İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Mert Yeldan
peki ne alırmış bu dingilizler [emoji4]

Bugatti, Bentley filan. Gerçi ayağa düştü alınmaz artık da neyse
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mert Yeldan yazdı:

Land alacak kadar zengin değilim der bir İngiliz atasözü emoji23.png

köylü arabası orda ya o.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yag bakimi yapan arabasini bakimli saniyor olay bu esasinda :)

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Koyun-Ke%C3%A7i-2019-Hayvanc%C4%B1l%C4%B1k-Destekleme-Ba%C5%9Fvurular%C4%B1.jpg&w=376&h=211

En sevdiğim [emoji3]
Yag bakimi yapan arabasini bakimli saniyor olay bu esasinda default_smile.png

Millet onu bile yapmıyor la
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bizim gibi kim bakar, aha benim arabayı sattığım arkadaş başkasına satmıştı, geri almış yine birine satmış, deli kar yaptı vallahi, bizim gibi bakanlardan araba bulmak şans, değere bindik vallahi :)  

bir lr2 alabilsem bak nasıl bakacağımda işte ülkenin hali malum....

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Göktürk yazdı:

köylü arabası orda ya o.

Kraliçe Elizabeth kullanıyordu hem de manuelini crown dizisinde 40-50 lerde galiba

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

fırsat aracı, çok sıkışmasa bu rakama vermezdi sanırım

fırsat fiyatımı bu, fazla pahalı geldi bana, 150 anca...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

fırsat fiyatımı bu, fazla pahalı geldi bana, 150 anca...

yok 50 aslında :rofl:  190 ps Land bu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

yok 50 aslında :rofl:  190 ps Land bu

ne var,150 binin neyini az buldun, ki bu bile fazlada piyasa ortada, bu aracın km si 130 bin olsa edeceği 135 bin çıkar zaten, ayrıca  160 lık al yazılımı çak al sana dps siz 190 lık land, 10 yaşında araba, premium değil orta seviye land, Discovery olsa hadide daha fazlada verilir, 170 verdimmi 200 de veririm, sıfır başka bir sınıf araç alırım geçerim, uçmuş gitmiş piyasa harbiden...

gerçi alayı saçma fiyatlarda arabaların, ama harbiden biraz fazla fiyat, 190 binde hse , 190 hp. lık olması ise çokta önemli değil, halledilir, üstelik siyah renk, buradanda kaybetti beni...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

uçmuş gitmiş piyasa harbiden...

200 e anektar dönmez showruumda

Ali Cihangiroğlu yazdı:

ayrıca  160 lık al yazılımı çak al sana dps siz 190 lık

land de o iş öyle değil, terrain response lu suv bu, kuyumcu terazisi daha az hassas

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

200 e anektar dönmez showruumda

land de o iş öyle değil, terrain response lu suv bu, kuyumcu terazisi daha az hassas

ne terrainmiş  arkadaş, 155 hadi olsun 160 ama 173 falan diyince edeceğini zaten aştı fiyatıda (150-160 ıda sevdiğimden veriyorum haa, edeceğinden değil ve araçta hatasız olacak), psikolojik sınırıda aşıyor, 173 biraz fazla, dediğim gibi bu fiyata anca meraklısı alır, bende o kadar meraklı değilim açıkcası, özellikde neredeyse hiç araziye sokmayacağım için, araziden saymadığım ortamda şantiye şartları bu arada, bu araç bu şartlarda işe yarar zaten, hard arazi aracı değil, suv ama suvcuktan harbi suv a geçişte birazdaha harbi suv a yakın duran bir araç, çokta abartmayalım yani...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Ali gerçekten bi araç bakıyor musun?

7. aya kadar hayır ve 150 bin gibi paralarıda bu ortamda vermek istemiyorum açıkcası, hele bir zaman dolsun o zaman bakacağım, baktım tatmin edecek araç alamıyorum o zaman bu işten vazgeçip hanıma i10 gibi birşeyler alırım, kalan paraylada ya senin yoldan giderim yada kendime motorsiklet alırım artık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

suv ama suvcuktan harbi suv a geçişte birazdaha harbi suv a yakın duran bir araç, çokta abartmayalım yani...

bir kullanan bir de kullanan anlar alışık olunan bir durum

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

i10 değil de i20 tavsiye ederim. Seri 3 de tavsiye ederim ancak hızlı gitmiyor bilesin. Şanzımanı 5 ileri defender  yapman gerekir.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

o yüzden 150 bin gibi zorlayıcı rakamlara evet derim diyorumya, ama 170 e demem :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

Bugün avrupa yakasındaydım. Memlekette çok fazla sayıda range rover olduğunu farkettim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

i10 değil de i20 tavsiye ederim. Seri 3 de tavsiye ederim ancak hızlı gitmiyor bilesin. Şanzımanı 5 ileri defender  yapman gerekir.

yok hız olayını rafa kaldırdım, 100-110 anca, motorsiklette ise 100 hadi bilemedin sollamada 130 falan yoksa hız yok....

bencede i20 aslında, ailecek i10 a binince konserve gibi oluyoruzda, en azında az büyük olun, kia rio da fena değil...

kia-rio-ic-on-konsol-gorunum.jpg

i20

i20-ictasarim-kokpit-pc.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o yüzden 150 bin gibi zorlayıcı rakamlara evet derim diyorumya, ama 170 e demem :)

O adamı ara 150 ye verir.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Bugün avrupa yakasındaydım. Memlekette çok fazla sayıda range rover olduğunu farkettim. 

Range dimi Land değil :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...