Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Her araca olmayabilir. Cihazı alınca içini açıp ledleri değişebilir Turbo basınç ayar zımbırtısı var. Manuel ayarlı. Alıp denemek lazım senin araçta. Mantık olarak turbo basıncı düştükçe yakıt azalır. Wastegateye bağlanan bi aparat var ama onu kaput altına koyuyorlar sürekli aşşağı in kaput aç ayarla kapat, mantıklı olmuyor. Profec var oda şahin parası. Foruma bi konu açmıştım harici haritalı beyin ile eco mod yapılırmı diye, pd130 lara koyuyorlar km sıfırlama tuşuna basılı tutup sinyal kolunu oynatınca 1 2 3 4 olarak ayrı haritaya geçiyor. Arabanın içerisinden anlık basınç kısıp açacak bir sistem yaparsan ilk müşterilerinden biri ben olurum. Benim planım şuydu, yüklü arabalara takılan beyinlerden alıp 3 tane harita yapılacak, 1. Harita orjinal 130 hp, stok loglar duruyor. 2. Harita eco mod, yakıt basıncı kısılmış hali, 3. Harita ise sport mod bu seçeneğe de stage1 170 hp lik yazılımın haritasını yüklensin, araç içerisinden eco normal sport olarak seçebilelim. Bmw lere yapılıyor pd tdi lara yapılıyor benim multiye gelince herkes olmaz diyor. Sanayide komşumuz var elektronik aksam ve beyin işi yapıyor, işini iyi yapar. Bu yaz tatilinde hazır müsaitken gidip soracaktım maaş vermene gerek yok çıraklık yaparım sadece bişeyler öğreneyim diye. Corona çıkınca gitti tabi, belkide kendim becerebilirdim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Mekanik vana araç içine taşınır iki ince Hortum ile Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Her araca olmayabilir. Cihazı alınca içini açıp ledleri değişebilir Turbo basınç ayar zımbırtısı var. Manuel ayarlı. Alıp denemek lazım senin araçta. Mantık olarak turbo basıncı düştükçe yakıt azalır. kurum da artar enjektör memeleri sizlere ömür olursa? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 TRY 79.37 31%OFF | Dynoracing 2 "52mm Yarış Araba Turbo Boost Ölçer-1 ~ 2Bar + Ayarlanabilir Otomatik Turbo Boost Denetleyici kiti 1-30 PSI KABIN https://s.click.aliexpress.com/e/_BTBzAk Bu uygunmudur ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Her araca olmayabilir. Cihazı alınca içini açıp ledleri değişebilir Turbo basınç ayar zımbırtısı var. Manuel ayarlı. Alıp denemek lazım senin araçta. Mantık olarak turbo basıncı düştükçe yakıt azalır. turbo wastegate borusunu sokup arizaya gecirin. deneyin. limitliyor basinci hortum vs patlatmanak icin. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Sonra bidaha cihaza bağlayıp kaydı silene kadar yada kontağı kapatıp açana kadar düzelmiyor ama. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 kurum da artar enjektör memeleri sizlere ömür olursa?Büyüyü bozmasan bir kere de turbo wastegate borusunu sokup arizaya gecirin. deneyin. limitliyor basinci hortum vs patlatmanak icin.Land veya reno arızaya geçiyor ama deli duman atıyor o anda Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 neden duman atiyor olabilir? turbo bypass olunca yakiti kismasi gerekmezmi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 neden duman atiyor olabilir? turbo bypass olunca yakiti kismasi gerekmezmi?Atar.. Önce yakıt verilir ki hava yoğunluğu artsın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: neden duman atiyor olabilir? turbo bypass olunca yakiti kismasi gerekmezmi? beyin , araç yolda kalmasın diye öncelik veriyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Yapması kolay yaparız ama bizim ülkede yasak.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Kamerasına extra lens takılmış gibi çıkmış. lens te odak hatalı gibi, hafif astigmat var.... ney bu çeken alet, dur tahmin edeyim Mehmet Göktürk yazdı: Yapması kolay yaparız ama bizim ülkede yasak.. değişim şart... şartta konum doğru toplum yanlış... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: lens te odak hatalı gibi, hafif astigmat var.... ney bu çeken alet, dur tahmin edeyim Land rover parası telefon ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: @Önder Özcan, hoca dersi bitirdi . Sonraki derste artık devam ederiz. İki goy goy bı oy oy Land sahibi olmak için iktisadi geleceğimizde arkadaşlarında öngördüğü, bazı ekonomik sıkıntılar olduğunda daralan talebe karşı oluşacak yüksek arz ile fiyatlar genel seviyesi bazı arkadaşların istediği piyasa seviyesine geldiğinde, belki bı cesaret... Bu ara uzaktan kumandalı model defender araçlar revaçta. Acaba öyle mi yapmalı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Bu ara uzaktan kumandalı model defender araçlar revaçta. Acaba öyle mi yapmalı. bunu izlemiştim, artık bunu bile almak zor, düştüğümüz hale bak 5 Mayıs 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Nefis körlemek için alınır. Zaten bazısı anca ona Cesaret eder. Edebilirse 😛 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 Akşam pazarı 90. Gel vatandaş geaaal Bugün ( dün) biri aldı. Yutuptan ulaştı bana. İzmirde. 2006hse. 320.k 15küsür hasar kaydı. 79bin tl. Bi alt takım işleri yapılacak. Aks vs. 5.vites biraz sesli imiş. Yağı kısmi değişecek şanzımanın. Muhtemelen düzelir sesi 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç para bi land ? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 Kaç para ulen bi 70lik şaft kaççç 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 70 lik diyince akla başka şeyler geliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2020 70 lik diyince akla başka şeyler geliyor [emoji3]Şişede durduğu gibi durmuyor şaft Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Ön saft az yakmasi icin sökülmüstür sase podye ve direklerde islem yoktur sigorta ile anlasmali kaydi vardir kadran degistiginden km dusukmus gibi zannedilmis fakat sifir kadran takilmistir araclariniz degerinde alinır😂 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Konumuz nasıl bir land rover sahibi olunur. Servet Başganım aranır, başganım 103 bin tl hazır bana landrover satarmısın denir. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2020 Paylaş 6 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: Servet Başganım aranır, başganım 103 bin tl hazır bana landrover satarmısın denir. Böyle keyif verici, her söylenene evet dedirten, yasa dışı olmayan bir ilaç arıyorum, bi tanıdık başka bir tanıdığın çayına atıp sonra notere götürecekmiş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts