Sani Gerşon 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Servet Aydın yazdı: Bin dolar? Herkes duydu, bin dolara tamam. Yoldayım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Tamam okey. Tek 1000 dolarlık banknot Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Servet Aydın yazdı: Tamam okey. Tek 1000 dolarlık banknot Misss, yeter ki iste. Amerikan doları demedik sonuçta. 1900TL'ye çözdük işi. Noteri de sana kitle.. dur o ayıp olur. Bari onu ben ödeyeyim 2 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Notere gerek yok gelin ben kıyarım nikahı aman devri. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Çobanın birisi yol kenarında koyularını otlatıyormuş. Yanına bir Jeep yanaşmış. İçinden Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, Ray-Ban gözlüklü ve YSL kravatlı bir sürücü aşağı inmiş ve çobana sormuş : Şu markalardan Jeep ve Ray-Ban biliyorum sadece. O da sadece biliyoruz yani. Ne bindik ne de güneşe baktık arkasından. Fakirlik göstergesi mi bu şimdi 😀 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Abi hayırlı olsun, yazılımı kim yaptı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Abi hayırlı olsun, yazılımı kim yaptıEcunation. Hereke de arkadaş.Normal arabada 1 tane mazot filtresi olur. Olm manyak niye 3 tane daha koydun? Madem filtre koydun bari değişim periyodu yaz, hadi yazmadın bırak biz değişelim. 6 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Sıralama güzel, önde Land arkada Passat. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Ali Gök yazdı: 60 çalışır goodrichlerle 75 oldu geaaall vatandaş geeellll Mert Yeldan yazdı: Sıralama güzel, önde Land arkada Passat. Mahremime kadar geldin ya. Pes Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Mahremime kadar geldin ya. Pes İnlerine kadar gireceğiz inlerine [emoji3]Sen daha uğraşa dur benimle. Artık güvende değilsin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 yahu ne masraflı arabaymış kardeşim, habire serviste bakımda, kendimi düşünemiyorum artık, demekki land alsam servise taşınmam gerekecek, hatta kendim servis açayımda en azında git gel olmaz masraf azalır... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Osmana mı gittin ben dün uğradım toyotaya baktım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Mert Yeldan yazdı: İnlerine kadar gireceğiz inlerine Sen daha uğraşa dur benimle. Artık güvende değilsin. Taşınayım bari Ali Cihangiroğlu yazdı: yahu ne masraflı arabaymış kardeşim, habire serviste bakımda, kendimi düşünemiyorum artık, demekki land alsam servise taşınmam gerekecek, hatta kendim servis açayımda en azında git gel olmaz masraf azalır... 290.k olan araçta değişimi olması gerekenler değişir. Milyon km parça değişmeden giden vardı da biz mi almadık Mehmet Göktürk yazdı: Osmana mı gittin ben dün uğradım toyotaya baktım. Söyledi Pompa 500, birinci filtre 140 tl. Webasto filtresi değişmedi. Temizliği yapıldı. Diğer filtre sağlam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Land araçlar high maintenance araçlar ama bakmasan da olur şeklinde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Land araçlar high maintenance araçlar ama bakmasan da olur şeklinde. Değişimi olmadan kimse anlamadan çalışır ancak doğru olan değiştirip çalışmasını devam ettirmek. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 bakım aksamayacak zaten de senin bakım bir bitmedi, bunları aldığından beri değişmemişmiydin, yada şunu sorayım, bakım aralıkları nedir bu landın.... Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Filtreden çıkan mazutla arabanın altını yıkasınlar, zayi olmasın Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 bakım aksamayacak zaten de senin bakım bir bitmedi, bunları aldığından beri değişmemişmiydin, yada şunu sorayım, bakım aralıkları nedir bu landın....Biz de uzaktan bakıyoruz Land a bakım sayılır mı [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: bakım aksamayacak zaten de senin bakım bir bitmedi, bunları aldığından beri değişmemişmiydin, yada şunu sorayım, bakım aralıkları nedir bu landın.... 20.k. Bu zamana kadar değişen hiçbir parça daha önce değişmemiş. Hasan Karabekiroglu yazdı: Filtreden çıkan mazutla arabanın altını yıkasınlar, zayi olmasın Dereye sokarım. Ornagik yıkama. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Mert Yeldan yazdı: Biz de uzaktan bakıyoruz Land a bakım sayılır mı pis fakiriz anca dimi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 pis fakiriz anca dimi [emoji4]Land alacak kadar zengin değilim der bir İngiliz atasözü [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Mert Yeldan yazdı: Land alacak kadar zengin değilim der bir İngiliz atasözü peki ne alırmış bu dingilizler Yorum bağlantısı
Recommended Posts