İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
Servet Aydın yazdı:

Ali ses etmiyor ama kenardan kıyıdan geliyor bana doğru 

anladığım kadarı ile sen geçen cuma Aydosda vermişsin ufaktan virüsü 

Yorum bağlantısı

Döşemeleri çok güzel olmuş servet abinin landın. Bayramdan sonra kj yi satiyim bakacam

anadolu yakasına taşınınca birden bire kapalı otopark sorunu top seviyeye çıktı

Dizel bi suv alacam qasqqai vs değil yanlş olmasın

jeep land captiva vs oturaklı bişey

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Döşemeleri çok güzel olmuş servet abinin landın. Bayramdan sonra kj yi satiyim bakacam
anadolu yakasına taşınınca birden bire kapalı otopark sorunu top seviyeye çıktı
Dizel bi suv alacam qasqqai vs değil yanlş olmasın
jeep land captiva vs oturaklı bişey
Captiva yerine qq al daha iyi. Dağa çıkmaktan vazgeçersen fluya dön :)
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Köksal Yılmaz yazdı:

Captiva yerine qq al daha iyi. Dağa çıkmaktan vazgeçersen fluya dön :)

Qq elimde kalır iki günde

kj miz varken ne kadar  gidebildik sanki dağ bayıra .  İri yarı babayiğit bir araba olmalı🙈

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Ali Gök yazdı:

kj miz varken ne kadar  gidebildik sanki dağ bayıra .  İri yarı babayiğit bir araba olmalı🙈

O zaman silahları kuşanıp Sami yi gasp.. yani ikna etmeye gidiyoruz :D

Olmuşken onunki gibi bir babayiğit olsun.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
kj miz varken ne kadar  gidebildik sanki dağ bayıra .  İri yarı babayiğit bir araba olmalı[emoji85]
Capona bişey olmaz kolay kolay biraz yükseltmek lazım tabiki. Gerçi land in virüsü girmiş bünyeye benimki boş laf, Civic é müşteri bulalım biran önce de kalanlar da kavuşsun istediğine.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan yazdı:

O zaman silahları kuşanıp Sami yi gasp.. yani ikna etmeye gidiyoruz :D

Olmuşken onunki gibi bir babayiğit olsun.

2.7 Crd  denk gelse düzgünü baklava diye yeriz

Köksal Yılmaz yazdı:
Ali Gök yazdı:
kj miz varken ne kadar  gidebildik sanki dağ bayıra .  İri yarı babayiğit bir araba olmalıemoji85.png

Capona bişey olmaz kolay kolay biraz yükseltmek lazım tabiki. Gerçi land in virüsü girmiş bünyeye benimki boş laf, Civic é müşteri bulalım biran önce de kalanlar da kavuşsun istediğine.

Land kim virüs yaymak kim 😬

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün 65e verdik 2.7 crd olanı. Arkadaş alacak diye 8500 tl bakıma harcadı bizimki. Roller teste gelen makina idi satılan 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Güle güle kullansın yeni sahibi

Ali ye ve genele soru, 4.7 varken 2.7 dizeli neden düşünür insan?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2.7 arazide darmaduman eder 4.7yi. 

TL bazında cepten çıkan aynı neredeyse. Gebze şehir içi 10 litreyi geçmiyor 2.7, şehir dışı 7 litre tüketimi var. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Geleyim .. Ne zaman buluşuyoruz :)

Bi dur. Önce land gidecek 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
TL bazında cepten çıkan aynı neredeyse. Gebze şehir içi 10 litreyi geçmiyor 2.7, şehir dışı 7 litre tüketimi var. 
Sorumun cevabı farklı açıdan geldi, tşk. Vergi , yakıt vs yaklaşık aynı iken v8 tadını almak benim önceliğim olurdu. Sonuçta arazide o farkı yaşayacak yere kadar ben gitmem muhtemelen. Sami nin formül tam bana göre , hafif yükselt , at lastik, tatlı egzoz tamam.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Köksal Yılmaz yazdı:
Servet Aydın yazdı:

Sorumun cevabı farklı açıdan geldi, tşk. Vergi , yakıt vs yaklaşık aynı iken v8 tadını almak benim önceliğim olurdu. Sonuçta arazide o farkı yaşayacak yere kadar ben gitmem muhtemelen. Sami nin formül tam bana göre , hafif yükselt , at lastik, tatlı egzoz tamam.

İşte bu tam benim kafamdaki 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Köksal Yılmaz yazdı:
Servet Aydın yazdı:

Dün akşam çıktık istanbuldan peşpeşe tarsusa geldik 1000 km 130 140 yapıştırdık . Her tünelde camı açıp sesini dinledim 😊

şuan otopark bana çok problem yoksa v8 kadar keyifli makine dünyada yok . 

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz yazdı:

Güle güle kullansın yeni sahibi

Ali ye ve genele soru, 4.7 varken 2.7 dizeli neden düşünür insan?

Benm tek derdim otopark yoksa düşünecek bişe yok . Saminin arabaya her binişimde camı aralyıp  5 dk ya bir hele bidaha bi asıl gaza diyorum bilmem anlaşıldımı 💪😬

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım
Ali Gök yazdı:

asıl gaza diyorum bilmem anlaşıldımı

Sözün özü, gerisine gerek yok 😈

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Dünkü bol virajlı mecidiye köy yollarında arkanın biraz salınım yaptığını fark ettim. Bari takım olarak değişimi yapam dedim 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

yine neresini bozdun... :)

Ali Gök yazdı:

Dün akşam çıktık istanbuldan peşpeşe tarsusa geldik 1000 km 130 140 yapıştırdık . Her tünelde camı açıp sesini dinledim 😊

şuan otopark bana çok problem yoksa v8 kadar keyifli makine dünyada yok . 

v10 dizel tuareg filan var 😛 dizel az yakar heheh

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

bence ön yargılı olmamak lazım. konu bunlar değil ama fikir verecektir.

WK nın 5.7 hemi ve 3.0 crd sinin arazi testi var. ikiside aynı yerlerde aynı şekilde gidebiliyorlar ancak hemi atmosferik olduğu için gaz dozlamasını daha kolay yapıp patinaja daha az düşüyordu.

youtüp de videosu var:

ama tüketim de önemli derseniz, yada karavan çekeceğim tekne götüreceğim virajlı yollarda ve arazide dizel avantajlı olurdu.

bizde  WJ varken, benzinli 4.7 şehir içi kışın 21 22 litreye kadar çıkıyordu. dizel için bu değerler mümkün değil. aynı kötü koşullarda taş çatlasa 15 16 olur. WJ uzun yolda en az 11 litre benzin yakıyordu ki baya hypermilling işi idi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...