Mahmut Yıldız 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: O değil de, akşam eve çıktım böyle böyle oldu diye. Bi dünya fırça yedim. Neymiş yarın araba lazımmış. Sabah baktım passat yok kapıda Buna şükür, camı kırık arabada yatmak da vardı. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: O değil de, akşam eve çıktım böyle böyle oldu diye. Bi dünya fırça yedim. Neymiş yarın araba lazımmış. Sabah baktım passat yok kapıda Böbrek sayısında eksilme yoksa gerisi hallolur abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 Böbrekleri sattım ki çoktan. Landın işletme maliyeti can yakıyor 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 30 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Böbrekleri sattım ki çoktan. Landın işletme maliyeti can yakıyor Keşke foruma ilan açsaydın. Forum içinde kalırdı. 2 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Keşke foruma ilan açsaydın. Forum içinde kalırdı. Keşke landı satsaydı, böbrek daha az yakar 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 13 dakika önce, Ali Gök yazdı: Landın ark cam elektriklimi Ohoo oo. Çok fakir düşünce 9 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Keşke foruma ilan açsaydın. Forum içinde kalırdı. Forumda kıymetli ürünlere talep yok 5 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Keşke landı satsaydı, böbrek daha az yakar Yıllık çay tüketimi ile Lr2 alırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Bu ingilizlerde de sapıklık var arka cama elektrikmi konur kullanması bile zor olur Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 30 dakika önce, Ali Gök yazdı: Landın ark cam elektriklimi Evet... arka kapıyı açmak için elini uzatıyorsun çıkıntıya orda bi buton var ona bastığın zaman cam az bişi iniyor kapı açılıyor, kapadığın zamanda cam geri yukarı kalkarak fitilin içine giriyor. Direksiz spor araba kapısı modu gibi Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Şimdi, Hasan Karabekiroglu yazdı: Evet... arka kapıyı açmak için elini uzatıyorsun çıkıntıya orda bi buton var ona bastığın zaman cam az bişi iniyor kapı açılıyor, kapadığın zamanda cam geri yukarı kalkarak fitilin içine giriyor. Direksiz spor araba kapısı modu gibi Ne gerek var ki libertynin bagajının kolunu çekiver bitti. Boşa para harcayacak yer yapmşlar landa Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 35 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Keşke foruma ilan açsaydın. Forum içinde kalırdı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 48 dakika önce, Ali Gök yazdı: Bu ingilizlerde de sapıklık var arka cama elektrikmi konur kullanması bile zor olur Sahilde seyir yaparken açıyorum tüm camları efil efil 42 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Mevzu nedir? Pasta yiycez 38 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Evet... arka kapıyı açmak için elini uzatıyorsun çıkıntıya orda bi buton var ona bastığın zaman cam az bişi iniyor kapı açılıyor, kapadığın zamanda cam geri yukarı kalkarak fitilin içine giriyor. Direksiz spor araba kapısı modu gibi Teknoloji Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 (düzenlendi) Vakti gelmişti. Koltuklar komple yenilendi. Hazır yenileme yapılmış iken arka koltuklarda ısıtmalı yapıldı. Çalışmayan park sensörü iptal edildi ve aynı yere normal sensör takıldı. Hızımızı alamadık ve ses sisteminde kullanılan nakamiçhi pasif komponentler sökülüp farklı sisteme geçildi. İç restorasyon 2400, hoparlörler 1200, park sistemi 150 tl maliyet ile işlemleri tamamladık. 6 Nisan 2019 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi İmza 10 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 (düzenlendi) Oooo hayırlı olsun yalnız hatçe resimleri buysa Neden bende farklı görünüyor senin resimler, baksana renge Allah Allaaah monitörmü bozuk nedirkine 6 Nisan 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Servet efendy, duramadın di mi gene. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 28 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: koltuklar gayet iyi olmuş bence. Teyze oğlu zalım iş yapar 21 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Oooo hayırlı olsun yalnız hatçe resimleri buysa Neden bende farklı görünüyor senin resimler, baksana renge Allah Allaaah monitörmü bozuk nedirkine Ali, direk söverim kaşınma pisleşme çirkefleşme olm 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Servet efendy, duramadın di mi gene. Hayırlı olsun Emir demiri yer 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 Harika olmuş abi. Misler gibi. Güle güle otur. 👍🏼 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2019 Yazar Paylaş 6 Nisan 2019 Reyiz fena oldu da teknik hata yaptık ve söktük az önce. Yüksek verimde kapılar zangır zungur öttü. Onca izolasyon işe yaramadı söktük operloyu Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 7 dakika önce, Servet Aydın yazdı: işe yaramadı söktük operloyu Fazlalıkla bana kargo yap abi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Nisan 2019 Paylaş 6 Nisan 2019 plakada öter. cbızzzzz güppe güpe güpügüpüpüpppppp cbzzzzz.... :D :D 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts