Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 sendeki kadar temizi varmı asıl soru bu? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: sendeki kadar temizi varmı asıl soru bu? Bizim işyerinde birinde var lr1, hatta land buluşmasında tanıdım arabanın bizim otoparkta durduğunu, güya 140-150 bin km deydi tanıdığından almış ama King in lr1 kadar temiz durmuyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Bizim işyerinde birinde var lr1, hatta land buluşmasında tanıdım arabanın bizim otoparkta durduğunu, güya 140-150 bin km deydi tanıdığından almış ama King in lr1 kadar temiz durmuyordu. birisi sıfır.Ondandır 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Bizim işyerinde birinde var lr1, hatta land buluşmasında tanıdım arabanın bizim otoparkta durduğunu, güya 140-150 bin km deydi tanıdığından almış ama King in lr1 kadar temiz durmuyordu. yok valla, ben daha göremedim, Servetteki bildik araç, zaten birşey olsa Servetin yanında biter alan, eee garanti Servet nasılsa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Noterden sonra babamı bile tanımam 1 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: 1000 tl max bakımı. Pejo 607 motoru Biri BMW motorlu diye hatırlıyorum ama hangisiydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Land rover araçlar AS-İS olarak satılır. Alan sahibine en fazla yapılan işlerin listesi verilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Biri BMW motorlu diye hatırlıyorum ama hangisiydi?Bendeki araç.. M47d motor. Lr2 psa pejo motoru. Bilmeyen Ford transit parçası takıyor motoru bozuyor Land rover araçlar AS-İS olarak satılır. Alan sahibine en fazla yapılan işlerin listesi verilir.Liste de bazen verilmemelidir. Alma niyeti olan yenileme değil, amma çok parça değişimi yapılmış. Kesin derdi çok diyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 anlamayan adama bu parçalar yenilendi diyince sevinip arabanın kalan parçalarının durumunu inceleyeceğine bu araba sorunlu demek diyip uzaklaşıyor bakımlı araba buldunmu bu devirde affetmeyip 5 kuruş fazla verip alacaksın. aksi taktirde sen daha fazla harcarsın tecrübe herşey Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 yenilemelerin ne pahalı-zahmetli olduğundan bi haberler tabii, tavanda boya varmı ona baksınlar, boyama yoksa cillop derler halbuki diğer aksam perttir haberleri olmaz sonra duman olurlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Tek hedefim kaldı lr1'de. İki çeker ve 4 çeker modu yapmak. İlk olacak ülkede. Belki de Avrupada Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 kurdalamaaaa, bırak tek olmasıııın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Abs beynini değiştirmemiş olsam terrain response olan abs takacaktım. Esp bile yapılıyor biraz işçilik ile. Ama 20bini buluyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Abs beynini değiştirmemiş olsam terrain response olan abs takacaktım. Esp bile yapılıyor biraz işçilik ile. Ama 20bini buluyor yuh artık, sende benim gibi zor satacaksın bu arabayı, demedi deme Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Tek hedefim kaldı lr1'de. İki çeker ve 4 çeker modu yapmak. İlk olacak ülkede. Belki de Avrupada Satılık ilanlarında bir tane 2 çeker vardı abi. Sorunu neydi tam hatırlamıyorum ama [emoji23] Yorum bağlantısı
Erman Uzun 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Tek hedefim kaldı lr1'de. İki çeker ve 4 çeker modu yapmak. İlk olacak ülkede. Belki de Avrupada Abi bu kadar masraf yapacağına Freelander ll alsan daha iyi olmaz mı gerçi çok fark var mı yürüyen de bilmiyorum ama Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Erman Uzun yazdı: Abi bu kadar masraf yapacağına Freelander ll alsan daha iyi olmaz mı gerçi çok fark var mı yürüyen de bilmiyorum ama Uğraşmak hoşuna gidiyordur, benim gibi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: Uğraşmak hoşuna gidiyordur, benim gibi yok sektörde bu tip vakalara, hunili deniyor.... 3 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Allah tan satmışım arabayı, yoksa bir hunide sana diyecektin değilmi neyseki ben o derece ileri değildim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Satılık ilanlarında bir tane 2 çeker vardı abi. Sorunu neydi tam hatırlamıyorum ama [emoji23]Viskos kaplin bozuk piyasada hemen hemen hepsinin. Aldığım zaman yazdım. Liftte iken baktım bendeki sıfır o yüzden aldım aracı. Viskos yani vcu bozuk olanlar çok yakıyor şanzıman kırıyor yuh artık, sende benim gibi zor satacaksın bu arabayı, demedi deme [emoji4]Satma niyetim yok ama dediğim gibi herşeyin bir bedeli var. Bedeli ödenir ise satarım Abi bu kadar masraf yapacağına Freelander ll alsan daha iyi olmaz mı gerçi çok fark var mı yürüyen de bilmiyorum amaLr2 bunun gibi doğaya uygun değil. Biraz daha nazik ve epey pahalı parçaları yok sektörde bu tip vakalara, hunili deniyor....Selammmm 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 hepimize Kj liberty lazim. baska birsey degil... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Lr2 bunun gibi doğaya uygun değil. Biraz daha nazik ve epey pahalı parçaları insan kullansa? nezaket kriterleri nedir? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2020 Paylaş 28 Şubat 2020 Dogan Arsiray yazdı: hepimize Kj liberty lazim. baska birsey degil... bi arkadaşta var garajda yatırıyor şuan 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Şubat 2020 Yazar Paylaş 29 Şubat 2020 hepimize Kj liberty lazim. baska birsey degil...Lr1 ve diğerleri insan kullansa? nezaket kriterleri nedir?Çamura batan kjyi kurtarmak için traktör çağırabilme kriteri olurmu [emoji4] bi arkadaşta var garajda yatırıyor şuan [emoji4]Kapalı garaj arabası. Temiz 60ı vardır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts