Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Ali Gök yazdı: onu yapabilsek fluance neyimize yetmiodu Olm çamura batanı kendinden 3 kat güçlü arabayı çekmeye çalışmasam daş gibi. Daha sakin kullanacağım söz vrmmymrmm 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Ali Gök yazdı: onu yapabilsek fluance neyimize yetmiodu satışta boya varmı yokmuda hala milletimiz satmayız? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Satsam ne alacağım bunun kadar temiz ve bakımlı. Anca 200bin vermek lazım yerine sağlam makina koymak için 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Dogan Arsiray yazdı: satmayız? mal bizim tabi satmayız ederi verilmesse 💪 Servet Aydın yazdı: Satsam ne alacağım bunun kadar temiz ve bakımlı. Anca 200bin vermek lazım yerine sağlam makina koymak için zaten herşeyini yaptırdın. aldığında hepsi baştan bozulacak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 70ten kuruş aşağı vermem zaten. Bi komple boyası kaldı, dağa taşa çıkmasam çoktan boyatmıştım zaten Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Satılık mı, 10 bin tl artı 35 bin tl artı Holosko Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: İlk seyir hızında birşey yok, 20 30 km sonra gaza basınca titreşim, gazdan ayağı çekince düzelme var. Aks olsa hep yapar. Aklında olsun.. Bu tarif tam aks işte.. Torkun yüksek olduğu anda yapıp torku düşürünce kesiliyorsa akstır.. ve yine aklında olsun.. Körük yırtılıp yağın tamamını attıysa da aks bozuk gibi davranabilir.. Slikonlu gres bas. yağı içine alsın iyice bilyalar.. Titreme kesilebilir.. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Hadi bunla gecmis olsun. Bu araba da iyiki sende, allah korusun bi fakirin eline dusse evini cokertirdi Vakti gelen parca degisecek, yipraniyor ustelik bizlerin kullanimlariyla bu sekilde yipraniyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Sami Demirpaz yazdı: Hadi bunla gecmis olsun. Bu araba da iyiki sende, allah korusun bi fakirin eline dusse evini cokertirdi Vakti gelen parca degisecek, yipraniyor ustelik bizlerin kullanimlariyla bu sekilde yipraniyor. Fenerbahçe ali koçu landrover servet aydını bitiremez 😂 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Şu sallananlar led mi ben mi yanlış görüyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Önder Özcan yazdı: Satılık mı, 10 bin tl artı 35 bin tl artı Holosko Lbg Mehmet Ozyurek yazdı: Aklında olsun.. Bu tarif tam aks işte.. Torkun yüksek olduğu anda yapıp torku düşürünce kesiliyorsa akstır.. ve yine aklında olsun.. Körük yırtılıp yağın tamamını attıysa da aks bozuk gibi davranabilir.. Slikonlu gres bas. yağı içine alsın iyice bilyalar.. Titreme kesilebilir.. Gres vardı da kilitleme ilk defa oldu Sami Demirpaz yazdı: Hadi bunla gecmis olsun. Bu araba da iyiki sende, allah korusun bi fakirin eline dusse evini cokertirdi Vakti gelen parca degisecek, yipraniyor ustelik bizlerin kullanimlariyla bu sekilde yipraniyor. Normal kullanıcı ile bu arızaların hiçbiri oluşmaz. Hasan Karabekiroglu yazdı: Şu sallananlar led mi ben mi yanlış görüyorum Led yok tüm sistem oem Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Geçmiş olsun. Bayramda ailecek herşey dahil otel parası gitmiş onarıma. Hanım yine tatile gitmek istiyor. O yuzden herşeyin masrafını otel fiyatlarıyla kıyaslamaya başladım.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Hayırlı satışlar, yok bu o değildi. Kesene bereket Abicim Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Ali Darbaz yazdı: O yuzden herşeyin masrafını otel fiyatlarıyla kıyaslamaya başladım.. Ali bey dur hemen hesaba kitaba girme allah askina 😊 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Pazar günü araç bendeydi şakın Tekirdağ dağlarında gezip l200 çektiğimi king e söylemeyin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Ali Darbaz yazdı: Geçmiş olsun. Bayramda ailecek herşey dahil otel parası gitmiş onarıma. Hanım yine tatile gitmek istiyor. O yuzden herşeyin masrafını otel fiyatlarıyla kıyaslamaya başladım.. Bende herşey dahil 18bin aşağısı yok malesef tatilde. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı satışlar, yok bu o değildi. Kesene bereket Abicim Sağol Fatih Keskin yazdı: Pazar günü araç bendeydi şakın Tekirdağ dağlarında gezip l200 çektiğimi king e söylemeyin Diyorum 130 kmyi ne ara yaptım Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Senin tarz agir offroad ama direksiyon sarmalina nolmuski abi. Olacaksa baskasindaykende olur yahu 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 satışta boya varmı yokmuda hala milletimiz [emoji3] Fluence denmiş bildirim geldi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Fluence denmiş bildirim geldi Satlik mi ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Eylülde yılan hikayesine döndü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Bende herşey dahil 18bin aşağısı yok malesef tatilde. Sağol Diyorum 130 kmyi ne ara yaptım Abi biz Labranda Mares, Yel Resort gibi 3 4 yıldızlılara gidiyok. Gücümüz merit rixos lara yetmiyi. Kaya artemiste dahi balayında Aralık ayında gitmiştim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Ali Darbaz yazdı: Abi biz Labranda Mares, Yel Resort gibi 3 4 yıldızlılara gidiyok. Gücümüz merit rixos lara yetmiyi. Kaya artemiste dahi balayında Aralık ayında gitmiştim. sen yanlış anladın 18 in 9 u landi tamire harcıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Ali Gök yazdı: sen yanlış anladın 18 in 9 u landi tamire harcıyor Ha öylemi pardon... Şimdi anladım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts