Ali Darbaz 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Aylık 1500 lira da marina parası var. Abi Açıkta demirli olunca para almıyor kimse. Ayrıca bizim şirketten emekli abimiz var. Tekne aldı İzmit körfezinde demirli. Hiç öyle ağım şahım paralardan bahsetmedi. Tekneyi açığa alıp güneş enerjisi ve rüzgar gülüyle işini hallediyor. Zaten kışın gemiyi karaya çektiriyorsun. Marina felan para vermiyor adam. Buyrun bahsettiğim sistemi yapan bir emekli amca. 18 Temmuz 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 (düzenlendi) Motor alın motor ne teknesi 18 Temmuz 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: Motor alın motor ne teknesi Abi bizden emekli olan abi tekne aldı, 6 yıldır tepe tepe biniyor. Emekli maaşı ile gül gibi geçiniyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Temmuz 2019 Paylaş 19 Temmuz 2019 Ali Darbaz yazdı: Abi Açıkta demirli olunca para almıyor kimse. Ayrıca bizim şirketten emekli abimiz var. Tekne aldı İzmit körfezinde demirli. Hiç öyle ağım şahım paralardan bahsetmedi. Tekneyi açığa alıp güneş enerjisi ve rüzgar gülüyle işini hallediyor. Zaten kışın gemiyi karaya çektiriyorsun. Marina felan para vermiyor adam. Buyrun bahsettiğim sistemi yapan bir emekli amca. O işler öyle olmuyor. İşin içine girersen görürsün. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2019 Tekne limanda değilse, kişisel yeri varsa ödeme yok Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Temmuz 2019 Paylaş 19 Temmuz 2019 50 sinden sonra şeedeni şey paklar durumu var dikkat edelim Servet Aydın yazdı: Tekne limanda değilse, kişisel yeri varsa ödeme yok Benim tekne var evin kayıkhanesinde masraf yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Temmuz 2019 Paylaş 20 Temmuz 2019 (düzenlendi) daha 4 senem var, ha gayret bana 20 Temmuz 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 20 Temmuz 2019 Paylaş 20 Temmuz 2019 Önder Özcan yazdı: O işler öyle olmuyor. İşin içine girersen görürsün. Tecrübe konuşuyor Mersonun yanına yatı da çekmiş maşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2019 Akümüz yenilendi. Sağ aks takılırken keçe hasar görmüş. Dün akşam fark ettim. Bugün keçe değişimi, arazi şanzıman yağı ve katkısı kondu. Aracın altı komple yıkandı. Genleşme kabı kapak alanı çatlamış. Kaçak ve basınç kaybı yok ancak değişim iyidir dedik. Genleşme kabı hariç Her hangi bir bedel verilmedi yapılan tüm işlemlere 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ağustos 2019 Paylaş 8 Ağustos 2019 Geçmiş olsun, herhangi bir hasarla karşılaşmadan atlatılması güzel olmuş. Alt yıkama yaptırdığın yere 2 ay falan önce gitmiştim. Alttan motora (ve her yere) ilacı ve suyu çok zalım vuruyorlar. Korkudan içim erimişti, bi yerlere su kaçacak diye Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2019 Hemde sıcak su. Benzinli araç için sıkıntı olabilir Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 111. sayfa doluyor maşallah Arabayı değişte yeni konuya geç artık abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2019 Murat Atagenç yazdı: 111. sayfa doluyor maşallah Arabayı değişte yeni konuya geç artık abi 65bin veren olduğu vakit satarım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: 65bin veren olduğu vakit satarım dün 70 bindi bayram sonunu beklesem 50 bin altına düşer mi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 nakit parayı şak diye çıkart vur masaya bak nasıl ışıldayacak gözleri başganımın Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: 65bin veren olduğu vakit satarım Maliyet 65 e mi geldi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Olacaktır.. Giresun'a gittik vaktinde. Onlarda şokta idi. Alışmışlar amerikan ve japona. Şimdi seriesler Karadeniz dağlarını arşınlıyor Mehmet Kazancıoğlu yazdı: dün 70 bindi bayram sonunu beklesem 50 bin altına düşer mi Foruma keş 65 Dogan Arsiray yazdı: nakit parayı şak diye çıkart vur masaya bak nasıl ışıldayacak gözleri başganımın Foruma keş 65 Ali Gök yazdı: Maliyet 65 e mi geldi Maliyet değil değer. Satır satır yazsam yenilenen parça rakamlarını 70i bulur 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Bakımlı arabaya değer, Servet Aydın yazdı: Giresun'a gittik vaktinde. Onlarda şokta idi. Alışmışlar amerikan ve japona. Şimdi seriesler Karadeniz dağlarını arşınlıyor Foruma keş 65 Foruma keş 65 Maliyet değil değer. Satır satır yazsam yenilenen parça rakamlarını 70i bulur 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Honda @Dogan Arsiray Land @Mehmet Kazancıoğlu Land2 Kinge Kaşkay Köksal abiye WK Emmiye KJ kimeydi? Ka bana düşer mi acaba aradan 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2019 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: forum dışına kaç para? 70 keş, Atatürk fotoları bir tarafta, Franklin için sıralama önemli değil. 1lik banknot isterim ama 9 Ağustos 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Murat Atagenç yazdı: Honda @Dogan Arsiray Land @Mehmet Kazancıoğlu Land2 Kinge Kaşkay Köksal abiye WK Emmiye KJ kimeydi? Ka bana düşer mi acaba aradan KJ benim land @Ali Gök ün araya kaynama yapmayalım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts