Mehmet Göktürk 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Ali gecikiyorsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-seri-3-defender-model-76-759141500/detay Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: 0.5 ayarına almış galiba. Aracın boyutları farklı göründü, bir şey var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Kamerasına extra lens takılmış gibi çıkmış.Hocam üçlü kamera var. Aracın 2 metre uzağından çektim telefonu kaldırıp yukarı. Geniş açı ile aldı anca 0.5 ayarına almış galiba.Evet 0.5 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: 2 ayı geçti boz ayi? 🙂 🙂 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ali gecikiyorsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-seri-3-defender-model-76-759141500/detay konforda lazım ama, bu ilandaki araç için bana garajlı atölyeli ev lazım, bu 2. araç olacak komple sök tak geliştir boya vs. yap yapmam lazım, keşke yapabilsem hiç acımazdım vallahi, yapacak zamanda gelecek ama yaş ilerlemiş olacak biraz, ona yanıyorum, yapacak halim hevesim kalmayacak.... 2 Mayıs 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Kamerasına extra lens takılmış gibi çıkmış.iPhone 11 Pro çekimi çok belli [emoji41] Bir foto ile kaynak yapayım... 5 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: konforda lazım ama, bu ilandaki araç için bana garajlı atölyeli ev lazım, bu 2. araç olacak komple sök tak geliştir boya vs. yap yapmam lazım, keşke yapabilsem hiç acımazdım vallahi, yapacak zamanda gelecek ama yaş ilerlemiş olacak biraz, ona yanıyorum, yapacak halim hevesim kalmayacak.... Ali abi bugun canım sıkıldı transporterın egr yi söküp temizleyım dedım sökdüm temızledım ellerım yuzum yag oldu bir civata bir alyan anahtar aşagıya dusurdum mecbur alt karter mufafaza sökmek zorunda kaldım altına sıgamadım arabanın :)) kirkoya al altına yat bu sefer yıka mufahazayı bakalım karterden yag kaçşırıyo bakdım bu seferde hafta ıcı arabayı bırakacam karterı söktürüp yag kacaklarını halllettırcem 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet abi defi basınç saatini söktünmü arabadan ? Onun renk ayarı varmı, kırmızı idi galiba sende ki ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Kullanıyoruz. Yakıt ekonomisi için çok fayda sağladı alışma evresinde. Seyir halinde iken 0.4 barı geçmeyince 7 litre yakıyor araç. Vakit olsa Ecomod sistemi yapacağım. Dip gaz yapmadığım sürece turbo 0.4 bar ile sınırlı olacak Çift renk. Gündüz beyaz gece kırmızı. Beyaz ışığı zayıf Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Kullanıyoruz. Yakıt ekonomisi için çok fayda sağladı alışma evresinde. Seyir halinde iken 0.4 barı geçmeyince 7 litre yakıyor araç. Vakit olsa Ecomod sistemi yapacağım. Dip gaz yapmadığım sürece turbo 0.4 bar ile sınırlı olacak Çift renk. Gündüz beyaz gece kırmızı. Beyaz ışığı zayıf Abi bende takacağım da sen deney yapınca söktüysen satıyormusun diyecektim. Ama bana mavi renkli lazım, malum vw göstergeler komple mavi. Eco mod sistemi her araca uygulanabilecekmi, şu dumancıların limp modu tarzında düğme ile eco mod olsa bende yaptırmak isterim multivana. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Her araca olmayabilir. Cihazı alınca içini açıp ledleri değişebilir Turbo basınç ayar zımbırtısı var. Manuel ayarlı. Alıp denemek lazım senin araçta. Mantık olarak turbo basıncı düştükçe yakıt azalır. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Her araca olmayabilir. Cihazı alınca içini açıp ledleri değişebilir Turbo basınç ayar zımbırtısı var. Manuel ayarlı. Alıp denemek lazım senin araçta. Mantık olarak turbo basıncı düştükçe yakıt azalır. Wastegateye bağlanan bi aparat var ama onu kaput altına koyuyorlar sürekli aşşağı in kaput aç ayarla kapat, mantıklı olmuyor. Profec var oda şahin parası. Foruma bi konu açmıştım harici haritalı beyin ile eco mod yapılırmı diye, pd130 lara koyuyorlar km sıfırlama tuşuna basılı tutup sinyal kolunu oynatınca 1 2 3 4 olarak ayrı haritaya geçiyor. Arabanın içerisinden anlık basınç kısıp açacak bir sistem yaparsan ilk müşterilerinden biri ben olurum. Benim planım şuydu, yüklü arabalara takılan beyinlerden alıp 3 tane harita yapılacak, 1. Harita orjinal 130 hp, stok loglar duruyor. 2. Harita eco mod, yakıt basıncı kısılmış hali, 3. Harita ise sport mod bu seçeneğe de stage1 170 hp lik yazılımın haritasını yüklensin, araç içerisinden eco normal sport olarak seçebilelim. Bmw lere yapılıyor pd tdi lara yapılıyor benim multiye gelince herkes olmaz diyor. Sanayide komşumuz var elektronik aksam ve beyin işi yapıyor, işini iyi yapar. Bu yaz tatilinde hazır müsaitken gidip soracaktım maaş vermene gerek yok çıraklık yaparım sadece bişeyler öğreneyim diye. Corona çıkınca gitti tabi, belkide kendim becerebilirdim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Mekanik vana araç içine taşınır iki ince Hortum ile Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Her araca olmayabilir. Cihazı alınca içini açıp ledleri değişebilir Turbo basınç ayar zımbırtısı var. Manuel ayarlı. Alıp denemek lazım senin araçta. Mantık olarak turbo basıncı düştükçe yakıt azalır. kurum da artar enjektör memeleri sizlere ömür olursa? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 TRY 79.37 31%OFF | Dynoracing 2 "52mm Yarış Araba Turbo Boost Ölçer-1 ~ 2Bar + Ayarlanabilir Otomatik Turbo Boost Denetleyici kiti 1-30 PSI KABIN https://s.click.aliexpress.com/e/_BTBzAk Bu uygunmudur ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Her araca olmayabilir. Cihazı alınca içini açıp ledleri değişebilir Turbo basınç ayar zımbırtısı var. Manuel ayarlı. Alıp denemek lazım senin araçta. Mantık olarak turbo basıncı düştükçe yakıt azalır. turbo wastegate borusunu sokup arizaya gecirin. deneyin. limitliyor basinci hortum vs patlatmanak icin. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Sonra bidaha cihaza bağlayıp kaydı silene kadar yada kontağı kapatıp açana kadar düzelmiyor ama. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 kurum da artar enjektör memeleri sizlere ömür olursa?Büyüyü bozmasan bir kere de turbo wastegate borusunu sokup arizaya gecirin. deneyin. limitliyor basinci hortum vs patlatmanak icin.Land veya reno arızaya geçiyor ama deli duman atıyor o anda Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 neden duman atiyor olabilir? turbo bypass olunca yakiti kismasi gerekmezmi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 neden duman atiyor olabilir? turbo bypass olunca yakiti kismasi gerekmezmi?Atar.. Önce yakıt verilir ki hava yoğunluğu artsın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: neden duman atiyor olabilir? turbo bypass olunca yakiti kismasi gerekmezmi? beyin , araç yolda kalmasın diye öncelik veriyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Yapması kolay yaparız ama bizim ülkede yasak.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts