Servet Aydın 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Fırtına öncesi sessizlik bunlar.... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Arkadaş, şu adamı arabalardan uzak tutun ya.Bu nedir Allah aşkına Arabaya verdiği para ve aldıktan sonra yaptığı masraflarla 4 cebeş alırdı muhtemelen 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 4 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Arabaya verdiği para ve aldıktan sonra yaptığı masraflarla 4 cebeş alırdı muhtemelen Diğer deyişle 6 Altea parası . İyi para. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Diğer deyişle 6 Altea parası [emoji4]. İyi para. 32-33 bin liralık araba 2.yi zor alır [emoji14] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Gönül meselesi bu. dur dinlemez. Güzide vatanımda bi ilk olacak bişeyi yapıyorum hayırlısı ile. Gönül yıllardır ister.. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Güzide vatanımda bi ilk olacak bişeyi yapıyorum hayırlı ile. Gönül yıllardır ister.. Vur kır parçala abi senden mühim değil bir daha alırsın 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Önce sökeceğin parçaların yedeklerini tedarik etseydin çıkmacıdan. Nasılsa hepsi işe yaramaz hale gelecek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Vur kır parçala abi senden mühim değil bir daha alırsınSen işimi halletme, bu sefer yol vermem üstünden geçerim Önce sökeceğin parçaların yedeklerini tedarik etseydin çıkmacıdan. Nasılsa hepsi işe yaramaz hale gelecek [emoji3]Var olup, araç için olmayan ekipmanlar ile oluşturacağım sistemi 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 5 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Arabaya verdiği para ve aldıktan sonra yaptığı masraflarla 4 cebeş alırdı muhtemelen 4 cebeş 12 altea. 5 saat önce, Servet Aydın yazdı: Güzide vatanımda bi ilk olacak bişeyi yapıyorum hayırlısı ile. Gönül yıllardır ister.. Kesin motoru patlatacak. Yazııııık bir zamanlar iyi arabaydı rahmetimi.. . Bak gördünmü rahmet istedi gaaribim.. .??? Sormaya korkuyorum ama bu sefer neyle çalıştıracaksın? Amonyak protein karışımı ile mi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 ptc yapıyor benceOrjinal Webasto olan araçta ptc mi? Fortmu bu öğğk 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Orjinal Webasto olan araçta ptc mi? Fortmu bu öğğk Bende var abi orjinal ptc 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Sırf Cx ile oynayamıyorum diye aldı bunu... 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 24 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sırf Cx ile oynayamıyorum diye aldı bunu... Çoluğun çocuğun rızkını vermesin de ıvır zıvıra Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Önceki land da 3 takım enjektör vsvsvsvs diye gidiyordu sanırım liste. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 Bende var abi orjinal ptc Ben binmeden önce yaşam alanı ısınmış halde bekliyor cnm Sırf Cx ile oynayamıyorum diye aldı bunu... Mazdanın logosunu gören cennetlik Çoluğun çocuğun rızkını vermesin de ıvır zıvıra Napim başka yerlerde mi yiyeyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Bugün günlerden çayıra çimene yayılma günü. Asvalt lastiği ile çimen toprak ikilisi olan zeminde neler yapılır denedim. Beklenti, olması gereken şekilde.. 12 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Pilotaj Emmi'den kötü hani Land olmasa fena mı fena ki Land hataları telafi etmiş .Kocaa jipi beleşe yıkayıp cilalattin kirletmeye mi gittin 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Yarım yamalak yaptılar abi. Bari komple çamur yapayım, kusurları örtsün dedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Abi ne ara gittin ya. Bugun Servet abi ve Adnan abi ile tanismak kismet oldu. Koksal abiyi az farkla kacirdik. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Çocuklar ile buluşup asli görevi yaptım, sonrasında kaçtım dağa taşa 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Denemedik bi zeytinyağı kaldı bugün, dağa taşa vur ki daha çok çizilsin abi, biz insan mıyız düzeltiriz nasılsa 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Denemedik bi zeytinyağı kaldı bugün, dağa taşa vur ki daha çok çizilsin abi, biz insan mıyız düzeltiriz nasılsa [emoji3]Çok kapitalist gördüm seni 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts