Köksal Yılmaz 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Ali Gök yazdı: körfezde mustafa tüfekçi isminde bir arkadaş var. onda liberty varmış onlada bir git çok zalım diyorlar Seninle vahşi doğada deneyemedik, Mustafa ile nasipse neden olmasın Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 O değil de Sami'nin facebook'ta paylaştıklarını görünce bunlar oyuncak gibi kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Abi çok yoğun parkur gezisi olmadı, olan kısmın bazılarında da anı yaşamayı seçtim lr1 ile pek çekim yapmadım. Fatih başkanla bikaç su geçişi vs oldu onda da içinde keyifle otururken çekim yapmak aklıma gelmedi ama yoğun asfalt arada hafif arazi ve piknik için lr2 harika bir araç. Hafif derken benim ilk parkur gezim oldu, hiç girmeyeceğim yerlere pat küt giriyor, detaycı adamın offroada geçişi çok yavaş oluyor. Fotolardaki kum nemli/ıslak, yazlık lastiklerle bile kum modunda uçan halı konforunda ilerliyor. Land alınacaksa ya süper incelenmeli, ya bilindik kişiden alınmalı onu öğrendim. 2.el temiz sigarasız, alkolsüz böbrek var ilgilenenlere duyurulur bu aletler böyle evet, ben bile dusterla nasıl gidiyorum bir görsen, korku yok,dal o geçer, lr gibileri artık nasıl geçer sen gördün birde discoveryler var onlar tam benlikmişte fiyatları fena harbiden... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: ben bile dusterla nasıl gidiyorum bir görsen, korku yok,dal o geçer, Başımıza taş yağacak. Bu gözler Ali bey'in Duster'ı övdüğünü de gördü Ali bey, orta yaş krizi mi vurdu. Triportör gitti, Duster'dan memnunsunuz. Şimid tek kapı üstü açık bi şey de alın, tam olsun 1 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Sani Gerşon yazdı: Başımıza taş yağacak. Bu gözler Ali bey'in Duster'ı övdüğünü de gördü Ali bey, orta yaş krizi mi vurdu. Triportör gitti, Duster'dan memnunsunuz. Şimid tek kapı üstü açık bi şey de alın, tam olsun daha dur ıphone alıp ne iyi etmişim bile diyecek. 2 7 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Başımıza taş yağacak. Bu gözler Ali bey'in Duster'ı övdüğünü de gördü Ali bey, orta yaş krizi mi vurdu. Triportör gitti, Duster'dan memnunsunuz. Şimid tek kapı üstü açık bi şey de alın, tam olsun zaten diyordumya severim diye, ne çabuk unuttunuz duster arazide cillop gibi- kaza dayanımı vasat- motor iyi, yalıtım eh işte- kullanım rahat uzun yolda ben rahatsız olmadım, araç amacına uygun hafif arazide gayet güzel, şahsen gayet memnunum şantiyede kullanmaktan, sadece 4x4 değil bendeki, keşke olaydı, dik yerlerde sürekli dur kalk yapıyorum tüm gün, yer bazen çamur çoğu zaman iri taşlı bol patili ve tozlu bir ortam, lazım oluyor, fakat şuda var, tüm gün 4x4 ü kilitli kullanırsam yada oto modda hışırı çıkar bunun, asla dayanamaz çok net ve kesin, bozulur gider, dikkat et hergün sabahtan akşama 4x4 de gezeceksin... kullandıkça çıkan şeyleride yazayım, tavan kapı arkadan trimlerden bozuk yola girdiğin an sürekli çıtırtılar geliyor, bir süre sonra kapı menteşelerinde aşınma ve kapıların kapanmasında laank diye tenekemsi tepki oluyor, tüm kapılarda kapı fitillerininbastığı kısımlarda gövde boyası aşınıyor alttan astar çıkıyor, zaman içinde dönüşlerde direksiyon kutusundan gelen esnemeler direksiyona vuruyor tak tak hissettiriyor, kişsel kullanımda güzel alet idare eder ama şantiyede yada arazide uzun vade kullanımda dayanıksız, unutmadan klimasıda yeterince soğutmuyor, bizde 6 tane var hepsinde durum aynı, neyse hususi kullanım için bence gayet güzel, fiyatı saçma seviyelere çıkmasaydı son kasasını hakikaten alabilirdim, ne yazıkki fiyat uçuk ve şanzımanda çift kavrama, hayatta almam bu tip şanzımanı, o yüzden artık liste dışı... orta yaş krizi vurdu valla, 190-250 hp arası araçlara bakıyorum, kurtarmıyor aşşağısı aşşağı yukarı kafamda fikir oluştu gibi, bana kesinlikle konfor odaklı SUV lazım, güçlüde olacak hızlıda, şanzıman klasik oto olacak buda olmazsa olmaz ve adaptif kruz-çarpışma önleme ve araç kendiliğinden tam duracak belli hıza inince devredışı kalmayacak cruze, led yada xenon farda kesin olmalı, bu durumda baya para lazım bana şu videoyu izleyin, şu sistem olsun istiyorum, sırf bunun yüzünden Kuga alacağım vallahi adaptiv cruze modunda araç kendiliğinden tamamen durup tekrar kalkıyor bu çok iyi, esas olay acil durumda kendiliğinde direksiyon kırıp kaçış manevrası yapması, überrr özellik seyredin 1:10 dan itibaren Fatih Keskin yazdı: daha dur ıphone alıp ne iyi etmişim bile diyecek. 16 bine oyuncak almam, çakma andro hiç almam, bende mate 10 pro var, minimum 5 sene rahatım 14 Ekim 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: 190-250 hp arası araçlara bakıyorum, kurtarmıyor aşşağısı aşşağı yukarı kafamda fikir oluştu gibi, bana kesinlikle konfor odaklı SUV lazım, güçlüde olacak hızlıda, şanzıman klasik oto olacak buda olmazsa olmaz ve adaptif kruz-çarpışma önleme ve araç kendiliğinden tam duracak belli hıza inince devredışı kalmayacak cruze, led yada xenon farda kesin olmalı, bu durumda baya para lazım bana haa unutmadan olursa acil durumda baktı çarpacak araba ve şoför müdahalede gecikti, araç kendiliğinden direksyon kırıp çarpışmadan kaçınma manevrası yapacak, 0 alacaksam bari tam olsun... Teslayıda geçtim bu tarif yerli SUV'a atıf yapıyor. onda bizim kültürde olan hata yapana manalı, eşe dosta ayrı korna çalma özelliği de olacak. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Teslayıda geçtim bu tarif yerli SUV'a atıf yapıyor. onda bizim kültürde olan hata yapana manalı, eşe dosta ayrı korna çalma özelliği de olacak. über düşünsene acil durumda fren yapıp manevra yapıyor çarpmadan solluyor ve sonra sağa geçip duruyor basıyor kalayı baktı hedef kaçıyor takmadı, acil durum adaptif sistem devreye girip takip moduna geçiyor, yakalıyor sövüyor, baktı hala takan yok, sağ-sol arka tekere toslayıp yol dışına atıyor yada takla attırıyor, adaptif pert moduna geçiyor yani, sonrada topuk mode a geçip uzuyor aha bunu yapsınlar hemmen yerli SUV alırım aga 14 Ekim 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Seninle vahşi doğada deneyemedik, Mustafa ile nasipse neden olmasın Decathlon dan cizmeni al gel. Çamura batacuk kum da oynamak ne 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Devir defender devri Arkaya makineli de monte edilebiliyo 1 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ekim 2019 Paylaş 14 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Köksal LR2 mi alıyormuş. Aç tavuk kendi.... puhahaha kendime gülmekten yazamadım 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Ekim 2019 Paylaş 15 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Köksal LR2 mi alıyormuş. Cihangiroğlu Ali alıyormuş emekli ikramiyesini gömecekmiş arabaya sonra soğan ekmek yemeye devam 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ekim 2019 Paylaş 15 Ekim 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: über düşünsene acil durumda fren yapıp manevra yapıyor çarpmadan solluyor ve sonra sağa geçip duruyor basıyor kalayı baktı hedef kaçıyor takmadı, acil durum adaptif sistem devreye girip takip moduna geçiyor, yakalıyor sövüyor, baktı hala takan yok, sağ-sol arka tekere toslayıp yol dışına atıyor yada takla attırıyor, adaptif pert moduna geçiyor yani, sonrada topuk mode a geçip uzuyor aha bunu yapsınlar hemmen yerli SUV alırım aga Bizim şantiyeye aldık duster’ı. Kiralama tabi. Sıfır araba geldi. 2.ayında müdür bindi her yeri gacur gucur ediyor. Bu ne la dedi. L200 geldi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2019 Paylaş 15 Ekim 2019 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizim şantiyeye aldık duster’ı. Kiralama tabi. Sıfır araba geldi. 2.ayında müdür bindi her yeri gacur gucur ediyor. Bu ne la dedi. L200 geldi aynen, duster hususi kullanıma uygun hafif arazi aracı, harbi arazide yada şantiyede yuğun kullanıma uygun değil, şantiye varsa tek seçenek var bence, Pikap , dusterler sadece idarecilerde bizde, birde persone falan versek hiç şansı yok arabanın, şahsen rangerımı özlüyorum, her tür arazide canavar, karayolunda zaten uçak... 15 Ekim 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2019 Paylaş 15 Ekim 2019 (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: Cihangiroğlu Ali alıyormuş emekli ikramiyesini gömecekmiş arabaya sonra soğan ekmek yemeye devam 😂 ikramiyeye daha var, onun yeri ayrı planlaması başka yere, hem ona araba almak için gerek yok Allaha şükür, hele bir gelsinde görelim şu Kuga yı, bakalım sevecekmiyim... yoksa hiç dinlemeyip ranger raptormu alsam, vergiye taksit taksit veririz artık ikramiyeyi 15 Ekim 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Demekki neymiş, her 200.k olunca ince borular değişmeliymiş. Mazot kokusu eser miktarda geliyordu. Müsabbibi geri dönüş borusu imiş. Bir de rölantide, bazen de seyir halinde yağ lambası yanıyordu. Suçlu iki adım öne çıktı. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Evet, müşür 5 bar, rölanti basıncı 6 bar. 3000 dd 16 bar değerler var. Değişince söndü hemen Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 Mert Gulkokan yazdı: Gökçeadayı iyi biliyorum Gideceksen taktik vereyim feribot sırasında heba olmadı Efi badem kurabiyesi alırsan her bildiğimi anlatırım Benimde karnım doysun dolaylı olarak Plan netleşince telefon ederim sana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 M47 motorlarda farklı bir karter buharı geri dönüş sistemi var. Normal araçlarda direk emme manifolduna giriş yapılır. Bmw ise araya filtre koymuş. Siklon filtre olarak geçmekte. Manifold bu sayede tıkanmıyor, olası hava filtresinden geçen mikron tozlar ile birleşip balçık oluşmuyor. 60.k periyodu varmış. Onu da aradan çıkardık. 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Ohh ne güzel değiş abi değiş, arabanın fiyatı değişmiyor nasılsa 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: M47 motorlarda farklı bir karter buharı geri dönüş sistemi var. Normal araçlarda direk emme manifolduna giriş yapılır. Bmw ise araya filtre koymuş. Siklon filtre olarak geçmekte. Manifold bu sayede tıkanmıyor, olası hava filtresinden geçen mirkon tozlar ile birleşip balçık oluşmuyor. 60.k periyodu varmış. Onu da aradan çıkardık. Land roverda mı kullanmış M47 yi.. vay be. Servet abi genel anlamda M47 motor nasıldır? turbo 1549 mu 1749 mu vardı bunlarda.. e46 m47 ler çok hoşuma gidiyor da geçenlerde biraz bakındım millet hep turbosu sık sık kırılıyor yazmış ama ne kadar doğru bilemedim... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2019 Yazar Paylaş 22 Ekim 2019 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Ohh ne güzel değiş abi değiş, arabanın fiyatı değişmiyor nasılsa 75bin oldu. Her eklenti rakamı çıkarır bilesin 🍆 Emre Öğüt yazdı: Land roverda mı kullanmış M47 yi.. vay be. Servet abi genel anlamda M47 motor nasıldır? turbo 1549 mu 1749 mu vardı bunlarda.. e46 m47 ler çok hoşuma gidiyor da geçenlerde biraz bakındım millet hep turbosu sık sık kırılıyor yazmış ama ne kadar doğru bilemedim... Bu motor m serisinin ikinci nesili. İlk yapılan 100 bg idi sanırım bu 112 bg. Km ömürü yok. Bakımlı 600.k deviren var. Turbo gt 1549 22 Ekim 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ekim 2019 Paylaş 22 Ekim 2019 yağ lambası hiç hayrı alamet etmez. ne varsa şüpheli acımadan paraya değişmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts