Servet Aydın 23 Şubat 2020 Yazar Paylaş 23 Şubat 2020 Satarım da yerine konacak aynı donanım ve temiz araç 200bin Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Satarım da yerine konacak aynı donanım ve temiz araç 200bin bu ara ne satsan yerine koymak zor🙄 yakıtda fabrika verileri yakalanabiliyormu,sendeki ortalama yakıt ne kadar abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Satarım da yerine konacak aynı donanım ve temiz araç 200bin İkinci el yine di mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat 2020 Yazar Paylaş 23 Şubat 2020 bu ara ne satsan yerine koymak zor[emoji849] yakıtda fabrika verileri yakalanabiliyormu,sendeki ortalama yakıt ne kadar abiYakalıyor. İst içi 11 litre. Otoyol 7.5lt İkinci el yine di mi?Evet. Sıfır alınır ise en az 450bini gözden çıkarmak lazım 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 sd4 e 180 kaat çekiyorlar Servet, ne diyorsun? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat 2020 Yazar Paylaş 23 Şubat 2020 Aynen öyle. Fena olmayan lr2 160 tan başlıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 HSE alınmayacaksa, Bu arabayı satmanın bir mantığı yok.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat 2020 Yazar Paylaş 23 Şubat 2020 HSE alınmayacaksa, Bu arabayı satmanın bir mantığı yok.. Kesinlikle. Hep dediğin kulağıma küpe. Gördüklerimden geri kalmak istemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 (düzenlendi) Alıncaksa mutlaka en dolusu alınacak, dönüp dolaşıp hep aynı kapıya çıkıyorum bende, full olacak aga... hse lerde webasto yani mazotlu ek ısıtıcı varmıdır yoksa opsiyonelmidir acep? 23 Şubat 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat 2020 Yazar Paylaş 23 Şubat 2020 Tüm lr2 araçlarda webasto standart. Lr1 td4 araçlarda gs ve hse donanımda var 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 birde renk olsa, varsa yoksa siyah gri.. adam gibi renk yok... şöyle olsa... yada Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 Disco 4 3.0 alınmayacak ise bence gereksiz olur. https://www.dorset4x4.co.uk/used-cars/land-rover-discovery-4-3-0-sd-v6-hse-luxury-ss-5dr-201905208162946 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Şubat 2020 Paylaş 23 Şubat 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Disco 4 3.0 alınmayacak ise bence gereksiz olur. https://www.dorset4x4.co.uk/used-cars/land-rover-discovery-4-3-0-sd-v6-hse-luxury-ss-5dr-201905208162946 doğru diyosunda beni çok aşar, 320 bin bu, patron olmam lazım, 200 liralık araba bile çok şuan..... plan şuan şu: hanıma i10 uygun fiyatlı, sonra ilk fırsatta Nc750 X dct sonra doyunca motora devam etmezsem ve hanımda araba sürmeye alışınca ülkede duman olmazsa 2 sinide satıp baba suv alıyorum ve nokta. 23 Şubat 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 25 Şubat 2020 Paylaş 25 Şubat 2020 2.2 Freelander ll ler nasıl fiyatları piyasaya göre uygun görünüyor hem şehir içi hem de yaban hayat için uygun araçlar mıdır range ler gibi motorları sorunlu veya nazik değil sanırım yürütme maliyetleri sanırım land Rover serileri içinde en uygun olanlr Freelander sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Şubat 2020 Paylaş 25 Şubat 2020 Erman Uzun yazdı: 2.2 Freelander ll ler nasıl fiyatları piyasaya göre uygun görünüyor hem şehir içi hem de yaban hayat için uygun araçlar mıdır range ler gibi motorları sorunlu veya nazik değil sanırım yürütme maliyetleri sanırım land Rover serileri içinde en uygun olanlr Freelander sanırım En hesaplısı defender ve series bana sorarsanız. nezaket konusu kullanıma bağlı hepsinde. 2.7 lerde belli sorunlar var ama fiyatları da ona göre oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat 2020 Yazar Paylaş 25 Şubat 2020 Yaban hayatı için pahalı kalır lr2. Lr1 veya defender iyidir 2 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Freelander ll lerde rangerlar gibi kupa kaldiripta mi bakım yapılıyor onların ağır bakımları on bin TL leri bulabiliyormus bizim gibi memur düzeyindeki insanlar için binilebir seviyede olan sanırım azami Freelander ll ler olsa gerek yoksa range rover sportlar 2.7 olanlar alınabilir fiyatlarda lakin sadece alınabilir binmek bizim harcımız değil Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Freelander ll lerde rangerlar gibi kupa kaldiripta mi bakım yapılıyor onların ağır bakımları on bin TL leri bulabiliyormus bizim gibi memur düzeyindeki insanlar için binilebir seviyede olan sanırım azami Freelander ll ler olsa gerek yoksa range rover sportlar 2.7 olanlar alınabilir fiyatlarda lakin sadece alınabilir binmek bizim harcımız değil1000 tl max bakımı. Pejo 607 motoru 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 İnsanlar neden bu araçlardan kaçınıyor açıkçası 150 bin tl hatcba bir araca vermektense Freelander ll veya rr sport almaktan neden imtina ediyorlar malum dedikodusu çok motor rektefiye değil de değişim istiyor çabuk motor bitiyor gibi birde konunun başlangıcında servet abi de temiz bakıp aldığını söylemiş ancak daah sonra birsuru bakım yapti görünüyor YouTube da araçların incelemeleine bakıyorum buna binen bir daha başka araca binmek istemez vs deniliyor ileriye dönük böyle bir cip düşünüyorum ama fikrim devamlı degisiyir bazen eski alayım ikinci araç olsun 70 bin bandında sonra vazgeçiyorum 70 koyup 150 civarında tek araç hem şehiriçi hem şehirlerarası hemde az çok kamp vs için iş yapacak bakıyorum inceleme yaptıkça kafam allak bullak oluyir Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Erman Uzun yazdı: İnsanlar neden bu araçlardan kaçınıyor açıkçası 150 bin tl hatcba bir araca vermektense Freelander ll veya rr sport almaktan neden imtina ediyorlar malum dedikodusu çok motor rektefiye değil de değişim istiyor çabuk motor bitiyor gibi birde konunun başlangıcında servet abi de temiz bakıp aldığını söylemiş ancak daah sonra birsuru bakım yapti görünüyor YouTube da araçların incelemeleine bakıyorum buna binen bir daha başka araca binmek istemez vs deniliyor ileriye dönük böyle bir cip düşünüyorum ama fikrim devamlı degisiyir bazen eski alayım ikinci araç olsun 70 bin bandında sonra vazgeçiyorum 70 koyup 150 civarında tek araç hem şehiriçi hem şehirlerarası hemde az çok kamp vs için iş yapacak bakıyorum inceleme yaptıkça kafam allak bullak oluyir Kısıtlı bütçeyle RR sport almayın size tavsiye Freelander daha makuldür. 2 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: Kısıtlı bütçeyle RR sport almayın size tavsiye Freelander daha makuldür. Doğru diyorsunuz zaten bende o kanaatteyim 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 Bayaa önceden bi konu açmıştım 1.8 fl alınırmı diye. Gözü karartıp multinin yanına alınabilecek bir araba ama maks 30 bin bütçem var o paraya land bana biner. Elbet bir gün.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Şubat 2020 Paylaş 26 Şubat 2020 (düzenlendi) Erman Uzun yazdı: İnsanlar neden bu araçlardan kaçınıyor açıkçası 150 bin tl hatcba bir araca vermektense Freelander ll veya rr sport almaktan neden imtina ediyorlar malum dedikodusu çok motor rektefiye değil de değişim istiyor çabuk motor bitiyor gibi birde konunun başlangıcında servet abi de temiz bakıp aldığını söylemiş ancak daah sonra birsuru bakım yapti görünüyor YouTube da araçların incelemeleine bakıyorum buna binen bir daha başka araca binmek istemez vs deniliyor ileriye dönük böyle bir cip düşünüyorum ama fikrim devamlı degisiyir bazen eski alayım ikinci araç olsun 70 bin bandında sonra vazgeçiyorum 70 koyup 150 civarında tek araç hem şehiriçi hem şehirlerarası hemde az çok kamp vs için iş yapacak bakıyorum inceleme yaptıkça kafam allak bullak oluyir bence lr2 al derim, diğer range lerde motor sorunu falan yok sayılır aslında (2.7 ler hariçmiş), olay sorun yada kronik sorun değil, zamanında uygun bakım yapılmaması, sorun bundan çıkıyor... bu arada mesela range sport larda kupa kalkarak bakım yapılıyor çünki zarar vermeden triger vs değişemiyorlarmış, sağlıklı olan kupa kaldırmak oyüzden, 100 bin ağır bakımları pahalı, 15 bin tl. gibiymiş, bu bakımda turboda sorun çıkarsa masraf artıyor, alette çift turbo varmış (3.0sdv6) servis fiyatı 30 bin gibi, tamirciler 15 e hatta daha ucuza hallediyormuş, turbonda sorun varsa 100 bin bakımı 30 bin tl. (turbo revize olmuyor bu arada) 100 bin km harici ara bakımlarıda unutma... O yüzden lr2 daha uygun, araba zaten Ford sayılır, motor pejo motoru şanzıman sağlam tam oto ve çok karmaşık araba değil, yani bakımı ve masraflarına göre alınıp kullanılacak seviyde bir araba, discovery ler daha iyi ama çok pahalı... en ideali bence lr2, pahalı dersen daha eskiye gidip lr1 alabilirsin ama temizi yok gibi, daha hard arazi istiyorsan Defender... 26 Şubat 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat 2020 Yazar Paylaş 26 Şubat 2020 Ben kırdım bozdum yaptırdım. Lr1 tek arıza yaptı. O da mazot geri dönüş borusu eskimesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts