Önder Özcan 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Geliyosan gel sabaha kadar seni mi bekliycem. Kendin yapmaya çalışma bozarsın. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Köksal da bende bir işin ucundan tutarım demiş. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Köksal 90 bini versin taaa burdan kalkıp alnının orta yerinden öperim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 90 neyse de. Artık 80 altı ayıp olur bu arabaya. Teklif edilmemeli Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Şanzelize + 10 beygir lombardin = land + 15000 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Şubat 2020 Yazar Paylaş 6 Şubat 2020 90 neyse de. Artık 80 altı ayıp olur bu arabaya. Teklif edilmemeli 70lik olanların canı çıkmış zaten Köksal 90 bini versin taaa burdan kalkıp alnının orta yerinden öperimHe cnm he Şanzelize + 10 beygir lombardin = land + 15000Kapama tükkanın önünü Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: 90 neyse de. Artık 80 altı ayıp olur bu arabaya. Teklif edilmemeli Şirket misiniz? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Doğrudur. Bu gün Mb logolu kartın resmini de ele geçirdi pos bıyık. Watsap gruplarında %50 indirimli gasgo diye kampanya başlattı, diğer %50 yi benim karttan tamamlıyor.Telefonum banka esemesi almaktan şarjı tüketti. Bankayı arayıp kartı kapatamıyorum da... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Doğrudur. Bu gün Mb logolu kartın resmini de ele geçirdi pos bıyık. Watsap gruplarında %50 indirimli gasgo diye kampanya başlattı, diğer %50 yi benim karttan tamamlıyor.Telefonum banka esemesi almaktan şarjı tüketti. Bankayı arayıp kartı kapatamıyorum da... Valla foruma yazarım bak. [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2020 Yazar Paylaş 7 Şubat 2020 Benden de fazladan alıyor. Kimi beleşe gasko yapıyor bu adam? Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 landın kasko değeri ne kadar görünüyor sistemde Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Benden de fazladan alıyor. Kimi beleşe gasko yapıyor bu adam? Benden de hem para hem fındık alıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 Önder Özcan yazdı: Akşam getir takayım. keser lazımmı ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 hep korkulur sunruf arızasından. kaç para sunruf ya merak ettim . ne zaman sunruflu araba almaya niyet etsem aman haa der biri libertynin kini çok kullanıyordum alışkanlığı iyiymiş opelin içi çok karanlık düşüyor sunruf olmayınca eksikliğini hissediyorum çok Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 hep korkulur sunruf arızasından. kaç para sunruf ya merak ettim . ne zaman sunruflu araba almaya niyet etsem aman haa der biri libertynin kini çok kullanıyordum alışkanlığı iyiymiş opelin içi çok karanlık düşüyor sunruf olmayınca eksikliğini hissediyorum çokSunroof suz araba balkonsuz eve benzer [emoji41] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 nesi kaldı arabanın yapılmadık onu de hele, sıfır oldu sayılır bir motormu kaldı, camı getir takayım, artan kara silikon var elimde, hemide dyson, bedava Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2020 Yazar Paylaş 7 Şubat 2020 hep korkulur sunruf arızasından. kaç para sunruf ya merak ettim . ne zaman sunruflu araba almaya niyet etsem aman haa der biri libertynin kini çok kullanıyordum alışkanlığı iyiymiş opelin içi çok karanlık düşüyor sunruf olmayınca eksikliğini hissediyorum çokLiberty sunrofu taş gibi Sunroof suz araba balkonsuz eve benzer [emoji41]Varlığı dert yokluğu yara nesi kaldı arabanın yapılmadık onu de hele, sıfır oldu sayılır bir motormu kaldı, camı getir takayım, artan kara silikon var elimde, hemide dyson, bedava Karda kaymak için ideal kızak olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts