İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Çağlar Bayur yazdı:

ortadoğu ve balkanların en bakımlısı

Auuu cherokeyi bugün bırak yarın al demek😬😬

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

Auuu cherokeyi bugün bırak yarın al demek😬😬

onun parçası yogh

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)
Ali Gök yazdı:

Bi zahmet gezmezin hata lambasıyla haftada bir liftte yahu 😂

Alakası yok. Burada kimler neler yapıyor arabalarına gizli saklı. Adam görülmesin yoksa satamam derdi ile gizliyor herşeyini. Ben tıkıtrı duyayım baktırırm. Senin araç misal. Bir defa bindim, jeep garageye götürsem tek seferde bi 10bin gömerim kafama göre olsun diye 

Mehmet Göktürk yazdı:

Alternatifi yok bence onun. LR2 farklı bir araç.

Tecrübem aynısını diyor. Hem asfalt hem arazide başarılı, konforlu, ekonomik ve çok sağlam. 

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

Alakası yok. Burada kimler neler yapıyor arabalarına gizli saklı. Adam görülmesin yoksa satamam derdi ile 

Ben bugün direksiyon kutusu revizyon yaptırdım mesela. Revizyondan öte, tamir kurtarmadı, kutu değişti.

Toplamayan direksiyon pamuk gibi oldu, meğer araya 1900 sıkıştığı için toplamıyormuş.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Alakası yok. Burada kimler neler yapıyor arabalarına gizli saklı. Adam görülmesin yoksa satamam derdi ile gizliyor herşeyini. Ben tıkıtrı duyayım baktırırm. Senin araç misal. Bir defa bindim, jeep garageye götürsem tek seferde bi 10bin gömerim kafama göre olsun diye 

Tecrübem aynısını diyor. Hem asfalt hem arazide başarılı, konforlu, ekonomik ve çok sağlam. 

Saçma bir mantık değilmi . Arabasının eksiğini yaptıran adamın arabası daha iyi olmazmı . Bana kalırsa ne yapıldığını bildiğim araba herzaman daha iyi 

param olsa benm arabaya 20 de harcanır jeep garage da 30 da limit yok harcadıkça harcanıyor yeterki araba hoşuna gitsin insanın 👍

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İşte saçmalık zaten. 2002 model arabaya 2019 parça takınca pert muamelesi görüyor. 

Doğandan aldığım kaza yapan kj. Beni biliyor kendi de kıl. Bana vermeden önce 9000 tl harcadı. Otomobil gibi olmuştu mevta 

Yorum bağlantısı

Ben Arabanın soğutma sistemini komple değiştim. Niye değiştiğimi bilionuz eskimiş parça antfiriz koyunca kaçırdı sırayla hepsi

Adam gibi yazdım ilana değiştiklermi millet arayıp hararetmi yaptı araba ondan mı değiştin diyor . 16 yaşında araba eskimiş değiştik diyorum bıyık altından gülüyor yalan söylüyoruz gibi. gelde sövme

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Önder Özcan yazdı:

Ben bugün direksiyon kutusu revizyon yaptırdım mesela. Revizyondan öte, tamir kurtarmadı, kutu değişti.

Toplamayan direksiyon pamuk gibi oldu, meğer araya 1900 sıkıştığı için toplamıyormuş.

Kaza yapıp boyasız düzelttik denen aracın hasarlı yeri komple yenilenmiş. Buradaydı vaktinde o araç. 

Senin malzeme. Sıfır oldu iyi oldu ama gelde anlat Köksal insanına. Bak sinirim bozuldu bankacıyı anınca. 75 bin versin de kendime geleyim 

Ali Gök yazdı:

Ben Arabanın soğutma sistemini komple değiştim. Niye değiştiğimi bilionuz eskimiş parça antfiriz koyunca kaçırdı sırayla hepsi

Adam gibi yazdım ilana değiştiklermi millet arayıp hararetmi yaptı araba ondan mı değiştin diyor . 16 yaşında araba eskimiş değiştik diyorum bıyık altından gülüyor yalan söylüyoruz gibi. gelde sövme

He hararet yaptı karpuz gibi ikiye ayrıldı de motor 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

E versin canım 75i. Adamı hasta etmesin. Ömürlü parçanın ömrü dolunca değişti diye arabaya sorunlu, arızalı, bozuk demesin kimse.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kabahat bizim azizim. Video çek, askı takozu eğilince şaft koptu de, dağda taşta gez sonra araba kötü 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Servet Aydın yazdı:

Bir defa bindim, jeep garageye götürsem tek seferde bi 10bin gömerim kafama göre olsun diye 

Abi, benim arabaya da bindin bi kaç defa. Hiç 10bin gömerim demedin? Atayım mı anahtarı kapıya :p 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Sani Gerşon yazdı:

Abi, benim arabaya da bindin bi kaç defa. Hiç 10bin gömerim demedin? Atayım mı anahtarı kapıya :p 

Bir kere peşime gel, 20bin kesin 🐔

Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben 65 e veririm Qashqaiyi.

Kaşkayı kırar iki günde 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Koş @Köksal Yılmaz koş ortalık kızıştı. hangisini alican bak fiyatlar döviz kurunu geçti her gün önlenemez artış içinde , bunların merkez bankası yok faiz artırarak fiyatları düşüşe geçse bir an önce al birinde yükseliş dursun olan bize oluyor 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...