Servet Aydın 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Onlar da güzelmiş. En iyisi. Ama landda sıkıntı. Aynı lastik kj üstünde iken hiç ses yapmıyor. Landda kafa şişiriyor ve her biri 20kg. Gereksiz ağırlık yürüyen sistem için iyi değil. Daha soft ve gerçek 4 mevsim lastiği aldım. Bunun kadar özgür gezme imkanım yok ama Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 (düzenlendi) Ne aldın marka model ? At mi mt mi hayırlı olsun güle güle kullan liberty de yol ses lastik sesi pek yokta yabancı ruzgar sesini çok aliyodu sanki 11 Mayıs 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Ne aldın marka model ? At mi mt mi hayırlı olsun güle güle kullan liberty de yol ses lastik sesi pek yokta yabancı ruzgar sesini çok aliyodu sankihttps://www.bfgoodrich.co.uk/auto/tyres/bfgoodrich-urban-terrain-t-a Tercihte birinci sebep ko2 yağmurda ciddi kaymaya meyilli ve at lastiğin verdiği güven ile aracın sınırları dışına çıkıyorum. Ve lastik uğultusu. Urban terrain zaten ko2 almadan önce listemde idi. Ya conti cross alacaktım ya da bunu. Aklımda kalacağına alayım dedim. Bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Şimdi anlamadım . Ne söküldü ne takıldı. Çıkanlar bize yar olur muydu. AT iyi hoş ama buz ve ilk yağmur da dikkat etmek lazım. Buz da fren ilk yağmurda iki cekerle sakata gelmistim. Kartepe tırmanırken virajda baktım drift atıyom. Yandaki arkadaş hayırdır diyordu 4 e çektim rahatladım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Adam ölçüleri bile söylemiyor birileri çöker diye. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Şimdi anlamadım . Ne söküldü ne takıldı. Çıkanlar bize yar olur muydu. AT iyi hoş ama buz ve ilk yağmur da dikkat etmek lazım. Buz da fren ilk yağmurda iki cekerle sakata gelmistim. Kartepe tırmanırken virajda baktım drift atıyom. Yandaki arkadaş hayırdır diyordu [emoji4] 4 e çektim rahatladım [emoji4]Gitti lastikler. 17 sana gelmez Adam ölçüleri bile söylemiyor birileri çöker diye.[emoji2]225 65 17 hocam. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 çıkan lastiklere keş 10 bin..Geç kaldınız cnm. Alan çok değerli bir arkadaşım. 2 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Hadi hayirli olsun, attigin linke bile bakmadim. Duster deyince urban terrain dedim. ko2 lobisi bitmistir, urban dan devam edelim tekerine keskin tas degmesin kesene bereket. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Valla artık keskin taşa dikkat gerek. Karpuz gibi yarılır bunlar [emoji16]Linkteki alet land [emoji91] Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Arabayı parçalayıp satacak bu [emoji23] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Sadece viskos kaplin 15bin [emoji16] Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Lastikleri kim aldı demiştik? Ben alacaktım ne güzel Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Lastikleri kim aldı demiştik? Ben alacaktım ne güzelSana ne. Kim aldıysa aldı.. Şimdi kaybol 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Sana ne. Kim aldıysa aldı.. Şimdi kaybol Alan ile anlaşırsak belki bana verir dedim.. 🤩 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: En iyisi. Ama landda sıkıntı. Aynı lastik kj üstünde iken hiç ses yapmıyor. Landda kafa şişiriyor ve her biri 20kg. Gereksiz ağırlık yürüyen sistem için iyi değil. Daha soft ve gerçek 4 mevsim lastiği aldım. Bunun kadar özgür gezme imkanım yok ama haşırt diye bizim evin önündeki kaldırıma çıkamazsın mesela... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Alan ile anlaşırsak belki bana verir dedim.. [emoji2956]Kışt haşırt diye bizim evin önündeki kaldırıma çıkamazsın mesela...Oracıkta kalır yeminle Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: abi bu şimdi arazide yürüyebiliecek mi hiç diş yok bunda Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 KO2 ler hergün üstünde asfaltta gidilecek lastik değil, kafa ütülüyor, ağır, bunlar ideal gerçekten. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi bu şimdi arazide yürüyebiliecek mi hiç diş yok bunda Land ve arazi aynı cümlede kullanılmış 🤪 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi bu şimdi arazide yürüyebiliecek mi hiç diş yok bunda Asfalt lastiği ile enduro parkurunda geziyoz cicim. Ko2 gibi olmasına imkan yok bunların Sami Demirpaz yazdı: KO2 ler hergün üstünde asfaltta gidilecek lastik değil, kafa ütülüyor, ağır, bunlar ideal gerçekten. Land ve arazi aynı cümlede kullanılmış [emoji2957] Arazi bizim göbek adımız yeğeeennn 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: KO2 ler hergün üstünde asfaltta gidilecek lastik değil, kafa ütülüyor, ağır, bunlar ideal gerçekten. Land ve arazi aynı cümlede kullanılmış 🤪 bende yazlık düşünüyorum yavaş yavaş gerçekten konfor çok düşük ve ses çok fazla. ama sadece lastik değişimide yetmez bana jant da almam lazım ki. hafta sonu sök tak yapabileyim. Servet Aydın yazdı: Asfalt lastiği ile enduro parkurunda geziyoz cicim. Ko2 gibi olmasına imkan yok bunların tamam tamam bu sana göre imiş bizde iş görmez niye eziyon ki bu kadar büyüyünce bende land alcam Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bende yazlık düşünüyorum yavaş yavaş gerçekten konfor çok düşük ve ses çok fazla. ama sadece lastik değişimide yetmez bana jant da almam lazım ki. hafta sonu sök tak yapabileyim. tamam tamam bu sana göre imiş bizde iş görmez niye eziyon ki bu kadar büyüyünce bende land alcam Sok tak ugrastiriyor ya oda ayri dert. Ben onceki arabada Kumho AT almistim, bu arabada Goodyear AT aldim. Ikisininde disleri agresif degil, agir lastikler degil dolayisyla hem yolda hem yakitta hemde benim girdigim arazide memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: Sok tak ugrastiriyor ya oda ayri dert. Ben onceki arabada Kumho AT almistim, bu arabada Goodyear AT aldim. Ikisininde disleri agresif degil, agir lastikler degil dolayisyla hem yolda hem yakitta hemde benim girdigim arazide memnunum. sök tak sorun olmaz da saklama sorun Yorum bağlantısı
Recommended Posts