Sami Demirpaz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Uzerindeni duz cizgiler 1 ton, kesikli cizgiler yarim ton dur. Bu sapan ve kolonlari en iyi yapan biziz ama arabamda yok 😂 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: Uzerindeni duz cizgiler 1 ton, kesikli cizgiler yarim ton dur. Bu sapan ve kolonlari en iyi yapan biziz ama arabamda yok 😂 Terzi kendi söküğünü dikemez miş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Çelik halattan bahsetmiyor muyuz? Ben tekne arabası ve denizden çekme için çok halat kullandım. 10 ton çok kalın olur. Yahut 10 ton denilen 10 ton kaldırmayı kastetmiyordur. 10 ton yük için felan diyordur. Ya da 10 tonda kopar demek istiyordur. 0,7 halat yeterli olur her durumda bence. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Yok hocam.. Ofroad işinde çelik halat ölüm ve facia demek Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Yok hocam.. Ofroad işinde çelik halat ölüm ve facia demek Anladım. Halat tecrübem deniz dışında yok henüz. Araçların önündeki vinçler çelik değil mi halatlar? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Anladım. Halat tecrübem deniz dışında yok henüz. Araçların önündeki vinçler çelik değil mi halatlar? Çelik olanlarda var ancak mutlaka gergi ağırlığı kullanılmalı hatta tam adı halat battaniyesi. halatın ortasına koyulur halat koparsa çevreye firalmasın diye. bence sentetik olan güçsüz ama o tercih edilmeli bir kaç araç cekme videosunda çelik halatla yaşanan kazaları seyrettim felaketti Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Anladım. Halat tecrübem deniz dışında yok henüz. Araçların önündeki vinçler çelik değil mi halatlar?Çelik olanlar extrem oluyor ve kullanıcı prof ise arazide tercih ediyor. Acemi olanlar için sentetik halat seçimi yapılıyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 160 sayfa olmuş konu merak ettimm forumda bir konuya en fazla kaç sayfa yazılmıştır acaba ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Ali Gök yazdı: 160 sayfa olmuş konu merak ettimm forumda bir konuya en fazla kaç sayfa yazılmıştır acaba ? Bi bu sayfa sayısı çok, bi de Servet abi'nin yaşı. Ne olacak bu iş, bilemiyorum... 2 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Sani, insanlıktan çıkartma beni. Yakarım 61 günü şimdi 1 3 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Herhangi biri lr1 alacak olsa, google aramasiyla buraya gelse bilgi amacli, bu ne millet araba disinda herseyi konusmus der doner gider heralde. 3 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Herhangi biri lr1 alacak olsa, google aramasiyla buraya gelse bilgi amacli, bu ne millet araba disinda herseyi konusmus der doner gider heralde. Valla doğru. Kaç kere niyet ettim harici temiz konu için. Olmadı bir türlü Ha bir bakıma iyi. Arabanın derdi yokmuş ki millet goygoy yapıyor der 2 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Valla doğru. Kaç kere niyet ettim harici temiz konu için. Olmadı bir türlü Ha bir bakıma iyi. Arabanın derdi yokmuş ki millet goygoy yapıyor der Ne problemli arabaymis 160 sayfa konusu var 😂 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: Uzerindeni duz cizgiler 1 ton, kesikli cizgiler yarim ton dur. Bu sapan ve kolonlari en iyi yapan biziz ama arabamda yok 😂 Sağlam bı halat yok bak 😛 o yuzden kalamiyoz bı yerde hep kendimiz çıkacak kadar batıyoz 😛 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sağlam bı halat yok bak 😛 o yuzden kalamiyoz bı yerde hep kendimiz çıkacak kadar batıyoz 😛 O ise bir el atacagim yakin zamanda. Boyle olmaz ihtiyac oluyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Ne problemli arabaymis 160 sayfa konusu var [emoji23]Tabi ki o da mümkün [emoji16] Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Çelik olanlarda var ancak mutlaka gergi ağırlığı kullanılmalı hatta tam adı halat battaniyesi. halatın ortasına koyulur halat koparsa çevreye firalmasın diye. bence sentetik olan güçsüz ama o tercih edilmeli bir kaç araç cekme videosunda çelik halatla yaşanan kazaları seyrettim felaketti Çelik halat koparmışlığım var tekne sararken çoğu kez fırlama olmadı çünkü pek esnemiyor enerji biriktirmiyor. Ama araç çekerken farklı davranabilir. Videolarda görüyoruz adamlara geliyor felan. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Çelik halat koparmışlığım var tekne sararken çoğu kez fırlama olmadı çünkü pek esnemiyor enerji biriktirmiyor. Ama araç çekerken farklı davranabilir. Videolarda görüyoruz adamlara geliyor felan. Can almisligi var malesef. Sentetik halat tercih sebebi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Bizde bir de cırcır kastanyola vardı çok işe yarar. Bu off road da işe yaramaz mı Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 160 sayfa olmuş konu merak ettimm forumda bir konuya en fazla kaç sayfa yazılmıştır acaba ?Bende ileti sayısına dikkat etmiştim 4.000 e merdiven dayamış , anlamsız bir şekilde sürekli kendimi bu konuda buluyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 4000. mesajı yazana land 85bin 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: 4000. mesajı yazana land 85bin ooo güzel kampanya, kaçırmayın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: 4000. mesajı yazana land 85bin Yorum bağlantısı
Recommended Posts