Mehmet Göktürk 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Çekiciyi çekecekler mi yani? Nasıl olcak? Döngüye girecek. Geçmiş olsun tekrar. Benim eşim her gün ordan iki kez geçiyor bi o yöne bi bu yöne. Söyleyeyim ona da. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kurban kes. Bizi de davet et. Davık kessem 1 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Abi, yengemde birşey yok inşallah. Yok, ama adamı iyi ki parçalamadı orada. Zaten ben arabayı kırdığım için barut gibi. İhale gariban adama kaldı 1 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Çekiciyi çekecekler mi yani? Nasıl olcak? Döngüye girecek. Geçmiş olsun tekrar. Benim eşim her gün ordan iki kez geçiyor bi o yöne bi bu yöne. Söyleyeyim ona da. Dilovası ile İzmit doğu arası çok tehlikeli. Hereke bölgesi zirve. Nuh çimento acayip toz dolduruyor tünel içine 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Davık kessem Yok, ama adamı iyi ki parçalamadı orada. Zaten ben arabayı kırdığım için barut gibi. İhale gariban adama kaldı Dilovası ile İzmit doğu arası çok tehlikeli. Hereke bölgesi zirve. Nuh çimento acayip toz dolduruyor tünel içine Neyse sana kalmamış Abi dua et 😀 kendin için kurban kes bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Dilovası ile İzmit doğu arası çok tehlikeli. Hereke bölgesi zirve. 1888 km yol gidip geleyim, yeter ki oradan geçmeyeyim derim hep Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Sağol hocam ama bununla bitmedi maalesef. Bu akşam üzeri gelen telefon. Hanım aradı, Hereke tünel içinde kaza yaptım diye. Tünel içinde trafik aniden duruyor. Tavuk etkisi belli ki. Arkadan yakın takip yapan araç kurtarıcısı yapışıyor bizim araca. Gittim tutanak vs hallettik. Çekici radyatör vs patladığı için yürümüyor Geçmiş olsun Servet, cana birşey olmasında ... cx3 nerede bu arada, onudamı kırdın yahu... 3 Kasım 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Bir şenlik dönüşünde de kaza olmamış mıydı orada ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Kesinlikle Ali. Araba isterse bin parça olsun zerre kadar umurumda değil Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Bir şenlik dönüşünde de kaza olmamış mıydı orada ? Bizim mi, yok, orası daha arka tarafta ve ciddi sakat yer. İzmit batı katılımı sonrası yol 3 şeridi genişliyor. Bölge trafiği noktası diye. Orada millet sapıtıyor 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Servet abi geçmiş olsun. Son zamanlarda en çok sana geçmiş olsun dedik. Aman dikkat et. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Şimdi, Cavit Çırakoğlu yazdı: Servet abi geçmiş olsun. Son zamanlarda en çok sana geçmiş olsun dedik. Aman dikkat et. Sağol hocam. Bazen zirve yapıyor böyle musibetler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Tovbeeeee . Bir kere ve son defa gecmis olsun diyorum abi bidaha tekerine tas degmesin insalallah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Yav taş değsin ama fazla değmesin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 cx3 nerede onu de hele, işliyormu hala Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Şimdi, Ali Cihangiroğlu yazdı: cx3 nerede onu de hele, işliyormu hala Satıldı o, eve yatırım oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Ohoo oo Ranger çok sallıyor sanırım adamı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Servet abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 3 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Ranger çok sallıyor sanırım adamı. Hocam, dingil sistemi olan ve sallamayan araç yok bildiğim kadarıyla. Biri az biri çok 1 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı: Servet abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Amin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Abi geçmiş olsun en kötüsü bu olsun Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Abi, geçmiş olsun. Allah beterinden muhafaza etmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Servet Yalovaya gidiyon de mi arada Kralı ancak bu paklar artık Kraliyet aracından sonra. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-2004-hatasiz-s-full-ozel-siparis-621763948/detay Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Fena bunlar. Arazide de acayip iş görüyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 (düzenlendi) Hadi yaaaa amma geride kalmışım ben yahu, bende diyorum landı hanıma verirmiyidi nasıl oldu diye, gerçi isterse vermesin 2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Ranger çok sallıyor sanırım adamı. arkaya biraz yük at sallamaz, tiguanda neymiş dersin 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Fena bunlar. Arazide de acayip iş görüyor ne gider dimi arazide, sen sürüyorsun ve arazi sonrası sanayidesin, cx3 boşa satılmış ev gitmiş, ustaya verilmiş, neymiş porş arazide azıcık kırılmış bugün patronun Range ve 730d servisten gelmiş, bakım masraflarını bir duydum dedim ben bunun kontağa basamam, sadece ön balata değişimi 4000 tl. cik miymiş ne, gerisini sen düşün.... 3 Kasım 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2018 Yazar Paylaş 30 Kasım 2018 Şuraya bırakalım Siftahı açtık. Dönüşte doblo yoldan çıkıp bankete düşmüş. Ultra piksel mega zeka 4x4 sistemi ile aracı düştüğü yerden tereyağından kıl çeker gibi aldık. 5 veya 6 araç ve onlarca insan vardı. Kalabalık içinde alın telefonu video çekin demek olmazdı 11 Yorum bağlantısı
Recommended Posts