Tansu Kalafatoğlu 15 Ekim 2019 Paylaş 15 Ekim 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: über düşünsene acil durumda fren yapıp manevra yapıyor çarpmadan solluyor ve sonra sağa geçip duruyor basıyor kalayı baktı hedef kaçıyor takmadı, acil durum adaptif sistem devreye girip takip moduna geçiyor, yakalıyor sövüyor, baktı hala takan yok, sağ-sol arka tekere toslayıp yol dışına atıyor yada takla attırıyor, adaptif pert moduna geçiyor yani, sonrada topuk mode a geçip uzuyor aha bunu yapsınlar hemmen yerli SUV alırım aga Bizim şantiyeye aldık duster’ı. Kiralama tabi. Sıfır araba geldi. 2.ayında müdür bindi her yeri gacur gucur ediyor. Bu ne la dedi. L200 geldi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2019 Paylaş 15 Ekim 2019 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizim şantiyeye aldık duster’ı. Kiralama tabi. Sıfır araba geldi. 2.ayında müdür bindi her yeri gacur gucur ediyor. Bu ne la dedi. L200 geldi aynen, duster hususi kullanıma uygun hafif arazi aracı, harbi arazide yada şantiyede yuğun kullanıma uygun değil, şantiye varsa tek seçenek var bence, Pikap , dusterler sadece idarecilerde bizde, birde persone falan versek hiç şansı yok arabanın, şahsen rangerımı özlüyorum, her tür arazide canavar, karayolunda zaten uçak... 15 Ekim 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2019 Paylaş 15 Ekim 2019 (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: Cihangiroğlu Ali alıyormuş emekli ikramiyesini gömecekmiş arabaya sonra soğan ekmek yemeye devam 😂 ikramiyeye daha var, onun yeri ayrı planlaması başka yere, hem ona araba almak için gerek yok Allaha şükür, hele bir gelsinde görelim şu Kuga yı, bakalım sevecekmiyim... yoksa hiç dinlemeyip ranger raptormu alsam, vergiye taksit taksit veririz artık ikramiyeyi 15 Ekim 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Demekki neymiş, her 200.k olunca ince borular değişmeliymiş. Mazot kokusu eser miktarda geliyordu. Müsabbibi geri dönüş borusu imiş. Bir de rölantide, bazen de seyir halinde yağ lambası yanıyordu. Suçlu iki adım öne çıktı. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Evet, müşür 5 bar, rölanti basıncı 6 bar. 3000 dd 16 bar değerler var. Değişince söndü hemen Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Mert Gulkokan yazdı: Gökçeadayı iyi biliyorum Gideceksen taktik vereyim feribot sırasında heba olmadı Efi badem kurabiyesi alırsan her bildiğimi anlatırım Benimde karnım doysun dolaylı olarak Plan netleşince telefon ederim sana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 M47 motorlarda farklı bir karter buharı geri dönüş sistemi var. Normal araçlarda direk emme manifolduna giriş yapılır. Bmw ise araya filtre koymuş. Siklon filtre olarak geçmekte. Manifold bu sayede tıkanmıyor, olası hava filtresinden geçen mikron tozlar ile birleşip balçık oluşmuyor. 60.k periyodu varmış. Onu da aradan çıkardık. 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Ohh ne güzel değiş abi değiş, arabanın fiyatı değişmiyor nasılsa 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: M47 motorlarda farklı bir karter buharı geri dönüş sistemi var. Normal araçlarda direk emme manifolduna giriş yapılır. Bmw ise araya filtre koymuş. Siklon filtre olarak geçmekte. Manifold bu sayede tıkanmıyor, olası hava filtresinden geçen mirkon tozlar ile birleşip balçık oluşmuyor. 60.k periyodu varmış. Onu da aradan çıkardık. Land roverda mı kullanmış M47 yi.. vay be. Servet abi genel anlamda M47 motor nasıldır? turbo 1549 mu 1749 mu vardı bunlarda.. e46 m47 ler çok hoşuma gidiyor da geçenlerde biraz bakındım millet hep turbosu sık sık kırılıyor yazmış ama ne kadar doğru bilemedim... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Ohh ne güzel değiş abi değiş, arabanın fiyatı değişmiyor nasılsa 75bin oldu. Her eklenti rakamı çıkarır bilesin 🍆 Emre Öğüt yazdı: Land roverda mı kullanmış M47 yi.. vay be. Servet abi genel anlamda M47 motor nasıldır? turbo 1549 mu 1749 mu vardı bunlarda.. e46 m47 ler çok hoşuma gidiyor da geçenlerde biraz bakındım millet hep turbosu sık sık kırılıyor yazmış ama ne kadar doğru bilemedim... Bu motor m serisinin ikinci nesili. İlk yapılan 100 bg idi sanırım bu 112 bg. Km ömürü yok. Bakımlı 600.k deviren var. Turbo gt 1549 22 Ekim 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 yağ lambası hiç hayrı alamet etmez. ne varsa şüpheli acımadan paraya değişmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Ne para yedi Bbee lr2 olsa neler yapardın kimbilir... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Bakımlı arabanın anlamı sadece yağı değiştir devam et değilmiş. Bunun en canlı örneği bu araba. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Ali Gök yazdı: yağ lambası hiç hayrı alamet etmez. ne varsa şüpheli acımadan paraya değişmek lazım Kesinlikle. Her şeyden önemli Ali Cihangiroğlu yazdı: Ne para yedi Bbee lr2 olsa neler yapardın kimbilir... 600 tl cik. Yağı değişti filtre değişti, müşür değişti ve siklon değişti. Bedava Önder Özcan yazdı: Kesene bereket. Afiyet olsun Ersen Tapan yazdı: Bakımlı arabanın anlamı sadece yağı değiştir devam et değilmiş. Bunun en canlı örneği bu araba. Alan yaşıyor hep biz anca uğraşıyoruz 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: M47 motorlarda farklı bir karter buharı geri dönüş sistemi var. Normal araçlarda direk emme manifolduna giriş yapılır. Bmw ise araya filtre koymuş. Siklon filtre olarak geçmekte. Manifold bu sayede tıkanmıyor, olası hava filtresinden geçen mikron tozlar ile birleşip balçık oluşmuyor. 60.k periyodu varmış. Onu da aradan çıkardık. duvar boyası rulosu mu o? bimerciye sormalı hayatında bundan görmüş müdür acaba 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Siklon yüzünden turbo söken gördük, daha da sınır tanımam Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Siklon İkidir silikon diye okuyorum yaa... resme bakıyorum silikon nereye sürüldü diye... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Evet, müşür 5 bar, rölanti basıncı 6 bar. 3000 dd 16 bar değerler var. Değişince söndü hemen 5 bar normal mi deniyor? ben de değişeyim bari. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: İkidir silikon diye okuyorum yaa... resme bakıyorum silikon nereye sürüldü diye... Şakacı seni 😁 Mehmet Göktürk yazdı: 5 bar normal mi deniyor? ben de değişeyim bari. Dizel için evet. Benzinli daha düşükmüş. 3 bar mı ne dedi 1.8 motor için Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Arabayı söndürdüm anahtarı çıkarttım ama hala çalışıyor diye mesajlar alabiliriz 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts