki kaldırıma çıkamazsın mesela...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Alan ile anlaşırsak belki bana verir dedim.. [emoji2956]

Kışt
haşırt diye bizim evin önündeki kaldırıma çıkamazsın mesela...

Oracıkta kalır yeminle
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Servet Aydın yazdı:

abi bu şimdi arazide yürüyebiliecek mi hiç diş yok bunda

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

KO2 ler hergün üstünde asfaltta gidilecek lastik değil, kafa ütülüyor, ağır, bunlar ideal gerçekten.

Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Land ve arazi aynı cümlede kullanılmış 🤪

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Asfalt lastiği ile enduro parkurunda geziyoz cicim. Ko2 gibi olmasına imkan yok bunların

Sami Demirpaz yazdı:
KO2 ler hergün üstünde asfaltta gidilecek lastik değil, kafa ütülüyor, ağır, bunlar ideal gerçekten.

Land ve arazi aynı cümlede kullanılmış [emoji2957]

Arazi bizim göbek adımız yeğeeennn

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Sami Demirpaz yazdı:

Land ve arazi aynı cümlede kullanılmış 🤪

bende yazlık düşünüyorum yavaş yavaş gerçekten konfor çok düşük ve ses çok fazla. ama sadece lastik değişimide yetmez bana jant da almam lazım ki. hafta sonu sök tak yapabileyim. 

Servet Aydın yazdı:

Asfalt lastiği ile enduro parkurunda geziyoz cicim. Ko2 gibi olmasına imkan yok bunların

tamam tamam bu sana göre imiş bizde iş görmez niye eziyon ki bu kadar büyüyünce bende land alcam :) 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

bende yazlık düşünüyorum yavaş yavaş gerçekten konfor çok düşük ve ses çok fazla. ama sadece lastik değişimide yetmez bana jant da almam lazım ki. hafta sonu sök tak yapabileyim. 

tamam tamam bu sana göre imiş bizde iş görmez niye eziyon ki bu kadar büyüyünce bende land alcam :) 

Sok tak ugrastiriyor ya oda ayri dert. Ben onceki arabada Kumho AT almistim, bu arabada Goodyear AT aldim. Ikisininde disleri agresif degil, agir lastikler degil dolayisyla hem yolda hem yakitta hemde benim girdigim arazide memnunum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Sami Demirpaz yazdı:

Sok tak ugrastiriyor ya oda ayri dert. Ben onceki arabada Kumho AT almistim, bu arabada Goodyear AT aldim. Ikisininde disleri agresif degil, agir lastikler degil dolayisyla hem yolda hem yakitta hemde benim girdigim arazide memnunum. 

sök tak sorun olmaz da saklama sorun 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...