Sinan Akgöl 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok. Hiç sıkıntı yoktu. Göstergeler normal. Klima da devreye giriyor. Ama fanda tık yok. Hava yok. Abi bir sigortasına bak sana zahmet 2 tane olabilir kontrol ünitesi ayrı fan motoru ayrı. Eğer sigortalar sağlam ise, torpido altındaki fan motoruna gelen soketi en kötü çıkarıp tak takarsın kontrol et abi. Kendiliğinden de düzelebilir ama gene tekrarlar Psa elektronik ailesine hoş geldin 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Demek ki sadece Alaman bozulmuyormuş. Ömörtösör bözöldö 😒 Köksal, Alaman dedim bildirim geldi mi? 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Sanayi yüzü görmeden olmaz. Kullanılmadığı halde cam halatı bozan başka marka yok herhalde bol vakti olup ta arabası ile ilgilenmek ne güzeldir kimbilir nasıl bir duygu? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Önder Özcan yazdı: Demek ki sadece Alaman bozulmuyormuş. Ömörtösör bözöldö 😒 Köksal, Alaman dedim bildirim geldi mi? Sessize almış bildirimi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sessize almış bildirimi. Sana gelmiş ama, sen almamışsın. Seni gidi Alamancı seni 😛 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2020 Yazar Paylaş 22 Nisan 2020 bol vakti olup ta arabası ile ilgilenmek ne güzeldir kimbilir nasıl bir duygu?Sınırlı alanda kapalı kalanların naapsam ne etsemin dışa vurumu sendromu aslında.Kapı içleri sök tak vs muşamba türevi yalan oldu. Denişik bişeyler denedim güzel oldu gibi. İstanbul esnafı daha iyi işler yapıyor diye duyum aldım ama naapsam nasıl iltica etsem bilmiyorum 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Apolyo yuvarlağını kesmeyi unutmazsınız dimi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Cüzi meblağ karşılığı nakliye işi yapılır. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2020 Yazar Paylaş 22 Nisan 2020 Pasat değil di mi bu [emoji41]Passata da sıra gelecek 🪓 Cüzi meblağ karşılığı nakliye işi yapılır.1500 avro kafi mi? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Passata da sıra gelecek 🪓 1500 avro kafi mi? Kâfi, Cuma resmi görevliyim. Saatlerimizi ayarlayalım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2020 Yazar Paylaş 22 Nisan 2020 Land bozulunca şaşırmadım ama Emmi nin araba nasıl bozulmuş [emoji4] Yazma bu konuya. Ama 115bine alırsan landı o zaman iki cümle izni veririm 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Şuraya bırakalım. eylül? Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok. Hiç sıkıntı yoktu. Göstergeler normal. Klima da devreye giriyor. Ama fanda tık yok. Hava yok. Yatmaktan oldu hep. Soğutma fanı çalışıyormu ? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Anca Demek ki sadece Alaman bozulmuyormuş. Ömörtösör bözöldö [emoji19] Köksal, Alaman dedim bildirim geldi mi?İş çoktu ancak görebildim abiYazma bu konuya. Ama 115bine alırsan landı o zaman iki cümle izni veririm Emoji koysam Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2020 Yazar Paylaş 22 Nisan 2020 İşlem bitti. Emmi stayla bir konu açacağım. Yapılan modifiye vs ile ilgili ancak, bu akşam yapılan işin muazzam işçiliğini ve imalat sürecini ayrıca anlatacağım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: İşlem bitti. Emmi stayla bir konu açacağım. Yapılan modifiye vs ile ilgili ancak, bu akşam yapılan işin muazzam işçiliğini ve imalat sürecini ayrıca anlatacağım. zmaan bol okuruz valla 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 kapıdaki kişi nin gözleri parlamış, bugünde eve ekmek götürdük diye 6 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Abi bir sigortasına bak sana zahmet 2 tane olabilir kontrol ünitesi ayrı fan motoru ayrı. Eğer sigortalar sağlam ise, torpido altındaki fan motoruna gelen soketi en kötü çıkarıp tak takarsın kontrol et abi. Kendiliğinden de düzelebilir ama gene tekrarlar [emoji4] Psa elektronik ailesine hoş geldin [emoji3] Bakacağım. Konu açarım C5 kronik sorunları diye Soğutma fanı çalışıyormu ? Hiç fikrim yok Ali İşlem bitti. Emmi stayla bir konu açacağım. Yapılan modifiye vs ile ilgili ancak, bu akşam yapılan işin muazzam işçiliğini ve imalat sürecini ayrıca anlatacağım. Yeni konu bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç fikrim yok Ali arabanın fanı bozulduğunda klimada devre dışı kalıyor. aman diyim ilk soğutma fanını kontrol et havalarda ısınıyor tehlike yaratmasın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Nisan 2020 Paylaş 23 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Şuraya bırakalım. on e yahu, aracın arkasına tamponun altına bırakmışsın sanırım, kutumu var orada nedir o yav, amfi kutusumu kapıdaki arkadaşta, ahha elime düştün der gibi bakıyor haaa Yorum bağlantısı
Recommended Posts