İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Derede kırdıktan sonra düzen tutmadı.

Soruyorum 190'dan sonra böyle oluyor diyor, yahu o arabayla 190 mı basılır sayın KING

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Yine nooldu şafta?
Osman beni özlemiş. Yarım yamalak yapıyor
Derede kırdıktan sonra düzen tutmadı.

Soruyorum 190'dan sonra böyle oluyor diyor, yahu o arabayla 190 mı basılır sayın KING
Le Cafe de moriato içerken anlaşılmıyor hızı
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
32 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Madem şaftı çaldın bari arabayı indir. Yok araba havada kaldı ise şaftı ver

30029bc19f172aac965fd22f05d5827d.jpg

Liftte Land, arkada Kodiyak, solda kırmızı Ka, görünmeyen yerde de başganın şeroke vardır Allah bilir.

Etkinlik mi var?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

nedir bu şaftın çektiği, bu KA satıldıktan 1 yıl sonra müşteri olduğum KA'mı :unknw:

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Servet Aydın

Abs vaktinde şiddetli yağmur yağdığı vakit uyarı veriyordu. Geçmiş sayfalarda yazdık. Sigorta yuvası yerinden çıkmış vs. Neyse, yağmuru geçtik bu sefer sağlam arazi yollarında traction control fazla aktif olursa yine abs devreden çıkıyordu. Epey kafa patlattım ama bir Bayur kolay olunmuyor öğrendim. Çağlar bizimle İnönü yaylasında iken arızayı gördü.

Olm abs çalışıp ısınıyor ve devreden çıkıyor dedi. Kafamda ledler çaktı o anda.

Bugün sistemi söktüm. Konumlama çok kolay yerde. Fren yağı boruları, güç hattı soketi ve sabitleme vidalarını sökerek yerinden çıkardım.

Sistem iki parça. Elektro valflerin ve pompanın olduğu birim, elektronik kumanda birimi.

Elektronik birim çatlak veya kırık değil. Sorun yok. Mekanik birimde ise sadece pompa motoru yerinden çıkıyor. Merak ettiğim yer, bi dağıtayım dedim ve motorun rulmanı hasarlı. Sadece rulman değil, kollektör de epey kirli ve araları dolmuş. Rulmanı değiştirdim, kollektörü temizledim ve kömürleri değiştirdim.

Sık sık araziye girince normal şartlarda sadece acil fren de veya kışın araç patinaj yaparsa aktif olacak abs bende fazla mesai yaptı. Bu da mekanik yıpranmayı hızlandırmış.

Onarım sonrası denizli köyü civarında arazide 2 saatten fazla kullandım. Arıza yapmadı. Umarım yapmaz. Tekrarı halinde abs ünitesi değişecek.

1b1ff619e7b64a8987204b91b75bd785.jpga963c5f9e00f33ebc229f64919a1e96b.jpg62371d5aae8a7bc380b70ca90164cf92.jpg83285f1f316c7ffae2a0e5a11baaf131.jpg5c43aa730258e5bec689cc8c1a90cc38.jpg2958b3d6c9a0e52935e75f050adb7cd9.jpgb2af533e31d90a1a9ade8d77d290958a.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ecuyu bende çok merak ediyorum. Tam testere ile dalayım dedim o anda By Bayur telefonda idi 

Elleme la dedi 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yalama ettin söke söke be arkadaş :)

bende merak ediyordum içini, söktüğün iyi olmuş, bu arada bilgileri kapıyoruz, yarın lazım falan olur dimi ama :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
9 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Ecuyu bende çok merak ediyorum. Tam testere ile dalayım dedim o anda By Bayur telefonda idi 

Elleme la dedi 

o değil de daha ne elleyecen la.. atomlara mı ayıracan

1 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

bende merak ediyordum içini, söktüğün iyi olmuş, bu arada bilgileri kapıyoruz, yarın lazım falan olur dimi ama :rolleyes:

über fiesat aile d ebirçok parçası da ortak :mangal:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
2 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

Lr2 de açacağın tek yer depo kapağı :)

2 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

o değil de daha ne elleyecen la.. atomlara mı ayıracan

Ama pistonları da görseydik be 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

O derece taş diyosun yani, vallahi çok pis canım istiyorda nasıl alacağız onu düşünüyorum, bugün dusterle gezindim, kesmedi, şimdi gözüm hiçbirini görmez oldu :)

kırmızı renk hse buldum bu arada....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
4 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

kırmızı renk hse

70 bin falan eder.. Land de renk çok önemlidir, ayrı bir dünya

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

70 bin falan eder.. Land de renk çok önemlidir, ayrı bir dünya

keşke 70 olsa, 135 miydi neydi, 2011 başı makyajsız, aynısının SE TD4 olanını buldum, 2 parça boyalı, koltuk ısıtmalı ama galeriden :) 115 kaat yazmış...

bak mesela arabam com da 9965345

SD4 2011 190 hp buldum, 160 bin diyor adam, nasıl alacağız bunu yahu, hani 2. el düştüydü, kredilerde uçmuş, pehhhh.... bune arkadaş...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
20 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

nasıl alacağız bunu yahu,

noterde alınıyor.. ruhsat artık ordan hazır çıkıyor da?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

noterde alınıyor.. ruhsat artık ordan hazır çıkıyor da?

haaa, doğruya, o kadar kolay oluyordu, ben eskide kalmışım biraz :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
2 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

O derece taş diyosun yani, vallahi çok pis canım istiyorda nasıl alacağız onu düşünüyorum, bugün dusterle gezindim, kesmedi, şimdi gözüm hiçbirini görmez oldu :)

kırmızı renk hse buldum bu arada....

kırmızı bir freelander 2 var bizim evin orada galeride. en azından 10 gün önce vardı.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

Kırmızı frelander mi olur be

olsa ola ford ka olur yada mini cooper olur 

😊

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
13 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Hayırdır Ali Bey? 

Hayır hayır :D  hayırda çok para...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...