İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Ali Gök
Sani Gerşon yazdı:

100TL'ye duvara sürter, tutanak tutar, emmi'den tahsil ederdim ben?

seneye kasko 4 bin deyiverirler 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kasko yok? Kaskoyu nereden çıkardınız? Emmi dedim ben. Emmi derdine yansın :D

Yorum bağlantısı
Ali Gök

iptal edilen şey otomatik katlanma mı ?

zaten gereksiz donanım . hayatımda arabamın aynasını kapattığımı hatırlamam

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Heads up display yapacak adam katlanır aynayı iptal etmiş :beee:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
bana 1 midibüs bir de refuj göster kafi...

Araya mı sıkışacaksın.
Mantıklı
seneye kasko 4 bin deyiverirler 

Nolacak ki. Bi ayfon kaskosu bile 3000 lira olmuş.
Koca land bu.
Kasko yok? Kaskoyu nereden çıkardınız? Emmi dedim ben. Emmi derdine yansın [emoji3]

Gözü kaskoda bunların. [emoji28]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Valla aypon kaskosuna landı tepeden tırnağa yaparım.

Katlananan ayna kozmetik özellik. Aynaları aktif hale getirmek için yapılacak yatırım ile aracın alt yapısını haldex sistemine çevirmek daha mantıklı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Ali Gök yazdı:

cep telefonuna kasko yaptıran varmı hakkaten ? 

iphone olursa kasko istemiyor:))

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
cep telefonuna kasko yaptıran varmı hakkaten ? 

Ben
iphone olursa kasko istemiyor:))

Asıl ona şart. Ekranı böbrek parası
  • Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Servet Aydın yazdı:

Ben

Sistemi ne o işin. vijdanı devre dışı bırak telefon bozulmaya yüz tutmuş at yere kır . kasko ne yapıyor ?

Çağlar Bayur yazdı:

midibüs

midibüs kelimesini ehliyet sınavından sonra ilk defa kullanan birine şahit oldum. çok yaşa çağlar abi :D 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Her yıl araç gibi değil. Mağaza yeni cihaz için yapıyor. 1 veya 2 yıl.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Sistemi ne o işin. vijdanı devre dışı bırak telefon bozulmaya yüz tutmuş at yere kır . kasko ne yapıyor ?

Namussuza yapacak birsey yok :)
tapa imzanizi kapatirmisiniz[emoji38]
Taparim hee [emoji16]
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

Her yıl araç gibi değil. Mağaza yeni cihaz için yapıyor. 1 veya 2 yıl.

İyi de burda söz konusu kişi sensin. Bilimum patlatma, kırma, elentürük verme işlerinde uzman kişilik. 1-2 yıl çooook uzun bir zaman. Sana 6 saat yeter de artar :D

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Metin Akbal yazdı:

Namussuza yapacak birsey yok :)Taparim hee emoji16.png

sigorta şirketi neyle kendini güvenceye alıyor. bana yalan gibi geliyor bu iş

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İyi de burda söz konusu kişi sensin. Bilimum patlatma, kırma, elentürük verme işlerinde uzman kişilik. 1-2 yıl çooook uzun bir zaman. Sana 6 saat yeter de artar [emoji3]

Teknosda eleman tanıyor. Ağbi sen kasko yapmadan almasın zaten diyor [emoji88]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

sigorta şirketi neyle kendini güvenceye alıyor. bana yalan gibi geliyor bu iş

onarılamaycak halde ise faturanın %60 nı ödüyor.

Servet Aydın yazdı:

Teknosda eleman tanıyor. Ağbi sen kasko yapmadan almasın zaten diyor emoji88.png

primleri kimin yükselttiğini bulduk

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Servet Aydın yazdı:

Ben
Asıl ona şart. Ekranı böbrek parası

Servet abi 3 kere samsung ekranı kırdım ıkıde kızlar kırdı , evde şimdi ıkı iphone var iphne 5 tuvalete düşdü sıvı temızlıgı yaptırdım ekran su almısdı 15 gunde ekran eskı halıne geldı bende elımden kac kere iphone 7 plus  dusurdum masallah kırılmadı daha iphone olsun eski olsun :))

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Erkan Işık yazdı:

Servet abi 3 kere samsung ekranı kırdım ıkıde kızlar kırdı , evde şimdi ıkı iphone var iphne 5 tuvalete düşdü sıvı temızlıgı yaptırdım ekran su almısdı 15 gunde ekran eskı halıne geldı bende elımden kac kere iphone 7 plus  dusurdum masallah kırılmadı daha iphone olsun eski olsun :))

ıphone cheroke

samsung land

huawei lada niva :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çağlar Bayur yazdı:

demek ki şaomi bmw....

E 30 bmw uygundur :D 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Maşallah maşallah
primleri kimin yükselttiğini bulduk

İki yıl birebir değişim. 3.yıla bakmadım.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Taze bilgi. Dün öğrendim yazmayı unutmuşum. Rampa inişi çoğu araç hızı okuyarak yapıyor. Lr1 ise el freninin orada şaseye bağlı bir kutudan. Daha önce görüp ne la bu dediğim zamazingo insanın orta kulağı içindeki sıvı gibi çalışıyor. Eğime göre freni ayarlıyor. Zaten eğime göre değişik dozları vardı da bir anlam yükleyememiştim. Ve finalde az önce karda bir iki oynadım. Geri zekalı abs epeydir bozulmuş. 20 saniyeyi bulan hesap kitap bir kaç saniye artık. Daha patinaj lambası yandığı anda çatara patara yürüyor araç. Sırf arka savruluyor diye canım continantel lastiklere çamur atmıştım. At lastikler de aynı idi hatırlanır ise. Arkayı karda sağa sola savurma da gitti.
Satılık land 77.500

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Servet Aydın yazdı:

Taze bilgi. Dün öğrendim yazmayı unutmuşum. Rampa inişi çoğu araç hızı okuyarak yapıyor. Lr1 ise el freninin orada şaseye bağlı bir kutudan. Daha önce görüp ne la bu dediğim zamazingo insanın orta kulağı içindeki sıvı gibi çalışıyor. Eğime göre freni ayarlıyor. Zaten eğime göre değişik dozları vardı da bir anlam yükleyememiştim. Ve finalde az önce karda bir iki oynadım. Geri zekalı abs epeydir bozulmuş. 20 saniyeyi bulan hesap kitap bir kaç saniye artık. Daha patinaj lambası yandığı anda çatara patara yürüyor araç. Sırf arka savruluyor diye canım continantel lastiklere çamur atmıştım. At lastikler de aynı idi hatırlanır ise. Arkayı karda sağa sola savurma da gitti.
Satılık land 77.500

Bence artık 82.500 olmalı.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2004 crv. Boş bomboş. 200küsür bin. Az önce 68e verildi yanımda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...