Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Kamerasına extra lens takılmış gibi çıkmış. lens te odak hatalı gibi, hafif astigmat var.... ney bu çeken alet, dur tahmin edeyim Mehmet Göktürk yazdı: Yapması kolay yaparız ama bizim ülkede yasak.. değişim şart... şartta konum doğru toplum yanlış... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: lens te odak hatalı gibi, hafif astigmat var.... ney bu çeken alet, dur tahmin edeyim Land rover parası telefon ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: @Önder Özcan, hoca dersi bitirdi . Sonraki derste artık devam ederiz. İki goy goy bı oy oy Land sahibi olmak için iktisadi geleceğimizde arkadaşlarında öngördüğü, bazı ekonomik sıkıntılar olduğunda daralan talebe karşı oluşacak yüksek arz ile fiyatlar genel seviyesi bazı arkadaşların istediği piyasa seviyesine geldiğinde, belki bı cesaret... Bu ara uzaktan kumandalı model defender araçlar revaçta. Acaba öyle mi yapmalı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Bu ara uzaktan kumandalı model defender araçlar revaçta. Acaba öyle mi yapmalı. bunu izlemiştim, artık bunu bile almak zor, düştüğümüz hale bak 5 Mayıs 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Nefis körlemek için alınır. Zaten bazısı anca ona Cesaret eder. Edebilirse 😛 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 Akşam pazarı 90. Gel vatandaş geaaal Bugün ( dün) biri aldı. Yutuptan ulaştı bana. İzmirde. 2006hse. 320.k 15küsür hasar kaydı. 79bin tl. Bi alt takım işleri yapılacak. Aks vs. 5.vites biraz sesli imiş. Yağı kısmi değişecek şanzımanın. Muhtemelen düzelir sesi 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç para bi land ? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 Kaç para ulen bi 70lik şaft kaççç 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 70 lik diyince akla başka şeyler geliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2020 70 lik diyince akla başka şeyler geliyor [emoji3]Şişede durduğu gibi durmuyor şaft Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Ön saft az yakmasi icin sökülmüstür sase podye ve direklerde islem yoktur sigorta ile anlasmali kaydi vardir kadran degistiginden km dusukmus gibi zannedilmis fakat sifir kadran takilmistir araclariniz degerinde alinır😂 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Konumuz nasıl bir land rover sahibi olunur. Servet Başganım aranır, başganım 103 bin tl hazır bana landrover satarmısın denir. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: Servet Başganım aranır, başganım 103 bin tl hazır bana landrover satarmısın denir. Böyle keyif verici, her söylenene evet dedirten, yasa dışı olmayan bir ilaç arıyorum, bi tanıdık başka bir tanıdığın çayına atıp sonra notere götürecekmiş 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Böyle keyif verici, her söylenene evet dedirten, yasa dışı olmayan bir ilaç arıyorum, bi tanıdık başka bir tanıdığın çayına atıp sonra notere götürecekmiş bence okudum anladım yazan imzalı boş kağıt almak lazım elinden. az yaksın diye şaftı filan sökmüşse diye. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: Servet Başganım aranır, başganım 103 bin tl hazır bana landrover satarmısın denir. Adamın o aracı hesaplı satması için ona başka araç beğendirmek gerekiyor. Bence strateji bu yöne yoğunlaşmalı. Yoksa bizans surları gibi adamın durumu. Tepeden kaynar yağ döküyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Akşam pazarı 90. Gel vatandaş geaaal Bugün ( dün) biri aldı. Yutuptan ulaştı bana. İzmirde. 2006hse. 320.k 15küsür hasar kaydı. 79bin tl. Bi alt takım işleri yapılacak. Aks vs. 5.vites biraz sesli imiş. Yağı kısmi değişecek şanzımanın. Muhtemelen düzelir sesi Geliyeah lr2 diyebilirmiyiz bu durumda, sana buldum süper bir sd4 hse yalnız ufacıcık bir sorunu var, 224bincik gibi... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: Geliyeah lr2 diyebilirmiyiz bu durumda, sana buldum süper bir sd4 hse yalnız ufacıcık bir sorunu var, 224bincik gibi... Discovery sürecine girilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 aday bulundu: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-2005-land-rover-discovery-4.4v8-hse-hatasiz-boyasiz-122.000km-de-800700223/detay 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 offş hem v8 benzinli hem ingiliz :D tam başganıma göre uğraşıp dursun artık. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 ooo iyiymiş bu disco. ağzının tadıyla bozar bunu servet abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Niye bozsun ya taş gibi 4.4BMW motoru. şanzıman desen dizel değil tork sakatlığı olmamıştır. tek sorun plaja sokuldu mu? O da korozyondan kablolardan kısmen anlaşılabilir. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Niye bozsun ya taş gibi 4.4BMW motoru. şanzıman desen dizel değil tork sakatlığı olmamıştır. tek sorun plaja sokuldu mu? O da korozyondan kablolardan kısmen anlaşılabilir. Hocam ustundeki motor AJ-8 Doch V8 Jaguar motoru. X5 teki 4.4 daha farkli bir motor. Bir ara yakin kadrajimdaydi bu arac 😎 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: King’e V10 Tuareg bulalim bence 👌 Dost musun düşman mı 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: Hocam ustundeki motor AJ-8 Doch V8 Jaguar motoru. X5 teki 4.4 daha farkli bir motor. Bir ara yakin kadrajimdaydi bu arac 😎 Emin misin? 2006 ve sonrası jaguar diye okudum ben. Yorum bağlantısı
Recommended Posts