İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Alakası yok. Burada kimler neler yapıyor arabalarına gizli saklı. Adam görülmesin yoksa satamam derdi ile gizliyor herşeyini. Ben tıkıtrı duyayım baktırırm. Senin araç misal. Bir defa bindim, jeep garageye götürsem tek seferde bi 10bin gömerim kafama göre olsun diye 

Tecrübem aynısını diyor. Hem asfalt hem arazide başarılı, konforlu, ekonomik ve çok sağlam. 

Saçma bir mantık değilmi . Arabasının eksiğini yaptıran adamın arabası daha iyi olmazmı . Bana kalırsa ne yapıldığını bildiğim araba herzaman daha iyi 

param olsa benm arabaya 20 de harcanır jeep garage da 30 da limit yok harcadıkça harcanıyor yeterki araba hoşuna gitsin insanın 👍

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İşte saçmalık zaten. 2002 model arabaya 2019 parça takınca pert muamelesi görüyor. 

Doğandan aldığım kaza yapan kj. Beni biliyor kendi de kıl. Bana vermeden önce 9000 tl harcadı. Otomobil gibi olmuştu mevta 

Yorum bağlantısı

Ben Arabanın soğutma sistemini komple değiştim. Niye değiştiğimi bilionuz eskimiş parça antfiriz koyunca kaçırdı sırayla hepsi

Adam gibi yazdım ilana değiştiklermi millet arayıp hararetmi yaptı araba ondan mı değiştin diyor . 16 yaşında araba eskimiş değiştik diyorum bıyık altından gülüyor yalan söylüyoruz gibi. gelde sövme

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Önder Özcan yazdı:

Ben bugün direksiyon kutusu revizyon yaptırdım mesela. Revizyondan öte, tamir kurtarmadı, kutu değişti.

Toplamayan direksiyon pamuk gibi oldu, meğer araya 1900 sıkıştığı için toplamıyormuş.

Kaza yapıp boyasız düzelttik denen aracın hasarlı yeri komple yenilenmiş. Buradaydı vaktinde o araç. 

Senin malzeme. Sıfır oldu iyi oldu ama gelde anlat Köksal insanına. Bak sinirim bozuldu bankacıyı anınca. 75 bin versin de kendime geleyim 

Ali Gök yazdı:

Ben Arabanın soğutma sistemini komple değiştim. Niye değiştiğimi bilionuz eskimiş parça antfiriz koyunca kaçırdı sırayla hepsi

Adam gibi yazdım ilana değiştiklermi millet arayıp hararetmi yaptı araba ondan mı değiştin diyor . 16 yaşında araba eskimiş değiştik diyorum bıyık altından gülüyor yalan söylüyoruz gibi. gelde sövme

He hararet yaptı karpuz gibi ikiye ayrıldı de motor 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

E versin canım 75i. Adamı hasta etmesin. Ömürlü parçanın ömrü dolunca değişti diye arabaya sorunlu, arızalı, bozuk demesin kimse.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kabahat bizim azizim. Video çek, askı takozu eğilince şaft koptu de, dağda taşta gez sonra araba kötü 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

Bir defa bindim, jeep garageye götürsem tek seferde bi 10bin gömerim kafama göre olsun diye 

Abi, benim arabaya da bindin bi kaç defa. Hiç 10bin gömerim demedin? Atayım mı anahtarı kapıya :p 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Sani Gerşon yazdı:

Abi, benim arabaya da bindin bi kaç defa. Hiç 10bin gömerim demedin? Atayım mı anahtarı kapıya :p 

Bir kere peşime gel, 20bin kesin 🐔

Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben 65 e veririm Qashqaiyi.

Kaşkayı kırar iki günde 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Koş @Köksal Yılmaz koş ortalık kızıştı. hangisini alican bak fiyatlar döviz kurunu geçti her gün önlenemez artış içinde , bunların merkez bankası yok faiz artırarak fiyatları düşüşe geçse bir an önce al birinde yükseliş dursun olan bize oluyor 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
Servet Aydın yazdı:

Daica var birde 95bin 

85 eksik kalıyor sidia mersoyu yazalım mı abi, 85 eder mi :seytan:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Arkadaş bi köye gittik arkadan 4 çeker lobisi hemen çalışmaya başlamış. Bi çay içip kendime geleyim hele,

Konuya sakinleştirici bi foto koyayım, num lock bölümünden elinizi usulca çekin

dd476c6639769aea4895d71aee1eedf2.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
Köksal Yılmaz yazdı:

Flu takasta 80 bin + kangoo hediye  :D

İyi iyi :seytan:

Mesajı iyi yakaladım düşününce geri silmiş :biggrin:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Murat Atagenç yazdı:

İyi iyi :seytan:

Mesajı iyi yakaladım düşününce geri silmiş :biggrin:

Kangoo yok hiç olmadı, elimiz ayağımız Kangoo köyde 

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
Köksal Yılmaz yazdı:

Kangoo yok hiç olmadı, elimiz ayağımız Kangoo köyde 

Pazarlığın şakası olmaz King gelsin land üstüne kalır :biggrin:

Geçmiş olsun :D :D :D 

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
Servet Aydın yazdı:

Nöbetçi noterdeyim bekliyorum 

Bavul hazırlıyor galiba ilk uçakla ülkeyi terk edecek :biggrin:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
(düzenlendi)

Viski bardağına kulp takılmış gibi

Zenginin çay bardağı böyle oluyor demek...

tarihinde Murat Atagenç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Atagenç yazdı:

Zenginin çay bardağı böyle oluyor demek...

Land marka gibi.. Köşeli hatlar.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)
Fatih Keskin yazdı:

Çay İçin özel yer yapmışlar

Kendi konuna kışt 

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben 65 e veririm Qashqaiyi.

Fluyans da 65. kafa kafaya takas edin olsun bitsin. Senin de yanına 1.5 dci nin tasarrufu kar kalır. (motör takozu 2500 lük arabadan kurtulmuş olursun :D )

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...