Servet Aydın 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Masa saati ile mi fotoğrafı çektiniz ?Süpürge ile çekmiş Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Önder Özcan yazdı: Maşallah Gözlerim bayram etti. Ne kadar da yakışıklı bir araba 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Sami Demirpaz yazdı: Masa saati ile mi fotoğrafı çektiniz ? Hasan Karabekiroglu yazdı: Çekmese daha iyiydi demi, MB var kırmızı dese biz kafamızda canlandırırdık... Servet Aydın yazdı: Süpürge ile çekmiş Son zamanlarda Tapatalktan fotoğraf yüklediniz mi? 😒 Tapa bilinçli olarak bozuyor fotoları. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Önder Özcan yazdı: Son zamanlarda Tapatalktan fotoğraf yüklediniz mi? 😒 Tapa bilinçli olarak bozuyor fotoları. Beleş versiyon kötü, üstteki jeep'in fotosunu tapadan yükledim. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Önder Özcan yazdı: Düzelttim fotoyu. 😒 Bu seferde kapının boyalı olduğu ortaya çıkmış. Sen bu işi yapamıyorsun, bırakmalısın. 🥶 Benim mersedes desen biz hatırlar anlarız. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Önder Özcan yazdı: bilinçli olarak bozuyor fotoları Parasını verip satın alınacak rahat edilecek, kimse kimseye bedava hizmet vermiyor tabi... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Parasını verip satın alınacak rahat edilecek, kimse kimseye bedava hizmet vermiyor tabi... Sahi mi? 😑 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Önder Özcan yazdı: Sahi mi? 😑 Hediye ederim istersen Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Hediye ederim istersen Ben isterim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Sami Demirpaz yazdı: Masa saati ile mi fotoğrafı çektiniz ? 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: Temiz araçları olanlar başka konuya Hadi canım çıkarken kapıyı örtün kapıyı bilerek açık bırakıyorum ki içeri toz toprak daha çok girsin diye, 😁 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Dogan Arsiray yazdı: Alt parça nerede Link alalım öyleyse. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 yok o parca. kirildi ya?Hadi ya kotu olmus. Yerden yukselmis oluyor onu sokunce 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 esim tamponu takinca ikiye bolundu. tamir edemedim. onsuzluga alistik. ve boyle daha az yakit harciyor!! uzun yolda test ettim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Dogan Arsiray yazdı: esim tamponu takinca ikiye bolundu. tamir edemedim. onsuzluga alistik. ve boyle daha az yakit harciyor!! uzun yolda test ettim. @Ali Darbaz Yetiş yeni hypermil tekniği keşfedildi. sisin altından kır tamponu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Ali Gök yazdı: @Ali Darbaz Yetiş yeni hypermil tekniği keşfedildi. sisin altından kır tamponu Ben arabanın genel formunu bozmam 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 bizimki biriket gibi araba. ne formu. böyle daha iyi zaten. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2020 Yazar Paylaş 22 Nisan 2020 Sanayi yüzü görmeden olmaz. Kullanılmadığı halde cam halatı bozan başka marka yok herhalde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Kullanılmadan kaloriferi bozulan var Sağlam bırakmıştım.. Şimdi çalışmıyor.. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kullanılmadan kaloriferi bozulan var Sağlam bırakmıştım.. Şimdi çalışmıyor.. PSA kalorifer arızası kontrol kitabı, 1- Kalorifer sigortası kontrolü 2- Kalorifer motor entegre kontrolü oto 3- Kalorifer motoru soketi kontrolü torpido altında ki değişiyor o parçada. Bunlar değilse kontrol paneli kontrol, akü arkasında 2. ecu varmı abi senin araçta? Birde kalorifer motoru ses yapıyor muydu cızırtı vs gibi? 22 Nisan 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Kullanilmadan akusu biten var buda bisey mi [emoji16] 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Land bozulunca şaşırmadım ama Emmi nin araba nasıl bozulmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan 2020 Paylaş 22 Nisan 2020 Birde kalorifer motoru ses yapıyor muydu cızırtı vs gibi? Yok. Hiç sıkıntı yoktu. Göstergeler normal. Klima da devreye giriyor. Ama fanda tık yok. Hava yok. Land bozulunca şaşırmadım ama Emmi nin araba nasıl bozulmuş [emoji4] Yatmaktan oldu hep. [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts