Ali Cihangiroğlu 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: lada niva bundan daha güzel abaaareeeyyyy Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 Güvenlik tamam Tabanı ezilmiyor mu böyle ? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 Ali Gök yazdı: landlara yetecek kadar lift kalmamış sanayilerde portiflerle kaldırmaya başlamışlar desenize Bence ustalar artık landlardan sıkılmıştır. Servet Aydın yazdı: Şimdi çekicisi ile geziyor dersiniz E gayet çekicisi ile geziyor işte Servet abi ikinci landın fotosunu niye paylaşmıyorsun? Bu bozulunca bindiğin ikinci bir land olsa gerek, genel kanı o yönde Bir ara niyeti iyi bozmuştum, tamirci arkadaş uyandırdı. Ekspertiz sevmiyorum, tamirci arkadaşa "gider bakarmıyız şu landa?" dedim, "tamir için bana gelmeyeceksen olur" dedi Furkan Bakırel yazdı: Servet Aydın yazdı: Güvenlik tamam Tabanı ezilmiyor mu böyle ? Harbiden, traverse de yük binmez mi böyle? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2021 Doğru noktalardan kaldırma ile birşey olmaz. Ön ve arka beşiklerden kaldırdım. Diğer araçlarımız da aynı şekilde kaldırılıp bakımı yapıyoruz. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 26 Temmuz 2021 Paylaş 26 Temmuz 2021 Bugün bi land vardı, v8 başka bi motor kakılmış vaziyette. Özel 3 modlu ecu falanlı. Diffler özel herşey özel. Sıfırdan yalıtımlı falan topluyordu benim usta. Fotosunu çekip sana atacaktım abi, liftten atarsın kendini diye atmadım 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Sami Demirpaz yazdı: Land'ın V8 i makbuldür. v8 benzinli, 400 ps üzeri araçtı detroit diff'ler kilitler yarış klasmanında. Tamamen altyapı ve motor başka. Landın kasasıı kullanıldı sadece Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 land var Land var aga hele V ise eeee Land derim tabikide.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Tehlikeli sular Ali. hemde ne tehlike sana bir procemi daha söyliyim, proce olarak kalacak ama, aslında unimog diyordum ama mümkün olsa kullanmak istediğim araç çok daha nazlı dertli masraflı ama heybetli olan.... MAN 630 über camper taşıyıcı askerdeyken nerdeyse hiç kullanılmamış Hava Fotoğrafçılığı için optimize edilmiş mobil film banyo cihazlarının olduğu bir araç vardı birlikte, hastasıydım alakam olmadığı halde bu araca bakardım sağını solunu kontrol eder düzenli çalıştırırdım, acaba ne oldu, Harita Hava Grup Komutanlığının aracıydı ah ülem satmadılardı bana 28 Temmuz 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Servet Aydın yazdı: Doğru noktalardan kaldırma ile birşey olmaz. Ön ve arka beşiklerden kaldırdım. Diğer araçlarımız da aynı şekilde kaldırılıp bakımı yapıyoruz. ben de kj yi kaldiriyordum bu sekilde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Alternatör nedir neden bozulur adlı çalışmamız başladı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Otomobillerde kullanılan alternatörler aracın motoru çalışıyorken Aküyü şarj eder ve diğer tüm elektrik sistemlerine enerji sağlar. Alternatörler, doğru akım elde etmek için gereken çeviriciye sahip olmadıklarından doğru akım üreteçlerine göre daha basit, hafif ve dayanıklıdırlar. Bu dayanıklılıkları sayesinde daha yüksek hızlarda çalışabilirler, böylece otomobillerdeki alternatörler motor hızının iki katı hızda dönebilir, bu da alternatörün rölantideki çıkış gücünü artırır. Günümüz otomobillerinin alternatörlerinde voltaj düzenleyicisi bulunur. Tipik bir otomobil Alternatörü manyetik alanı iletişim bileziği ile iletilen doğru akımla oluşturur. Manyetik alan akımı sabit stator sarımlarından alınan akımdan çok daha küçüktür, dolayısıyla büyük iletişim bilezikleri gerekmez. Çoğu alternatör mekanik olarak yıpranmadan çok önce, elektronik olarak arıza gösterir. Bunun yanında, şaft kovanları ve fırçalar da alternatörün arızalanmasına neden olabilir. Alternatör motorun altına monte edilmişse, tuzlu su gibi kalıntı içeren yol sıçramalarına maruz kaldığında da zarar görebilir. Konu kapanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Çeşitli sebepleri var. Bir tanesi kayışın çok gergin olması. diğeri su alması.. kömürü geçiyorum. Aşırı aksesuar ile çok yüke binmesi. Olumsuz vibrasyona maruz kalması.. elektronik arıza denilen arızalar kolay kolay olmaz..benim bildiğim. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Çeşitli sebepleri var. Bir tanesi kayışın çok gergin olması. diğeri su alması.. kömürü geçiyorum. Aşırı aksesuar ile çok yüke binmesi. Olumsuz vibrasyona maruz kalması.. elektronik arıza denilen arızalar kolay kolay olmaz..benim bildiğim. Hocam servet abiye takılayım diye kopyala yapıştır yaptım. Kızacak ve hararet yapacak mı bakalım diye termostat ve radyatörünü test ediyorum arada malum yaşını aldı baya artık 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Demekki landın bozulmasına sebep ben değilmişim. Aklandım artık 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Demekki landın bozulmasına sebep ben değilmişim. Aklandım artık Şaft kırılması da mı alternatörden? Şu an devirsiz gaza yüklendim. 5.viteste Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Demekki landın bozulmasına sebep ben değilmişim. Aklandım artık ben lehim yapıyor muyum? hayır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Şaft kırılması da mı alternatörden? Şu an devirsiz gaza yüklendim. 5.vitestePistonun kırıla 150 bin keş, lift üzerindeki haline.30bin sonra ben lehim yapıyor muyum? hayır En son bina yqnıyordu yapma bir daha 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Pistonun kırıla Bu aletin sesi normal mi? Böyle mi olsun? Yatak sesi var gibi. Para çıksa (oynasam belki çıkacak da) 16 metre ahşap tekne ve bu motor offff 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 pervane sıkışma testi gibi birşey galiba bu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 150 bin keş, lift üzerindeki haline.65 bin iken almadık sağlamdı hem o zamanlar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 65 bin iken almadık sağlamdı hem o zamanlarO zamanlar maske yoktu hey gidi günler 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: O zamanlar maske yoktu hey gidi günler maske yaygın değildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts