İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Sami Demirpaz
Servet Aydın yazdı:

Olmaması lazım ama evet. Fotoda belli. Ancak araç üstünde iken ikisi de aynı oluyor. Yerden yükseklik olarak ölçmüştüm vaktinde
Sami demiş. 4 mevsim. Asfalt ağırlıklı çıtır arazi lastiği. Senle çıktığımız yerler için

iki tane ayni marka arac ustunde 32psi hava basiliyken olctuk. Arkadasin tampona surtuyor bende surtme yok onu ararken bulduk. 

Servet Aydın yazdı:

750 montaj dahil
Yaz yağmuru başa bela bilhassa ko2'de. İlk sene zamk gibi idi. Buzda bile çok iyiydi tutunma. Kılcal kanallar bitti durum değişti. İstem dışı yan verip duruyor araç ve tedirgin ediyordu. Eş çocuklar hep araçta aga. Varsın dağda yarılsın bunlar.

Dogru tespit budur. Ozellikle Ko2 ilanlarinda dis derinligine bakip aliyorlar, kaza yapanlar var. 

Lastik disleri asinmiyor ama tutunma olayini yitirip sadece bozuk zemin lastigi haline geliyor. 

Sehiricinde kaza yapan pikaplarin ustune bak bu lastik var 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

Yaz yağmuru başa bela bilhassa ko2'de. İlk sene zamk gibi idi. Buzda bile çok iyiydi tutunma. Kılcal kanallar bitti durum değişti. İstem dışı yan verip duruyor araç ve tedirgin ediyordu. Eş çocuklar hep araçta aga. Varsın dağda yarılsın bunlar.

Yurtdışı duster forumlarında özellikle uyarıyorlar bu lastikleri şehir içinde kullanmayın diye. Bizim Türk kullanıcılar da bi ara deli gibi alıyorlardı sonra arazi harici kullananlar bırakmaya başladı. Bir kaza da vardı hatta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Sami Demirpaz yazdı:

Ko2 köşeli lastik. Diğer at lastikler gibi değil ve köşeli yapı arazide işe yararken araçta sorun yapıyor. Ertana aldığımız ko2. Aynı ölçüde normal kış lastiği veya başka marka at sorun yapmaz iken ko2 davlumbazı koparıyordu neredeyse

Sani Gerşon yazdı:
''Bizim Türk''

Başı sonu görme yokki bizde.. Lastik heybetli hemde gösterişli. Gerisini salla diyorsun araba sallanıyor.

Bu arada ilk uzun yol verisi geldi. 85km yol yapılmış. Virajlar daha iyi dendi. Daha önce duyulmayan arka defransiyelin ince vınıltısı duyulmuş ve acilen yaptırmam gerekiyormuş. Talimat o yönde. Arabaya yakışmış, kırmızı halıda kısa pantolla yürüyen şebekler yerine George Cloneey olmuş araç. Kim la o. Bak sinirlerim bozuldu yine

• Beğen 5
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Abi yenge mi dedi diferansiyeldeki sesi? yeminle saygıyla eğiliyorum önünde  harbi şöförmüş. benim hanim eve geldi birinde cok hafif bir ses var sanki degisik huuu diye dedi . porya bozulmus ucak kalkacak gibi ses yaparken liberty onemsiz bulmustu sesi 😂

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Gök

cooper discover yerde hafif bir ıslaklık veya buz olsun kabak lastik gibi bırakırdı kendini bitarafa arka

özellikle 4*2 arkadan itişli araçlar mutlaka yol tutan lastik takmalı. sürekli 4*4 ler bir nebze tutunuyor yola ama 4*2 olanlarda evlere şenlik 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Abi yenge mi dedi diferansiyeldeki sesi

yeminle saygıyla eğiliyorum önünde  harbi şöförmüş 

benim hanim eve geldi birinde cok hafif bir ses var sanki degisik huuu diye dedi . porya bozulmus ucak kalkacak gibi ses yaparken liberty onemsiz bulmustu sesi [emoji23]

Dişli sesi dedi. Bende henüz 4bin demedim [emoji383]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

4x2 de çok dişli takılırsa çekmeyen teker dezavantaja dönüşür

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Kemal Korkmaz yazdı:

Tanesi ne kadar?

aynı lastiği KLEBER markada da bulabiliyorsunuz. daha ucuz yüzde 10 kadar.

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Dogan Arsiray yazdı:

aynı lastiği KLEBER markada da bulabiliyorsunuz. daha ucuz yüzde 10 kadar.

Kelin ilacı yokki. Benim aradığım ölçüde 4 tane vardı. 5.yi bul getir dedim diğer 4'ü gitti. Tane başına 80 tl ucuz.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kazancıoğlu, lastik testi yakın sürede zor. Gölcük'te değiliz. Ama linkteki lastik kaçmaz diyeyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Sami Demirpaz yazdı:

Sehiricinde kaza yapan pikaplarin ustune bak bu lastik var 😂

bir süre sahibi olduğumu zj grand cherokee de bunlardan vardı, yağmurum yeni yağdığı bir gün aracın arkası yanına geldiydi. iki gün sonra gidip yokohama geolander aldım sonrada bfg leri sattım. ancak çok sağlam yapısı vardı.

şimdi, osilasyonlu testere alıp büyük lasitk bloklarına diş açabilirsiniz. ben bunu yaptım eskiyen falken lere. çok entkili bir modifikasyondur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
bir süre sahibi olduğumu zj grand cherokee de bunlardan vardı, yağmurum yeni yağdığı bir gün aracın arkası yanına geldiydi. iki gün sonra gidip yokohama geolander aldım sonrada bfg leri sattım. ancak çok sağlam yapısı vardı.

şimdi, osilasyonlu testere alıp büyük lasitk bloklarına diş açabilirsiniz. ben bunu yaptım eskiyen falken lere. çok entkili bir modifikasyondur.

Bende var o zamazingo.. Diş deseni hayallerin ile sınırlı. Urban öncesi geolander bende bakındım ama urban 2 yıldır kafamda. Aklımda kalacağına arabada kalsın dedim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Makyaj da biryere kadar diyen Servet bey'in hallerini görüyorsunuz sayın seyirciler :) 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Çotanakçıların çavuş lastik dediğinin markası nedir ?  el yapımı kaplama lastik mi ?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Makyaj da biryere kadar diyen Servet bey'in hallerini görüyorsunuz sayın seyirciler [emoji4] 

Biz ona doyuma ulaşma diyoruz
Çotanakçıların çavuş lastik dediğinin markası nedir ?  el yapımı kaplama lastik mi ?

Musa imal ediyor onları. Lastik değil başka bir şey. Utanmasa buzda parande atacak arabaları. Ama asfalt için değiller. Bir kötü olay ise doğayı mahvetmeleri. Ne olursa olsun araç yürüyor ve toprağı haşat ediyor
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Ama nasıl güzel gidiyorlar, asıl offroad lastiği o işte. Memlekette stw toros var bitane bordo renk, ön tekerlerinde çapa makinası lastiği var. Pat pat tekeri diyorlar küçük ama pençe gibi dişleri var boydan boya. Benim 4 çeker orta diff. Kilitli koleos ile zor çıktığım, yeni yağmur yağmış yoldan zıplaya zıplaya geçmişti.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

kanepenin tepesi. Everest değil

3 ayda kanepe zirve oldu ya, virüs nelere kadir....

Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Biz ona doyuma ulaşma diyoruz

Kalbim dayanmıyor desene şuna sen abi 😛 

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
3 ayda kanepe zirve oldu ya, virüs nelere kadir....

3 ay oldu mu yahu
Kalbim dayanmıyor desene şuna sen abi [emoji14] 

Lbg

Bu arada, a/t anlamı belli lastikte. t/a anlamını bulamadım.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...