Servet Aydın 9 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2019 Ali ses etmiyor ama kenardan kıyıdan geliyor bana doğru Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: Ali ses etmiyor ama kenardan kıyıdan geliyor bana doğru anladığım kadarı ile sen geçen cuma Aydosda vermişsin ufaktan virüsü Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Döşemeleri çok güzel olmuş servet abinin landın. Bayramdan sonra kj yi satiyim bakacam anadolu yakasına taşınınca birden bire kapalı otopark sorunu top seviyeye çıktı Dizel bi suv alacam qasqqai vs değil yanlş olmasın jeep land captiva vs oturaklı bişey Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Döşemeleri çok güzel olmuş servet abinin landın. Bayramdan sonra kj yi satiyim bakacam anadolu yakasına taşınınca birden bire kapalı otopark sorunu top seviyeye çıktı Dizel bi suv alacam qasqqai vs değil yanlş olmasın jeep land captiva vs oturaklı bişeyCaptiva yerine qq al daha iyi. Dağa çıkmaktan vazgeçersen fluya dön Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Captiva yerine qq al daha iyi. Dağa çıkmaktan vazgeçersen fluya dön Qq elimde kalır iki günde kj miz varken ne kadar gidebildik sanki dağ bayıra . İri yarı babayiğit bir araba olmalı🙈 9 Ağustos 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Ali Gök yazdı: Qq elimde kalır iki günde kj miz varken ne kadar gidebildik sanki dağ bayıra . İri yarı babayiğit bir araba olmalı🙈 O zaman silahları kuşanıp Sami yi gasp.. yani ikna etmeye gidiyoruz Olmuşken onunki gibi bir babayiğit olsun. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Qq elimde kalır iki günde kj miz varken ne kadar gidebildik sanki dağ bayıra . İri yarı babayiğit bir araba olmalı[emoji85]Capona bişey olmaz kolay kolay biraz yükseltmek lazım tabiki. Gerçi land in virüsü girmiş bünyeye benimki boş laf, Civic é müşteri bulalım biran önce de kalanlar da kavuşsun istediğine. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Önder Özcan yazdı: O zaman silahları kuşanıp Sami yi gasp.. yani ikna etmeye gidiyoruz Olmuşken onunki gibi bir babayiğit olsun. 2.7 Crd denk gelse düzgünü baklava diye yeriz Köksal Yılmaz yazdı: Ali Gök yazdı: Qq elimde kalır iki günde kj miz varken ne kadar gidebildik sanki dağ bayıra . İri yarı babayiğit bir araba olmalı Capona bişey olmaz kolay kolay biraz yükseltmek lazım tabiki. Gerçi land in virüsü girmiş bünyeye benimki boş laf, Civic é müşteri bulalım biran önce de kalanlar da kavuşsun istediğine. Land kim virüs yaymak kim 😬 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2019 Bugün 65e verdik 2.7 crd olanı. Arkadaş alacak diye 8500 tl bakıma harcadı bizimki. Roller teste gelen makina idi satılan 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Güle güle kullansın yeni sahibiAli ye ve genele soru, 4.7 varken 2.7 dizeli neden düşünür insan? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2019 2.7 arazide darmaduman eder 4.7yi. TL bazında cepten çıkan aynı neredeyse. Gebze şehir içi 10 litreyi geçmiyor 2.7, şehir dışı 7 litre tüketimi var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Murat Atagenç yazdı: Honda @Dogan Arsiray Land @Mehmet Kazancıoğlu Land2 Kinge Kaşkay Köksal abiye WK Emmiye KJ kimeydi? Ka bana düşer mi acaba aradan Geleyim .. Ne zaman buluşuyoruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Geleyim .. Ne zaman buluşuyoruz Bi dur. Önce land gidecek Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 2.7 arazide darmaduman eder 4.7yi. TL bazında cepten çıkan aynı neredeyse. Gebze şehir içi 10 litreyi geçmiyor 2.7, şehir dışı 7 litre tüketimi var. Sorumun cevabı farklı açıdan geldi, tşk. Vergi , yakıt vs yaklaşık aynı iken v8 tadını almak benim önceliğim olurdu. Sonuçta arazide o farkı yaşayacak yere kadar ben gitmem muhtemelen. Sami nin formül tam bana göre , hafif yükselt , at lastik, tatlı egzoz tamam. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ağustos 2019 Paylaş 9 Ağustos 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Servet Aydın yazdı: 2.7 arazide darmaduman eder 4.7yi. TL bazında cepten çıkan aynı neredeyse. Gebze şehir içi 10 litreyi geçmiyor 2.7, şehir dışı 7 litre tüketimi var. Sorumun cevabı farklı açıdan geldi, tşk. Vergi , yakıt vs yaklaşık aynı iken v8 tadını almak benim önceliğim olurdu. Sonuçta arazide o farkı yaşayacak yere kadar ben gitmem muhtemelen. Sami nin formül tam bana göre , hafif yükselt , at lastik, tatlı egzoz tamam. İşte bu tam benim kafamdaki Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ağustos 2019 Paylaş 10 Ağustos 2019 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Servet Aydın yazdı: 2.7 arazide darmaduman eder 4.7yi. TL bazında cepten çıkan aynı neredeyse. Gebze şehir içi 10 litreyi geçmiyor 2.7, şehir dışı 7 litre tüketimi var. Sorumun cevabı farklı açıdan geldi, tşk. Vergi , yakıt vs yaklaşık aynı iken v8 tadını almak benim önceliğim olurdu. Sonuçta arazide o farkı yaşayacak yere kadar ben gitmem muhtemelen. Sami nin formül tam bana göre , hafif yükselt , at lastik, tatlı egzoz tamam. Dün akşam çıktık istanbuldan peşpeşe tarsusa geldik 1000 km 130 140 yapıştırdık . Her tünelde camı açıp sesini dinledim 😊 şuan otopark bana çok problem yoksa v8 kadar keyifli makine dünyada yok . 10 Ağustos 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ağustos 2019 Paylaş 10 Ağustos 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Güle güle kullansın yeni sahibi Ali ye ve genele soru, 4.7 varken 2.7 dizeli neden düşünür insan? Benm tek derdim otopark yoksa düşünecek bişe yok . Saminin arabaya her binişimde camı aralyıp 5 dk ya bir hele bidaha bi asıl gaza diyorum bilmem anlaşıldımı 💪😬 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 10 Ağustos 2019 Paylaş 10 Ağustos 2019 Ali Gök yazdı: asıl gaza diyorum bilmem anlaşıldımı Sözün özü, gerisine gerek yok 😈 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2019 Dünkü bol virajlı mecidiye köy yollarında arkanın biraz salınım yaptığını fark ettim. Bari takım olarak değişimi yapam dedim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ağustos 2019 Paylaş 15 Ağustos 2019 yine neresini bozdun... Ali Gök yazdı: Dün akşam çıktık istanbuldan peşpeşe tarsusa geldik 1000 km 130 140 yapıştırdık . Her tünelde camı açıp sesini dinledim 😊 şuan otopark bana çok problem yoksa v8 kadar keyifli makine dünyada yok . v10 dizel tuareg filan var 😛 dizel az yakar heheh Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ağustos 2019 Paylaş 15 Ağustos 2019 Servet Aydın yazdı: 2.7 arazide darmaduman eder 4.7yi. TL bazında cepten çıkan aynı neredeyse. Gebze şehir içi 10 litreyi geçmiyor 2.7, şehir dışı 7 litre tüketimi var. bence ön yargılı olmamak lazım. konu bunlar değil ama fikir verecektir. WK nın 5.7 hemi ve 3.0 crd sinin arazi testi var. ikiside aynı yerlerde aynı şekilde gidebiliyorlar ancak hemi atmosferik olduğu için gaz dozlamasını daha kolay yapıp patinaja daha az düşüyordu. youtüp de videosu var: ama tüketim de önemli derseniz, yada karavan çekeceğim tekne götüreceğim virajlı yollarda ve arazide dizel avantajlı olurdu. bizde WJ varken, benzinli 4.7 şehir içi kışın 21 22 litreye kadar çıkıyordu. dizel için bu değerler mümkün değil. aynı kötü koşullarda taş çatlasa 15 16 olur. WJ uzun yolda en az 11 litre benzin yakıyordu ki baya hypermilling işi idi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2019 Ön yargı değil bilim. Arazide alt devir torku iyidir. Yarış yok ise Yorum bağlantısı
Recommended Posts