Mehmet Göktürk 27 Mayıs 2019 Paylaş 27 Mayıs 2019 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Şu an için yanlış yatırım olur hocam Yatırım değil tabi. Ama orjinaline göre toplarsan fiyatlar uçuşa geçiyor yıllar içinde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2019 50bin gömmek lazım 8bin dolar landı toplayana kadar 70bin olacak nasılsa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Tamam sakin olun bişey yok. Henüz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 aynı böyle kontak açıkken deneyin. böyle artı ve eksiyi dokundurun biribirine bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Yine yeniden neler oluyor. Halk merak içinde. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Kamera neden hala kayıtta. Delil olsun diye mi, yutupta izlenme rekorları için mi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Kontak çerçevesinin ışığı yanıyor ama anahtarsız çalıştırma takılmıştı buna. Şimdi kontak açık mı kapalı mı? Sığınaklara inelim mi? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Resimdeki şahsiyet kim ise eline yüzüne nur doğmuş Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Koltuklara hastayım. Maşallah 10 numara. En önemli kalite algısı. Arabanın içinde seyahat ediyorsun, aracın içi senin içine siniyorsa yolculuk keyifli... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Biri beni durdursun Köksal Yılmaz yazdı: Kontak çerçevesinin ışığı yanıyor ama anahtarsız çalıştırma takılmıştı buna. Şimdi kontak açık mı kapalı mı? Sığınaklara inelim mi? Start and stop sistemi iptal ettim. Revize edip yine takacağım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Tamam hemen baktın olmuyor hemen dilinle kontrol edeceksin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 (düzenlendi) sökülmedik yeri kalmadı garibin, Land dan aradılar geçen, dedim yanlış Serveti arayın beni ne arıyorsunuz kardeşim daha lr2 alıp furyaya katılmadımki, sanırım google benide dinlemiş haber vermiş, alacaklarmış elinden çok reklamını yapmışsın süper sağlam araba diye, fazla göze batmak istemiyormuş dingilizler Not: arkadada başka bir çok çektiren görüyorum, çektiren derken 4 çeker değil ona göre sahibine acıdım şimdi bak, yazııık 1 Temmuz 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Dogan Arsiray yazdı: baktın olmuyor hemen dilinle kontrol edeceksin. Piki. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Piki. Yok piki ile olmaz. dil ile... nereden çıkartıyorsunuz böyle şeyleri azizim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: İlla dil değecek diyorsun Nereye geldik biz ya 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Daatmayalım konuyu. Dün öğlen marşa basıp 3400mlik yeni bir zirveye gidecektim. Patron, gitme arabada ses ve sallantı var, deli de yakıt tüketiyor dedi. Nolacak ki yaptırır giderim dedim. Gidemedim..İlk seyir hızında birşey yok, 20 30 km sonra gaza basınca titreşim, gazdan ayağı çekince düzelme var. Aks olsa hep yapar. Dedim kesin şaft balans yapıyor veya askı takozu kopuk. Esenyurt sanayi land rover servisindeyim. Arka defransiyel takozu gitmiş. Olağan. Adam diyor ki aga akslar bozuk değişecek. Dedim yok değişmeyecek. Takozu değiştirdi, direksiyon çevirince korna zortlamıyor, sarmal değişti, arka park fren lamba duyları değişti, arka cam süpürge değişti gönderdi. Dene bakalım salınım olacak mı, oldu valla.Geldim asıl adamıma. Liftte baktı abi aks bozuk. Körükleri aşınık ve yağ kusuyor zaten. Dedim değiştir körükleri.Sağı sökmeden önce boşluk testi için eliyle aksı oynatacak tı ki, küfür kıyamet elini çekti. Aks mili yanıyor. Olm noldu la diyorum.Ayarlı pense ile tutup çevirecek dönmüyor aks. Kitlenmiş. Gariptir ses yok katırtı yok. Dağılma yok.Söktü ve sol ile birlikte oem takılacak. Rakam 4000 tl set. Baktı ki geçen sene sol değişmiş, onu garantiden geri aldı, bir çift iyisinden yan sanayi ancak körükleri oem set hazırlandı ve montajı yapıldı. Sol salıncak körüğü de yırtık. Salıncak yenilendi.Esenyurt land rover Direksiyon sarmalı 300 tl Stop duyları 30 tl Defransiyel takozu 120 tlArka süpürge 30 tl İşçilik 100 tlBostancı land rover Aks seti 2100 tlSalıncak 300 tl İşçilik 250 tl Şimdi noldu diyim. Bayburt seferi için ayırdığım para 350km yolculuk ile bitti. Oysaki yüksek rakım nedeniyle oluşan çekiş kaybı deneyi yapacaktım. Sırf bilim için insanlık için. Şimdi aranızda para toplayın bana gönderin hemen. 5 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 He, sonra sen bozuk arabanı yaptır yine, yeniden Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Yalnız resimler şahane kaliteli, Aypon mu bu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Mahmut Yıldız yazdı: He, sonra sen bozuk arabanı yaptır yine, yeniden Aga araba hakket sağlammış. Onca tecavüz bu kadar az sorun. Demekki insan gibi kullansam milyonu devirir kaputu açmadan Hasan Karabekiroglu yazdı: Yalnız resimler şahane kaliteli, Aypon mu bu ? Aypon? Ah canım yaa 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 bizden araba alınır. bütün parayı arabaya gömüyoruz...oysa satışa koysan yer uçağı modeli bunun böyle desen, mis... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: insan gibi kullansam onu yapabilsek fluance neyimize yetmiodu Dogan Arsiray yazdı: bizden araba alınır. bütün parayı arabaya gömüyoruz...oysa satışa koysan yer uçağı modeli bunun böyle desen, mis... satışta boya varmı yokmuda hala milletimiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts