İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Bizim sitede toyota hilux üstüne bir tane kabin koymuşlar arkaya kamp. Malum kamplardan harika olmuş alet.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Bizim sitede toyota hilux üstüne bir tane kabin koymuşlar arkaya kamp. Malum kamplardan harika olmuş alet.

tavana da merdivenli çadır?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sana teee 1,5 sene önce gel alalım bak, liste fiyatından %35-40 ucuza çıkarıtıyoruz demiştim.

He ya. Alıp koyacaktım kenara
Bu konuda benim kullanmaya başlamak istediğim ilaç.Vcross v.b artı hotomobil gladiator. Kanuni olarak sıkıntı olmayacağına kendimi inandırabilsem şiddetle tavsiyede ederim.

Vcross extra güçlü şanzıman ve alt yapı ile tam bizlik makina
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

bundandı.

fuarda bunun rakamını sordum, sonra acilde açtım gözlerimi... komşuya hörmetlerimizi iletiniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

fuarda bunun rakamını sordum, sonra acilde açtım gözlerimi... komşuya hörmetlerimizi iletiniz

40 bin gibi bişeydi.

aha bi tane var

https://www.sahibinden.com/listing/vasita-karavan-motokaravan-crawler-kmp-190-pikap-karavan-616612679/detail

web sitesinde sıfırı 49 demiş (boştur tabi muhtemel ıvır zıvır)

https://www.crawler.com.tr

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

40 bin gibi bişeydi.

aha bi tane var

https://www.sahibinden.com/listing/vasita-karavan-motokaravan-crawler-kmp-190-pikap-karavan-616612679/detail

web sitesinde sıfırı 49 demiş (boştur tabi muhtemel ıvır zıvır)

https://www.crawler.com.tr

25 bine karavanın kendisi mevcut

Servet Aydın yazdı:

Ama görseli fena

2 saç levhaya bakar

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Gunluk binerken bunun surekli kasada olmasi ne bilim bana ters geliyor. Kamptan kampa kullanacaksam okadar masraf ne diye. 

Uygun bir cekme karavan benim mantigima daha cok yatti 😎

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Cravler gereksiz pahalı bence. Ama görseli fena
Freelander camper de iyi fikir, üste bir araç üstü çadır
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fatih Evcin yazdı:
Servet Aydın yazdı:
Cravler gereksiz pahalı bence. Ama görseli fena

soğukta durumu nasıl acaba?

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

4 mevsim olan çadırlari da var hocam.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aslında benim aracın önden hasarlı olanını da alıp yapabilirim. Tavanı kesip yükselmek kolay zaten. Değişik olur

Hangisi hocam? Fotosu olan çekme mi frl'mi?
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Servet Aydın yazdı:

Aslında benim aracın önden hasarlı olanını da alıp yapabilirim. Tavanı kesip yükselmek kolay zaten. Değişik olur

O is guzel ama sikintili, hem agir oluyor hemde trafikte herhangi bir kaza durumunda hakliyken haksiz duruma dusmek var evraksiz oldugundan. 

19 Nisanda resmi gazetede yayinladilar, artik hicbir romork veya karavan ureticisi O1 (750 kg alti, ruhsat vergi ve tuv den muaf ) veya O2 ( tam tersi ) belgesi olmadan uretim ve satis yapamayacak. 

Bugune kadar bu evrak ve agirlik konusu cevirmelerde sorulmamis ama ufak ufak duzenlemeler geliyorsa ileride sikinti yasatabilir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

O is guzel ama sikintili, hem agir oluyor hemde trafikte herhangi bir kaza durumunda hakliyken haksiz duruma dusmek var evraksiz oldugundan. 

19 Nisanda resmi gazetede yayinladilar, artik hicbir romork veya karavan ureticisi O1 (750 kg alti, ruhsat vergi ve tuv den muaf ) veya O2 ( tam tersi ) belgesi olmadan uretim ve satis yapamayacak. 

Bugune kadar bu evrak ve agirlik konusu cevirmelerde sorulmamis ama ufak ufak duzenlemeler geliyorsa ileride sikinti yasatabilir. 
Daha önce alınanlar da dahil olacak mı?
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Hangisi hocam? Fotosu olan çekme mi frl'mi?
Freelander camper güzel oluyor abi. Takım taklavat bagajda kapağın yana açılması da büyük avantaj.c8f2123acb35c7bf03d7d0fa31accbe5.jpg
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Fatih Evcin yazdı:
Sami Demirpaz yazdı:

Daha önce alınanlar da dahil olacak mı?

cevirmede polis karayollari uygunluk belgesi sorarsa elde evrak yok, uygun degil bunu cekmeniz diyebilir. 

evraksiz cok karavan var ulkede, baglarda bahcelerde veya sabit kamp alanlarima mahkum olur o karavanlar. 

O1 veya O2 sinifi yeni bir uygulama degil cunku yillardir var sadece bakilmiyordu. Simdi yeni yayinlanan yasa ile uretici uretemez ise yarin polis te bunu sorabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sami Demirpaz yazdı:

eyvah!!!

belgeyi kim veriyor?

Sami Demirpaz yazdı:

agirlik konusu cevirmelerde sorulmamis

kantar a çıakrtıyorlar, kamyonlar gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Devlet mafya gibi davranınca bireysel üreticinin iş yapmasını ve zaman içinde daha iyi ve çok sayıda ürün üreten ihracat yapabilen kapasiteye gelmesini engelliyor. 

Deveye sormuşlar boyun neden eğri diye? Nerem doğru ki demiş.

VW kaplumbağa kesmesinden yapılan karavanları paylaşır dururuz daha biz..Kendi araçlarını elektriğie çeviren yabancıların videolarını paylaşır dururuz.

Akılsız köpeği yol kocatırmış. 

Ancak şu var. O1 belgesi olan römorkları belki bu sayede tartmaktan vazgeçer ve canlı ağırlığı umursamamaya başlayabilirler. Bu nedenle çıkmış da olabilir.

Benim aklıma gelip giden transporter çevirmek oluyor arada.

Amerikan Devleti Igor Sikorsky'den acaba O1 belgesi istemiş miydi ilk başta? İstese acaba bugün firma yerinde olur muydu?

image.thumb.png.ef5600e1aa6afee3b2dca64d0dec0354.png

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

bundandı.

bunun muayenede durumu nedir acaba.. 

Sonuçta kamyonet bunlar ve her yıl muayenesi var.. 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

bunun muayenede durumu nedir acaba.. 

Sonuçta kamyonet bunlar ve her yıl muayenesi var.. 

Heryil olmaya devam. Arkadaki ozel amacli yuk diye veya benzer bir ibare ile geciyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...