İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Ali Gök
Metin Akbal yazdı:

Namussuza yapacak birsey yok :)Taparim hee emoji16.png

sigorta şirketi neyle kendini güvenceye alıyor. bana yalan gibi geliyor bu iş

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İyi de burda söz konusu kişi sensin. Bilimum patlatma, kırma, elentürük verme işlerinde uzman kişilik. 1-2 yıl çooook uzun bir zaman. Sana 6 saat yeter de artar [emoji3]

Teknosda eleman tanıyor. Ağbi sen kasko yapmadan almasın zaten diyor [emoji88]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

sigorta şirketi neyle kendini güvenceye alıyor. bana yalan gibi geliyor bu iş

onarılamaycak halde ise faturanın %60 nı ödüyor.

Servet Aydın yazdı:

Teknosda eleman tanıyor. Ağbi sen kasko yapmadan almasın zaten diyor emoji88.png

primleri kimin yükselttiğini bulduk

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Servet Aydın yazdı:

Ben
Asıl ona şart. Ekranı böbrek parası

Servet abi 3 kere samsung ekranı kırdım ıkıde kızlar kırdı , evde şimdi ıkı iphone var iphne 5 tuvalete düşdü sıvı temızlıgı yaptırdım ekran su almısdı 15 gunde ekran eskı halıne geldı bende elımden kac kere iphone 7 plus  dusurdum masallah kırılmadı daha iphone olsun eski olsun :))

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Erkan Işık yazdı:

Servet abi 3 kere samsung ekranı kırdım ıkıde kızlar kırdı , evde şimdi ıkı iphone var iphne 5 tuvalete düşdü sıvı temızlıgı yaptırdım ekran su almısdı 15 gunde ekran eskı halıne geldı bende elımden kac kere iphone 7 plus  dusurdum masallah kırılmadı daha iphone olsun eski olsun :))

ıphone cheroke

samsung land

huawei lada niva :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çağlar Bayur yazdı:

demek ki şaomi bmw....

E 30 bmw uygundur :D 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Maşallah maşallah
primleri kimin yükselttiğini bulduk

İki yıl birebir değişim. 3.yıla bakmadım.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Taze bilgi. Dün öğrendim yazmayı unutmuşum. Rampa inişi çoğu araç hızı okuyarak yapıyor. Lr1 ise el freninin orada şaseye bağlı bir kutudan. Daha önce görüp ne la bu dediğim zamazingo insanın orta kulağı içindeki sıvı gibi çalışıyor. Eğime göre freni ayarlıyor. Zaten eğime göre değişik dozları vardı da bir anlam yükleyememiştim. Ve finalde az önce karda bir iki oynadım. Geri zekalı abs epeydir bozulmuş. 20 saniyeyi bulan hesap kitap bir kaç saniye artık. Daha patinaj lambası yandığı anda çatara patara yürüyor araç. Sırf arka savruluyor diye canım continantel lastiklere çamur atmıştım. At lastikler de aynı idi hatırlanır ise. Arkayı karda sağa sola savurma da gitti.
Satılık land 77.500

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Servet Aydın yazdı:

Taze bilgi. Dün öğrendim yazmayı unutmuşum. Rampa inişi çoğu araç hızı okuyarak yapıyor. Lr1 ise el freninin orada şaseye bağlı bir kutudan. Daha önce görüp ne la bu dediğim zamazingo insanın orta kulağı içindeki sıvı gibi çalışıyor. Eğime göre freni ayarlıyor. Zaten eğime göre değişik dozları vardı da bir anlam yükleyememiştim. Ve finalde az önce karda bir iki oynadım. Geri zekalı abs epeydir bozulmuş. 20 saniyeyi bulan hesap kitap bir kaç saniye artık. Daha patinaj lambası yandığı anda çatara patara yürüyor araç. Sırf arka savruluyor diye canım continantel lastiklere çamur atmıştım. At lastikler de aynı idi hatırlanır ise. Arkayı karda sağa sola savurma da gitti.
Satılık land 77.500

Bence artık 82.500 olmalı.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2004 crv. Boş bomboş. 200küsür bin. Az önce 68e verildi yanımda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

yavaş yavaş toplayacan sen bu aracı :tongue: sana yardımcı olsunlar seni kurtarsınlar diye Wheeler Dealers i aradım, senden alıp toplayıp satacaklar :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2004 crv nin kendisi bile yeter 4 çeker var abs var klima var teyp var 2.0 motor canavar daha ne olsun, 4 cam otomatik, andro kullanıcısı için nimet bunlar

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

2008 den aşşağısı kesmez, hatta androcu adamı sıfır ve son teknoloji anca keser...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
andro kullanıcısı

Andro ne kuzum. Fakir koktu buralar
yavaş yavaş toplayacan sen bu aracı :tongue: sana yardımcı olsunlar seni kurtarsınlar diye Wheeler Dealers i aradım, senden alıp toplayıp satacaklar [emoji3]

Bozulanı yenileme huyum var. Başkası zerre anlamaz bozuk mu sağlam mı ki karayolunda gezen çoğu aracın berbat halde olduğu bir dönemde eldeki altın değerinde artık.
  • Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Valla forumu takip ede ede özellikle @Servet Aydının land ve @Sami Demirpazin ayı boğanı derken  cheroki 3,0 dizel kafama yatmaya başladı. Şimdi mtv, yürütme ve işletme giderlerini araştırma aşamasına geçtim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Eski mi? Ahahahha

Valla forumu takip ede ede özellikle [mention=13526]Servet Aydın[/mention]ın land ve [mention=33488]Sami Demirpaz[/mention]in ayı boğanı derken  cheroki 3,0 dizel kafama yatmaya başladı. Şimdi mtv, yürütme ve işletme giderlerini araştırma aşamasına geçtim. 

Hocam, ben gibi fütursuzca kullanmayın landı. Yakıt istasyonu harici bir yer ile işi olmaz aracın

3.0 jeep şahane seçim olur zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bu arabanin abs aldigindan beri bozuk yav, ne zaman batsak cekis saglayamasak abs bozuluyordu. 

Bu frenle ilgili sistem cekise nasil fayda sagladi, bozukmus onu mu degistin o kismi anlayamadim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Orantısız oldu ama

ipone a terfi edince böyle oluyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...