Mustafa Tüfekçi 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Çağırmadin ki hıh Çağırmadin ki hıh 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Tahir Ak yazdı: Bu son hali mi hocam? Yerde hiç lastik izi yok Mustafa Tüfekçi yazdı: Çağırmadin ki hıh Çağırmadin ki hıh Hemen öyle lönk diye söylemeyin, adam ehtiyar. Kalp malp vardır mazallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2020 Yazar Paylaş 12 Ocak 2020 Bu son hali mi hocam? Yerde hiç lastik izi yok Lastik izi derken anlamadım. Yolda mı? Çağırmadin ki hıhAkrabalar ile çıktık cicim. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Win ce alt yapılı cihaz gitti dandroid geldi. Cihaz yeni nesil değil. Android 6.0 1 gb ram var. 7.2 inch. Video tv netfix kafi geliyor. 5 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 12 Ocak 2020 Paylaş 12 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Yok abi kara çıkmaya çalışıp yol tutan tekerin patinaj yapması durumu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2020 Yazar Paylaş 12 Ocak 2020 Tahir Ak yazdı: Servet Aydın yazdı: Yok abi kara çıkmaya çalışıp yol tutan tekerin patinaj yapması durumu He. Yok burada patinaj yapmıyor. Kar üstünde olan iki teker dönüyor asfalt ile aynı. Asıl şenlik yukarıda idi. Kimsenin aklına çekim gelmedi aksiyon nedeniyle 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Şuraya bırakalım. zaten bırakıp kaçmışsın gibi duruyor garip Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Şuraya bırakalım. bu resme bakınca aklıma bir şey geliyor ama söylemeye korkuyorum bana çok yakın Servet abi ama söyleyecem korkunun ecele faydası yok. gene neresi bozuldu yok kenarına bırakıp gitmişsin. sonra çekici ile mi alındı araç buradan. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu resme bakınca aklıma bir şey geliyor ama söylemeye korkuyorum bana çok yakın Servet abi ama söyleyecem korkunun ecele faydası yok. gene neresi bozuldu yok kenarına bırakıp gitmişsin. sonra çekici ile mi alındı araç buradan. Bir suv sahibi olarak belayı çağırdın kendine şimdi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: Bir suv sahibi olarak belayı çağırdın kendine şimdi yok yok ben bozulmasın diye gitmiyorum oralara. gidersem kesin bozarım bir yerleri 13 Ocak 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Şuraya bırakalım. Noterde bulaşalım? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Dün baktım makinedeki tek kronik sorun fiyatının sürekli artması 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu resme bakınca aklıma bir şey geliyor ama söylemeye korkuyorum bana çok yakın Servet abi ama söyleyecem korkunun ecele faydası yok. gene neresi bozuldu yok kenarına bırakıp gitmişsin. sonra çekici ile mi alındı araç buradan. bana uzak birşey yapamıyor rahatça yazıyorum Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Dün baktım makinedeki tek kronik sorun fiyatının sürekli artması satılık opel var 90 bin Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Güncelleme yaparsın abi sen. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: satılık opel var 90 bin Opelin 90 ettiği piyasada ben şanzelize ile memleketten ev alırım :) Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Opelin 90 ettiği piyasada ben şanzelize ile memleketten ev alırım Citroen yazıyor, şanzelize diyor ne kaçırdık biz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: satılık opel var 90 bin ne bu kardeşim dergahın önüne gidince fiyat mı yükseliyor anlamadım hiç Sami Demirpaz yazdı: Citroen yazıyor, şanzelize diyor ne kaçırdık biz. kaçırma yok bence arkadaş kendini avutuyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Sami Demirpaz yazdı: Citroen yazıyor, şanzelize diyor ne kaçırdık biz. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne bu kardeşim dergahın önüne gidince fiyat mı yükseliyor anlamadım hiç kaçırma yok bence arkadaş kendini avutuyor Fransıza fransız kalınmış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ocak 2020 Yazar Paylaş 13 Ocak 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: zaten bırakıp kaçmışsın gibi duruyor garip Küfteler yanıyordu koştum gittim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bozulsa yazarız olm Mert Yeldan yazdı: Noterde bulaşalım? 84bin hazır mı Ali Cihangiroğlu yazdı: bana uzak birşey yapamıyor rahatça yazıyorum Sen öyle san bebişim Ali Gök yazdı: satılık opel var 90 bin Bedava Metin Akbal yazdı: Güncelleme yaparsın abi sen. Sanmam alacağını. Sadece bir kaç uygulama güncelledi kendini. Netflix yükleyebilirsem başka iftiyaç yok. Güncelleme alırsa ram dayanmaz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Küfteler yanıyordu koştum gittim Bozulsa yazarız olm 84bin hazır mı Sen öyle san bebişim Bedava Sanmam alacağını. Sadece bir kaç uygulama güncelledi kendini. Netflix yükleyebilirsem başka iftiyaç yok. Güncelleme alırsa ram dayanmaz ona şüphe yok ta yazmayınca şüphe ettim bir an ama daha önemli bir iş için bırakıp gitmişsin "Küfteler yanıyordu koştum gittim" Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Opelin 90 ettiği piyasada ben şanzelize ile memleketten ev alırım opel alman malı . bu ayrı bir dünya forum fiyatım 88 olsun Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne bu kardeşim dergahın önüne gidince fiyat mı yükseliyor anlamadım hiç iyi arabaya iyi para yahu. 1 eşinin daha Türkiyede bulamassınız benim opelin 13 Ocak 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: opel alman malı . bu ayrı bir dünya forum fiyatım 88 olsun iyi arabaya iyi para yahu. 1 eşinin daha türkiyede bulamassınız benim opelin tamam senin araba güzel olabilir ona takılmadım ben benim takıldığım fiyat yazan masajın bulunduğu yer Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tamam senin araba güzel olabilir ona takılmadım ben benim takıldığım fiyat yazan masajın bulunduğu yer Bu konuda 133 sayfada hangi yorum normal ki benim teypte geçen google dan girdim netflixe . evde gibi izledim . arabada boş oturmak gerektiğinde acayip youtube belgeselleri izleniyor. son alaskalılar islenmeyen varsa mutlaka izlesin teybin işlemcisine vs bir bakim merak ettim bende. ama muhtemelen çok iyi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ocak 2020 Paylaş 13 Ocak 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: tamam senin araba güzel olabilir ona takılmadım ben benim takıldığım fiyat yazan masajın bulunduğu yer 2 bardak çay içtim sonrası malum abi Dergaha gitmeden zam yapanlar utansın Yorum bağlantısı
Recommended Posts