Ali Gök 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 12 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Abi çocukken de çabuk kırar mıydın oyuncaklarını? Ben bi bisiklete 5 yıl binerdim mesela hayatta inanmam. 6 ay binmeden araba değiştiriyon abi 2 senedir bisikletemi 5 sene binecen :d Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 1 saati geçen olmadı. Hep söküp parçalarım. Hatta sınırları aşıp, 6 yaşımda iken komşunun şimdi belkide ev parası olan saatini parçaladım. Ha yediğim dayağı tarif edebilirmiyim hayır Aklıma bu geldi. 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 30 dakika önce, Ali Gök yazdı: hayatta inanmam. 6 ay binmeden araba değiştiriyon abi 2 senedir bisikletemi 5 sene binecen :d Ben böyle değildim, yaşarken oldum, ilk aracıma 3 yıl bindim sonra 2-2 gitti, son halimi söylemeye gerek yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 43 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 1 saati geçen olmadı. Hep söküp parçalarım. Hatta sınırları aşıp, 6 yaşımda iken komşunun şimdi belkide ev parası olan saatini parçaladım. Ha yediğim dayağı tarif edebilirmiyim hayır Kurmalı çalar saati açıp da zembereği yerine sığdıramadığın oldu mu hiç.. Bundan Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Kasım 2018 Yazar Paylaş 2 Kasım 2018 Hemde kaç sefer elimi kesti o zemberek Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Ben davuğun kafayı söktüm, takamadım bi daha yerine. Bi de babaannemin tv kumandasını sökmüştüm, yine birleştiremedim. Balkondan aşağı attım gitti.2 gün bilmiyormuşum gibi kumanda aradık evde 😁 1 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Kasım 2018 Yazar Paylaş 2 Kasım 2018 Babanem bizde. Saatin ayarını bozardım. Namazını kaçırır, beni yine döverdi. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Peter vardı https://www.etsy.com/listing/242717716/vintage-copper-alarm-clock-german-twin# 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Babanem bizde. Saatin ayarını bozardım. Namazını kaçırır, beni yine döverdi. Adam olacak çocuk eskiden belli Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 5 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kurmalı çalar saati açıp da zembereği yerine sığdıramadığın oldu mu hiç.. Bundan bak şimdi şu saati koydun aldın beni götürdün çocukluğuma zemberekli bi arabam vardı zembereğini kıvırıp bi kaç tur bırakınca yere hareket ederdi. sonra zamanla zembereği bozuldu tabi çare lazım. evde bunun aynısı çalar saat vardı rahmetli babam onun zembereğini söküp arabaya takmıştı araba çalışmıştı herşey güzel sonra anneme saat bozuldu dedik araba sağlammış meğerse. tabi çocuğuz oda kanmış gibi yaptı ne günlerdi sabah okula geç kaldıydım ertesi gün öğretmenden dayak yemiştim o ayrı konu hatırlıorumda sağolsun ilkokul hocam nefes alsak dayak atardı allah razı olsun hakettiğimizde gerekeni yapardı o kadar yerinde dayak atan hoca her öğrenciye lazım 😁 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Babanem bizde. Saatin ayarını bozardım. Namazını kaçırır, beni yine döverdi. Demek hep dayaktan oldu bunlar.Beni dövmediler giderek arsızlaştım🤪 babam bi defa dövdü ama hala aklımda, anaokulundaydım 4 yaşında, haince zeki bir plan yaptım ve öğle uykusu saati firar ettim okuldan. Kafeye gidecek halim yok o yaşta, eve gittim, okul tatil oldu bugün diye. Okulun müdürü bayılmış korkudan, 2 hakimin çocuğunu kaybettim yaşatmazlar beni diye. İlk ve tek tokadımı yemiştim😅 3 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Bir saat önce, Cem Işık yazdı: Demek hep dayaktan oldu bunlar.Beni dövmediler giderek arsızlaştım🤪 babam bi defa dövdü ama hala aklımda, anaokulundaydım 4 yaşında, haince zeki bir plan yaptım ve öğle uykusu saati firar ettim okuldan. Kafeye gidecek halim yok o yaşta, eve gittim, okul tatil oldu bugün diye. Okulun müdürü bayılmış korkudan, 2 hakimin çocuğunu kaybettim yaşatmazlar beni diye. İlk ve tek tokadımı yemiştim😅 ya çok merak ettim ondan sonraki okul hayatında hiç okulu kırabildin mi bence cevap hayır kıramadım her seferinde yüzüm acıdı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 1 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ya çok merak ettim ondan sonraki okul hayatında hiç okulu kırabildin mi bence cevap hayır kıramadım her seferinde yüzüm acıdı. Alışmış kudurmuştan betermiş, daha profesyonel kaçışlarım oldu. 4 yaşındaki gibi gidip eve teslim olmadım asla:) lise sonda hele yarım dönem boyunca okula gitmemişliğim var, bir açılışta gittim bir de kapanışta karne almaya. Tamam md. Yardımcısı sen kimsin olum? Tanımıyoruz, ne karnesi ₺!*#% demiş olabilir o kısmın detayına girmeyelim👤 1 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Lise 1 de okulu bırakmak istemiştim ilk dönem bitmiş karne geldi devamsızlık olmuş 19.5 gün, 20 olunca sınıfta kalacaz Mutfakta babamla baş başa 10 dk yetti, okul bitene kadar 20 güne tamamlayamadım o devamsızlığı 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Sana ne olm millet battığı zaman çekip çıkarmak. Dön arkanı git. Yok neymiş efendim araba kendini her türlü yol şartlarında götürecek seviyede imiş, arazi şanzımanı öyle dandik cipcikleri çaldan çamurdan rampadan kardan çekip çıkaracak şekilde değilmiş. Ondan sonra vay efendim niye kırıldı diye ortalığa düşmemek lazımmış.Kimse land sağlam değil demesin Allah taş yapar adamı. Stres seviyesini çoktan aşmış şeklide araç kullanırsan kucaa alırsın işte.Parça yeni olursa 15bin, çıkma alındı 3300 tl. Hazır membasını bulmuşken sağ alentürüklü aynayı da aldım. Aktarma organı değişimi, sıvıların yenilenmesi filan derken 4500 tl gitti. Çıkan defransiyel kenarda. Onarım yapacağım. Eski landdan kalan hatalı teşhis nedeniyle değişen sıfır turbonun yanına koyacağım.Şimdi, bir adet arazi şanzımanı, bir adet turbo ve bir adet sağ ayna var elimde. Biraz daha devam edersem yeni nesil freelander 3.5 yapabilirim. Orijinal ve anahtarsız giriş ve çalıştırma dahil 4 anektar var. Ancak evi alt üst ettim, hiç biri yok ortalıkta. Patrona sordum anektar paspasın altında mı kalıktı diye. Ne ara tavayı aldı ağzıma ağzıma vurdu işte orayı hatırlamıyorum. 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Geçmiş olsun, bitti mi peki toplandı mı araba. Aldın mı? Bi kaç far alsaydın ordan, procelik Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Servet abi geçmiş olsun beraberken bişe yoktu senin arabada problemmi çıktı sen mi söktürdün başka bişe için Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Yıllardır sorun hep arabalarda arandı. Sorun Landda değil kullanıcıda kullanıcıda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 8 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Yıllardır sorun hep arabalarda arandı. Sorun Landda değil kullanıcıda kullanıcıda. Şimdi kullanıcıdan kullanıcıya da fark var. Kimisi macera ruhlu kimisi sakin. Kimisi de çocukluktan kalma meraka sahip. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 (düzenlendi) Geçmiş olsun Servet, bitirdi seni bu araba, ne bu ikide bir ver 4 bin ver 3 bin ver 8 bin, lr2 de böyleyse yakarım ülen o arabayı paramı dayanır buna yahu.... madem batanı kurtarayım diyorsun, ne işin var dingilizle, al bir ranger çek asıl, baktın çıkmıyor ver gazı asıl, batanın şaseyi yol al 3 Kasım 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Yıllardır sorun hep arabalarda arandı. Sorun Landda değil kullanıcıda kullanıcıda. Valla öyle 4 saat önce, Ali Gök yazdı: Servet abi geçmiş olsun beraberken bişe yoktu senin arabada problemmi çıktı sen mi söktürdün başka bişe için Vakti geldi diyelim. Ciddi zorladım ama 4 saat önce, Önder Özcan yazdı: Geçmiş olsun, bitti mi peki toplandı mı araba. Aldın mı? Bi kaç far alsaydın ordan, procelik Almadığımı nereden biliyon 2 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Geçmiş olsun Servet, bitirdi seni bu araba, ne bu ikide bir ver 4 bin ver 3 bin ver 8 bin, lr2 de böyleyse yakarım ülen o arabayı paramı dayanır buna yahu.... madem batanı kurtarayım diyorsun, ne işin var dingilizle, al bir ranger çek asıl, baktın çıkmıyor ver gazı asıl, batanın şaseyi yol al Ranger de kırılır bende mirim 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Geçmiş olsun Servet İçim acıyordu sen vura vura çekerken. Landın da acımış. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 4 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Geçmiş olsun. Kraliyet zor iş. Sağol hocam ama bununla bitmedi maalesef. Bu akşam üzeri gelen telefon. Hanım aradı, Hereke tünel içinde kaza yaptım diye. Tünel içinde trafik aniden duruyor. Tavuk etkisi belli ki. Arkadan yakın takip yapan araç kurtarıcısı yapışıyor bizim araca. Gittim tutanak vs hallettik. Çekici radyatör vs patladığı için yürümüyor 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Geçmiş olsun Abi, yengemde birşey yok inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts