İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Adnan Çakır

Cuma akşamı gebzeye bir şekilde kendimizi atabilsek ordan Karamürsele geçebiliyor muyuz?
Kolay Tuzla Orhanlı üstü gelirsin Şekerpınar dan Gebze ye geçersin oradan ver elini Karamürsel [emoji41]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Mert İller arası transport a.ş. Bir telefon ve 5000 avro kadar yakınız. Kalitede öncü isim Mert İller arası transport.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Köksal Yılmaz yazdı:

Cuma akşamı gebzeye bir şekilde kendimizi atabilsek ordan Karamürsele geçebiliyor muyuz?

Karamürsele geçiş izni itina ile çıkartılır

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Vay arkadaş biz beleşe akıl verdik desenize [emoji850]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Adnan Çakır yazdı:

Kolay Tuzla Orhanlı üstü gelirsin Şekerpınar dan Gebze ye geçersin oradan ver elini Karamürsel emoji41.png

Gerçek 4x4 yani landı yoksa orayı kullanamaz. Cenderme tutuyor yer yeri. Toprak yol dahil

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mert Yeldan yazdı:

Mert İller arası transport a.ş. Bir telefon ve 5000 avro kadar yakınız. Kalitede öncü isim Mert İller arası transport.

Ali Gök yazdı:

Karamürsele geçiş izni itina ile çıkartılır

İkiniz de kıştınız. Burası benim çöplüğüm

Mehmet Göktürk yazdı:

Baba kasa.

Salon salamonje bildiğin

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Gerçek 4x4 yani landı yoksa orayı kullanamaz. Cenderme tutuyor yer yeri. Toprak yol dahil
Kangu ile hoplaya ziplaya gitsek?
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

image.thumb.png.ed7e8a48fe4e0ada4f2a8a67a5aec57f.png

Baba kasa.

Bu hangi land ?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Kangu ile hoplaya ziplaya gitsek?

Gidemen. Land bile anca geçiyor
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu hangi land ?

Adnana benziyor

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Subliminal mesaj veriyor arkadaş Land reklamı yapıyor piyasa yapıyor [emoji40] gerçekten ihtiyacın varsa A.Y.O.S.B ne gel beni ara [emoji106]
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Subliminal mesaj veriyor arkadaş Land reklamı yapıyor piyasa yapıyor [emoji40] gerçekten ihtiyacın varsa A.Y.O.S.B ne gel beni ara [emoji106]

Jandarma var
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Bende neden sürekli kendimi bu konuda buluyorum diye düşünüyordum. Oltaya geliyorum demek :)
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Jandarma var
Ben her gün gidip geliyorum, sıkıntı yok.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ciddi sıkıntı var aslında. Tam neresi? organize sanayiye bilgi vereyim

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Polis kontrolü var ama aman aman inceleme yok .Birlik org. Kimyacılar.org. A.y.org. yolu derisan.giderken shellden soğa dön o yol

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Kapa kapa [emoji85]
Uzaklara bakan King mi :)
Polis kontrolü var ama aman aman inceleme yok .Birlik org. Kimyacılar.org. A.y.org. yolu derisan.giderken shellden soğa dön o yol

Abi yanış yere gidiyor bu tarif galiba:)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...