İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Fatih Evcin

Ne oldu şimdi güncel fiyat abi. Vaka sayılarında düşüş var acaba land piyasasını etkiler mi bu iyiye gidiş :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Leş olanlar 70bine havada gidiyor. Sırf km düşük diye. Misal 25bin hasar kaydı alt takım bitik 160.k. 75e gitti

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Leş olanlar 70bine havada gidiyor. Sırf km düşük diye. Misal 25bin hasar kaydı alt takım bitik 160.k. 75e gitti
Yetkili serviste arkadaş var iki farı ne kadardır dedim, 2.000 var mıdır? Euro belki dedi güldü. Öyle mi gerçekten
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Her land satilik 😂 fiyatlar cok degisik hal aldi. 

satsam yerine koyacak araba bulamiyorum

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Lr1 orjinal farı yanlış hatırlamıyorsam 4000 civarı

Her land satilik [emoji23] fiyatlar cok degisik hal aldi. 

Aynen. X2 para koymak lazım satmaya değmesi için
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Her land satilik [emoji23] fiyatlar cok degisik hal aldi. 

4x4 sevdasına arabayı ilana koydum, sonra ilandan aldım. Ortalık fena halde karışık.
Lr1 orjinal farı yanlış hatırlamıyorsam 4000 civarı

Aynen. X2 para koymak lazım satmaya değmesi için
Aşırı da değilmiş
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kendine özel parçaları pahalı. Şaft askısı transit.. Şaft mafsalı şahin ile aynı.. Şanzıman mondeo. Motor bmw olarak parça bakarsan ucuz. Land olarak alırsan bittin

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Şu an en mantıklı land defender pikap. işler kötü giderse domatez satarsın olmadı içine çadır kurar kaçarsın.

Bence fiyatlar düşecek çünkü nakit sorunu başlayacak. TL olarak yükselse de döviz olarak aşağı inecektir.

Land mantıklı mı?

Tabii ki değil. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Kendine özel parçaları pahalı. Şaft askısı transit.. Şaft mafsalı şahin ile aynı.. Şanzıman mondeo. Motor bmw olarak parça bakarsan ucuz. Land olarak alırsan bittin
Keşke farlar da sahinle aynı olaymış :)
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Şu an en mantıklı land defender pikap. işler kötü giderse domatez satarsın olmadı içine çadır kurar kaçarsın.

Bence fiyatlar düşecek çünkü nakit sorunu başlayacak. TL olarak yükselse de döviz olarak aşağı inecektir.

Land mantıklı mı?

Tabii ki değil. 

hocam o pikaplara da deli paralar isteniliyor. 

Fatih Evcin yazdı:

4x4 sevdasına arabayı ilana koydum, sonra ilandan aldım. Ortalık fena halde karışık.Aşırı da değilmiş

hic kipirdamamak lazim, satsam aynisini alamiyor durum var suan. Birde milletin bitik arabasiyla ugrasacagim. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sami Demirpaz yazdı:

hocam o pikaplara da deli paralar isteniliyor. 

hic kipirdamamak lazim, satsam aynisini alamiyor durum var suan. Birde milletin bitik arabasiyla ugrasacagim. 

Sen istenene bakma. Pikap fiyatları uygun. Cebine parayı koy al. İlanlara bakma. Pikaplar yurtdışına satılmadığı ve bebeler talep etmediği için ucuz gidiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Sen istenene bakma. Pikap fiyatları uygun. Cebine parayı koy al. İlanlara bakma. Pikaplar yurtdışına satılmadığı ve bebeler talep etmediği için ucuz gidiyor. 

Ambulans kasa alinip icinde kalinabilecek duzen yapilmali oyleyse.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-volkswagen-atay-otodan-vw-transporter-4-4-klimali-en-dolusu-814966866/detay

Kilometresi düşük olsa imiş tam alınacak araba.

Multivan alıp caravelle 4motion yürüyen takılabilir mis gibi. Bizim eve yakın biyerde yüksek tavan T3 syncro var fıstık yeşili tavanı beyaz, içi karavan. Yerden yüksek offroad lastiği falan var bayaa hoş duruyor. Arabanın heryerine vosvoscuların, karavancıların stickerlarını yapıştırmış.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

İveco 6x6 alınır ihaleden. Arkasına kabin yapılır. Alman emeklileri gibi expedition vehicle dönüşmüş iveco ile dünya turu yapılır. 

Ama çok yakar. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

İveco 6x6 alınır ihaleden. Arkasına kabin yapılır. Alman emeklileri gibi expedition vehicle dönüşmüş iveco ile dünya turu yapılır. 

Ama çok yakar. 

yapamazsın onu bu memlekette. olacak dua değil. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Servet Aydın yazdı:

Dünyayı bırak izmit İstanbul yapılamıyor artık.

Az kaldı king azcık sabır sonra dünya senin 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

yapamazsın onu bu memlekette. olacak dua değil. 

Avrupa turu yerine asya turu atılabilir. Turki cumhuriyetler gezilip Rusya üzerinden dönüş yapılabilir 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Avrupa turu yerine asya turu atılabilir. Turki cumhuriyetler gezilip Rusya üzerinden dönüş yapılabilir 

Mesele gezememek değil Ali. Yapamamak. Yapsan gezersin sorun değil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...