Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Zamansız çıkıyon ama konum at ihbar edecem [emoji14]Yer nefis. Arada çıtır oynamalık yerler. Burası son nokta. Çadırı aç otur manzara seyret. Benim evin 1 km yukarısı Sen yeni pon mu aldın?2 ayı geçti 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Pon dediği stepne mi göz alan :0Bundan verelim göz almayan 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Ben çıktım bile Hele bura nere çok güzel miş Servet Aydın yazdı: Yer nefis. Arada çıtır oynamalık yerler. Burası son nokta. Çadırı aç otur manzara seyret. Benim evin 1 km yukarısı 2 ayı geçti Evin ora derken gebze mi gölcük mü Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 İftar sonrası da kokoreç adamda bı tam gömülür pofff. Korona senin ben . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Aypon kac bu landi bosverelimMobese kamerası gibi olan model İftar sonrası da kokoreç adamda bı tam gömülür pofff. Korona senin ben .Sen ne diyon var ya. Gece gör birde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Gölcük Abi korona sonrasına bir konum alalım lazım olur şimdi istesek de gelemiyoruz malum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: 4000. mesajı yazana land 85bin land ve yanında 85 kaat, temiz para valla 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Kamerasına extra lens takılmış gibi çıkmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Ali gecikiyorsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-seri-3-defender-model-76-759141500/detay Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: 0.5 ayarına almış galiba. Aracın boyutları farklı göründü, bir şey var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Kamerasına extra lens takılmış gibi çıkmış.Hocam üçlü kamera var. Aracın 2 metre uzağından çektim telefonu kaldırıp yukarı. Geniş açı ile aldı anca 0.5 ayarına almış galiba.Evet 0.5 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: 2 ayı geçti boz ayi? 🙂 🙂 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ali gecikiyorsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-seri-3-defender-model-76-759141500/detay konforda lazım ama, bu ilandaki araç için bana garajlı atölyeli ev lazım, bu 2. araç olacak komple sök tak geliştir boya vs. yap yapmam lazım, keşke yapabilsem hiç acımazdım vallahi, yapacak zamanda gelecek ama yaş ilerlemiş olacak biraz, ona yanıyorum, yapacak halim hevesim kalmayacak.... 2 Mayıs 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Kamerasına extra lens takılmış gibi çıkmış.iPhone 11 Pro çekimi çok belli [emoji41] Bir foto ile kaynak yapayım... 5 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: konforda lazım ama, bu ilandaki araç için bana garajlı atölyeli ev lazım, bu 2. araç olacak komple sök tak geliştir boya vs. yap yapmam lazım, keşke yapabilsem hiç acımazdım vallahi, yapacak zamanda gelecek ama yaş ilerlemiş olacak biraz, ona yanıyorum, yapacak halim hevesim kalmayacak.... Ali abi bugun canım sıkıldı transporterın egr yi söküp temizleyım dedım sökdüm temızledım ellerım yuzum yag oldu bir civata bir alyan anahtar aşagıya dusurdum mecbur alt karter mufafaza sökmek zorunda kaldım altına sıgamadım arabanın :)) kirkoya al altına yat bu sefer yıka mufahazayı bakalım karterden yag kaçşırıyo bakdım bu seferde hafta ıcı arabayı bırakacam karterı söktürüp yag kacaklarını halllettırcem 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet abi defi basınç saatini söktünmü arabadan ? Onun renk ayarı varmı, kırmızı idi galiba sende ki ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Kullanıyoruz. Yakıt ekonomisi için çok fayda sağladı alışma evresinde. Seyir halinde iken 0.4 barı geçmeyince 7 litre yakıyor araç. Vakit olsa Ecomod sistemi yapacağım. Dip gaz yapmadığım sürece turbo 0.4 bar ile sınırlı olacak Çift renk. Gündüz beyaz gece kırmızı. Beyaz ışığı zayıf Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Kullanıyoruz. Yakıt ekonomisi için çok fayda sağladı alışma evresinde. Seyir halinde iken 0.4 barı geçmeyince 7 litre yakıyor araç. Vakit olsa Ecomod sistemi yapacağım. Dip gaz yapmadığım sürece turbo 0.4 bar ile sınırlı olacak Çift renk. Gündüz beyaz gece kırmızı. Beyaz ışığı zayıf Abi bende takacağım da sen deney yapınca söktüysen satıyormusun diyecektim. Ama bana mavi renkli lazım, malum vw göstergeler komple mavi. Eco mod sistemi her araca uygulanabilecekmi, şu dumancıların limp modu tarzında düğme ile eco mod olsa bende yaptırmak isterim multivana. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Her araca olmayabilir. Cihazı alınca içini açıp ledleri değişebilir Turbo basınç ayar zımbırtısı var. Manuel ayarlı. Alıp denemek lazım senin araçta. Mantık olarak turbo basıncı düştükçe yakıt azalır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts