Servet Aydın 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 abi marşhal lastiği nerede buldun ben fiestada kullanmıştım çok memnundum hem fiyatı gayet uygundu. 185 70 14 için fiyat alabilirmisin tanıdık ise Sorup döneceğim Şu dişlere bak, ne kadar çirkin. Sökmekle iyi etmissin abi.Yemezler anam hayırlı uğurlu olsun servet abi güle güle kullan Ben kullanAmıyorum ki aracı Abi Allah'ta seni güldürsün, kahkaha attım ofiste ya iyide bu lastikler yıkamacı yanağına parlatıcı sürsün diye araca takılmaz ki çamurda ne kadar güzel yakışır bunun üzerine Heç Aramayla bulunmayacak lastikler aslında ya, emir epey yüksekten gelmiş anlaşılan. Can sağlığı olsun, insan nelere alışmıyor ki, dişsiz lastiğe de alışır elbet.. güle güle kullanın abicim. Yengeme de hörmet ederim[emoji28]Kapalı otoparkta uyumak çok zor azizim şöyle bişi olabilir hem mini hem otomatik..Yok olmasın böyle bir şey lütfen Servet Abi, pazarda ucuza satılan siyah terlikler var, hanıma, pardon evin reisine ondan al, vurunca sadece ses çıkıyor, acı yok, acı yok.Çok tecrübeli gördüm sizi bayım 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 *ASPAVA. uğraştığımız lastiklere bak. Kumho mu, birdaha asla. * pideci olan değil. Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Bir saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Ölçüleri uymuyor, oyüzden çirkin bir lastik bence o dişler pis pis duruşu vs. Yıkamacı bunun yanağına parlatıcı sürmez inan. pirelli pzero aldım diyordun grand cheroke ye ne oldu o iş Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 37 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Çok tecrübeli gördüm sizi bayım Kardeşimle ortalığı karıştırırdık, kardeşim ağlardı. Anam da eline bu terlikler alıp girişirdi bize, biz de yalandan ağlar gibi yapardık. Hiç acımazdı. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 13 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Kardeşimle ortalığı karıştırırdık, kardeşim ağlardı. Anam da eline bu terlikler alıp girişirdi bize, biz de yalandan ağlar gibi yapardık. Hiç acımazdı. Sanki anneniz hanımefendi bilmiyordu acıtmadığını 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Sanki anneniz hanımefendi bilmiyordu acıtmadığını Öğrenince değiştirdi ne yazık ki. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Yok olmasın böyle bir şey lütfen Patrona nasıl ulaştırsak şu resmi ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 54 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: *ASPAVA. uğraştığımız lastiklere bak. Kumho mu, birdaha asla. * pideci olan değil. Kumho'ya ne oldu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Çayın ağzı azaltıcı etkisi var diyorlar abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 *ASPAVA. uğraştığımız lastiklere bak. Kumho mu, birdaha asla. * pideci olan değil.Kumho çok iyidir. Hele ki kışlık lastiği Kardeşimle ortalığı karıştırırdık, kardeşim ağlardı. Anam da eline bu terlikler alıp girişirdi bize, biz de yalandan ağlar gibi yapardık. Hiç acımazdı. Hımmm. Sanki anneniz hanımefendi bilmiyordu acıtmadığını Anneler tamam da, eşler çok acımasız Patrona nasıl ulaştırsak şu resmi ?Başka? Çayın ağzı azaltıcı etkisi var diyorlar abi Diyorum niye bu kadar dayak arsızı oldum Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Satılık Kumho kışlık var az kullanılmış Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 19 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Satılık Kumho kışlık var az kullanılmış Ebat neydi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 30 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Ebat neydi Sana olmaz, büyük gelir 235 65 17 Bir takımda UG8 var 235 45 17 ama onlarda baya eski. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 8 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Sana olmaz, büyük gelir 235 65 17 Bir takımda UG8 var 235 45 17 ama onlarda baya eski. Neyse kışa daha çok var sağlık olsun Yorum bağlantısı
Selim Kaya 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Kamera hala yerindeyse çok sıkıntılı bir durum yoktur Olsa olsa modifiye işlemidir bu... Yoksa kimse inandıramaz bizi Servet abinin arabayı kırıma uğrattığına. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 (düzenlendi) Şaftıma Dokunma Hayırdır inşallah, kırıldı mı? 19 Temmuz 2018 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Şimdi, Selçuk Bakış yazdı: Hayırdır inşallah kırıldı mı? Virgülü hangi kelimelerin arasına koyalım Ona göre çeşitli anlamlar çıkıyor da 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 asagilarda bi yerlerde bi video izlemistim servet abiye burdan gecemezsin diyorlardi, oda inadina inadina sokuyordu arabayi derin bir dere yoluna😁 iste o goruntulerden sonra arazide arac kullanma aski banada geldi ama araba yok...😖 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Kameranın açısını ayırlıyorlar galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 48 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Dürüm ciddi abi geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur. hayırdır acıktın galiba dürüm derken. yoksa akıllı telefon düzeltmesi mi. artık ne kadar çok dürüm yazıyorsan Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 18 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Virgülü hangi kelimelerin arasına koyalım Ona göre çeşitli anlamlar çıkıyor da Müşteri gelince apar topar yazmamak lazımmış 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Bir saat önce, Ali Gök yazdı: suikast mı yaptı kıskananlar şafta Yok valla yapmadık bişey. Ups, kendimizi ele verdik 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2018 Yok valla yapmadık bişey. Ups, kendimizi ele verdik Madem şaftı çaldın bari arabayı indir. Yok araba havada kaldı ise şaftı ver Yorum bağlantısı
Recommended Posts