Doğan Arşiray 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 landrover defender vs nin arazi kaabiliyeti muthistir zaten. Ali Gök yazdı: Geçen bitane sizin landdan arkada top arabası çekicisine takmış lombardin motoru tarlanın içinde diz boyu çamurda aşağı yukarı 300 400 metre gidip yola çıktı dizel motor varmış içinde. O an bende astra ile çamurlu biyerden geçiodum telefonu çıkarıp çekemediğime hala üzgünüm çif kabin pikap tarzında dizeli varmı diye baktım bulamadım hem tek kabin pikap tipi olanlar . Sizin bildiğiniz öyle bi seri varmı hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Ali Gök yazdı: Geçen bitane sizin landdan arkada top arabası çekicisine takmış lombardin motoru tarlanın içinde diz boyu çamurda aşağı yukarı 300 400 metre gidip yola çıktı dizel motor varmış içinde. O an bende astra ile çamurlu biyerden geçiodum telefonu çıkarıp çekemediğime hala üzgünüm çif kabin pikap tarzında dizeli varmı diye baktım bulamadım hem tek kabin pikap tipi olanlar . Sizin bildiğiniz öyle bi seri varmı hocam Defender 130 diye arattır. var tabi. gezi için makbulu 110 gezinti ve off road için makbulu 90 bizimki gibi antika ise 88 (90 ın eski modelleri) nostalji yapacaksan 86 (1950x modeller) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 BOĞAZ KÖPRÜSÜ PROJESİ Nuri Demirağ, 1931 yılında ise İstanbul Boğazı’na köprü yapmak için bir proje hazırlattı. San Francisco’daki Golden Gate Köprüsü’nü inşa eden firmayla anlaştı. Projeyi Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’e sundu. Atatürk projeyi beğense de hükümetten onay alınamadı. (Atatürk beğendiği halde olacak dememiş, dedim oldu yapmamış.... ) Böylece köprü projesi rafa kalktı.Bu hikaye gerçekse şayet, demokrasi için güzel bir örnek. Defender 130 diye arattır. var tabi. Çok güzelmiş. İlk defa gördüm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 (düzenlendi) Abi, arabaya bişiler eklemek yerine cadır alsak, cadırı kursak. arabanın hiç bir yapısını , aerodinamik durumunu bozmasak. Millet çadırını sırtında taşıyıp geziyor. Benim 251 litre bagaj var, 2 sandelye 1 çadır sığıyor. Miss gibi 3 kişilik çadır. https://www.decathlon.com.tr/freshblack-cadir-id_8492486.html 25 Nisan 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 @Servet Aydın Abi, senin mesela Güzeldere şelalesinde bir kamp atman kaç liraya maliyeti oluyor. Arabanın yakıtı, aldığın öteberi, cadır yeri kirası varsa bedeli falan fıstık kaç paran gidiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: @Servet Aydın Abi, senin mesela Güzeldere şelalesinde bir kamp atman kaç liraya maliyeti oluyor. Arabanın yakıtı, aldığın öteberi, cadır yeri kirası varsa bedeli falan fıstık kaç paran gidiyor. Ali portbagaj at keyfine bak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Ali portbagaj at keyfine bak. Abi benim ailem 3 kişilik. Benim arabadan 1054 litre bagaj var. Kullanmadığım yarı katlanan koltuğum var. İster inanın ister inanmayın ama şimdiye kadar 2 defa koltuklarımı katlama gereği hissettim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2020 Yazar Paylaş 25 Nisan 2020 [mention=13526]Servet Aydın[/mention] Abi, senin mesela Güzeldere şelalesinde bir kamp atman kaç liraya maliyeti oluyor. Arabanın yakıtı, aldığın öteberi, cadır yeri kirası varsa bedeli falan fıstık kaç paran gidiyor. Güxeldere neresi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Güxeldere neresi? bahçeye in, çitlere kadar yürürüken derin nefes al, 25 adım at ve geri dön... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Güxeldere neresi? Lokasyon : https://goo.gl/maps/njudvxBwbjvRt1mc7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2020 Yazar Paylaş 25 Nisan 2020 300km. Ortalama 7.5 litre yakarım. Tek kişilik menü 150 tutar. Çadır vs zaten var. bahçeye in, çitlere kadar yürürüken derin nefes al, 25 adım at ve geri dön... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Ortalama 7.5 litre yakarım. mera ya gireken jandarma ne yakar? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2020 Yazar Paylaş 25 Nisan 2020 Jandarmayı karıştırma hemen.. Tamam dönüyorum geri 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi benim ailem 3 kişilik. Benim arabadan 1054 litre bagaj var. Kullanmadığım yarı katlanan koltuğum var. İster inanın ister inanmayın ama şimdiye kadar 2 defa koltuklarımı katlama gereği hissettim. Eşyan büyük değildir de ondan. LAnd var satılık Ali. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2020 Yazar Paylaş 25 Nisan 2020 Her gün daha da kıymetli oluyor arazi aracı. Bişey olsa istediğin yere götürür. Asfalt mahkumu değilsin 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Eşyan büyük değildir de ondan. LAnd var satılık Ali. Abi bana asfalt yol arabası lazım abi. Ben landci değilim Otoban arabalarına ilgi duyuyorum. Mesela Audi a3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Eşyan büyük değildir de ondan. LAnd var satılık Ali. S max ile 1+1 ev eşyası taşımıştım, beyaz eşiya hariç Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Her gün daha da kıymetli oluyor arazi aracı. Bişey olsa istediğin yere götürür. Asfalt mahkumu değilsin Kıyameti bekleyenlere bağlarız, az kaldı https://www.natgeotv.com/tr/kiyameti-bekleyenler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Bişey olsa istediğin yere götürür. . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Nisan 2020 Yazar Paylaş 25 Nisan 2020 Kıyameti bekleyenlere bağlarız, az kaldı https://www.natgeotv.com/tr/kiyameti-bekleyenlerLink açmadı .Eve teslim hizmetimiz vardır Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Her gün daha da kıymetli oluyor arazi aracı. Bişey olsa istediğin yere götürür. Asfalt mahkumu değilsin Daha Şarok ile ilk seferde peşime ormancılar gelmişti nereye kardeş orası yol değil diye Şu işler bitsin ah bı bitsin evdekalanı sevsinsinler 😛 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Link açmadı Eve teslim hizmetimiz vardır 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi bana asfalt yol arabası lazım abi. Ben landci değilim Otoban arabalarına ilgi duyuyorum. Mesela Audi a3 tiguan vereyim? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Nisan 2020 Paylaş 25 Nisan 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Kıyameti bekleyenlere bağlarız, az kaldı https://www.natgeotv.com/tr/kiyameti-bekleyenler Error 404 Yorum bağlantısı
Recommended Posts