Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 (düzenlendi) araç modeli bir numara küçük kaçmış sanki hoparlör fazla gelmiş der ve şaka biryana, cillop olmuş,güle güle eskit kardeş 6 Nisan 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 6 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Fazlalıkla bana kargo yap abi Yemezler anam 5 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: plakada öter. cbızzzzz güppe güpe güpügüpüpüpppppp cbzzzzz.... Hakket. Araba dağıldı ama sesi öff. Aracın alt yapısı fena destekliyor. 2 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: araç modeli bir numara küçük kaçmış sanki der ve şaka biryana, cillop olmuş,güle güle eskit kardeş Lr2 candır gerisi heyecan Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 (düzenlendi) Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Lr2 candır gerisi heyecan Hakikaten.... verdin gazı bende o gazla baktım ettim sürme şansım olmadı henüz ama bana gider bu alet, bastınmı uzuyor, her tür yolda banamısın demiyor, kurcalanacak çok yeri var, mod aksesuar vs. gideri var, donamım var, yarı Ford, şanzıman cillop motor güzel.... ah işte şu kriz ortamı bitirdi bizi, şimdi bu parayı nasıl verelim, vergisi püsürü..... neyse hayırlısı, işler berbat, ne olacağımız belli değil, 2-3 sene gelmeyin diyor dsi, gelde araba al 6 Nisan 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Abi güle güle kullan çok güzel olmuş maşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 Sağolun İstense denk gelmez, ürünün rengi birebir aynı. Kafalıklar pres geçme ve müdahale edilmediği halde renk tonu farkı hiç yok Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Zengin adamın hâli başka oluyor. Yanlış anlaşılmasın. Cebindeki paradan bahsetmiyorum. Gönlü zengin. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Güle güle kullan Abi, altına yatırım yapmaya devam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Abi hayırlı olsun çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 46 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Güle güle kullan Abi, altına yatırım yapmaya devam Arabanın altı mı sarı olan altın mı 24 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi hayırlı olsun çok güzel olmuş Sağolun efem 5 dakika önce, Ali Gök yazdı: Landi sevdin ha . masallah 😎 Landı hep sevmişimdir taaa 2001 yılından beri 6 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Koltuklar güzel olmuş.. Sağol abi 5 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Harika olmuş abi. Misler gibi. Güle güle otur. 👍🏼 Kaç defa boyama vs denedik olmadı. Yenilik daha iyi oldu 3 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Hay maşallah. Mersi efem 2 saat önce, Bahadır Taşpolat yazdı: Abi güle güle kullan çok güzel olmuş maşallah Teşekkürler Bahadır 2 saat önce, Evren Barış Özbek yazdı: Zengin adamın hâli başka oluyor. Yanlış anlaşılmasın. Cebindeki paradan bahsetmiyorum. Gönlü zengin. İnsan yatırımı en büyük zenginlik 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Koltuklarda vernik çatlağı olan bu arabamıydı ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 He. Hatırla çatlak çatlaktı önler 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Şu koltuklar ile arazide toz toprak çamur Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 5 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Fazlalıkla bana kargo yap abi Hasan bey bi dururmusunuz😁 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 Kamera yazmayı unuttum. Yazın olan kaza sonrası kamera da bozulmuş. Yeni nesil geniş açılı harbi gece görüşlü takıldı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Koltukların rengi de şekli ve dikişi de 10 numara olmuş. Güle güle eskitin, çok beğendim valla. Maaşallah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 30 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Koltukların rengi de şekli ve dikişi de 10 numara olmuş. Güle güle eskitin, çok beğendim valla. Maaşallah Sen bakma fotolara. Sonra nazar değiyor. Sağı solu kırılıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 Anaaa. Hakket lem. 220/2kw inverter için yer yaptık, montajı unuttuk ya la 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 güzel olmuş. güzel günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 27 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sen bakma fotolara. Sonra nazar değiyor. Sağı solu kırılıyor Bakıcam! 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts