Servet Aydın 21 Mart 2018 Yazar Paylaş 21 Mart 2018 Kaybolduğunda mı ? Bu nasıl bir kayboluş.. Çessna diyor efendi. Fakirler anlayamaz Gerekir pist arabası o [emoji41]Tecer'de kaybolasın Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Yol olduktan sonra kango da çıkar. Tam şehir bebesi cümlesi olmuş. 20 cm suya girip 3 cm çamurda karda gezmek ile ofrotçu olunmuyır Toroslarda yol ne gezer her yer kayalık. Az biraz Sivas’tan dışarı çık. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Çessna diyor efendi. Fakirler anlayamaz Tecer'de kaybolasın Olur kaybolurum. Bulmaya çabi gelsin. 2 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Tam şehir bebesi cümlesi olmuş. 20 cm suya girip 3 cm çamurda karda gezmek ile ofrotçu olunmuyır Toroslarda yol ne gezer her yer kayalık. Az biraz Sivas’tan dışarı çık. Diyene bak. Evden dışarı iş haricinde çıkıyon mu metropol bebesi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 2 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Olur kaybolurum. Bulmaya çabi gelsin. elimle koymuş gibi bulurujm da, açıklaması 72 saat felan sürer Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 Diyene bak. Evden dışarı iş haricinde çıkıyon mu metropol bebesi. Arada ocakbaşına, portifçinin tükkana neyin gidiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Mart 2018 Paylaş 22 Mart 2018 şimdi bir soru durup ,dururken araçları niye balça ,çamura sokuyozki hani afet ,mafet olsa tamamda neden diye deli sorular var şindik kafamda ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mart 2018 Yazar Paylaş 22 Mart 2018 şimdi bir soru durup ,dururken araçları niye balça ,çamura sokuyozki hani afet ,mafet olsa tamamda neden diye deli sorular var şindik kafamda ?Dr stresten uzak kalmamız için toprağa basmanız gerektiğini söyledi. Araçta aynı, tamirci aracın gergin oluğunu, arada bir çala çamura girmesi gerektiğini söyledi 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2018 Paylaş 22 Mart 2018 Çamur banyosu insanda cildi araçta kaportayı güzelleştirir dediler ondan oldu hep 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Mart 2018 Paylaş 22 Mart 2018 16 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Arada ocakbaşına, portifçinin tükkana neyin gidiyorum. Sosyalleşiyorsun yani. 18 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: elimle koymuş gibi bulurujm da, açıklaması 72 saat felan sürer Tecer dağ abi yanlız. Bil istedim ? 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Mart 2018 Paylaş 22 Mart 2018 8 saat önce, Servet Aydın yazdı: 8 saat önce, Okan Tansel yazdı: şimdi bir soru durup ,dururken araçları niye balça ,çamura sokuyozki hani afet ,mafet olsa tamamda neden diye deli sorular var şindik kafamda ? Dr stresten uzak kalmamız için toprağa basmanız gerektiğini söyledi. Araçta aynı, tamirci aracın gergin oluğunu, arada bir çala çamura girmesi gerektiğini söyledi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2018 Paylaş 22 Mart 2018 Bir saat önce, Ertan Çabuk yazdı: dağ dağler tepeler ovalar bayılırım örnek Land fotosu yolliim mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mart 2018 Yazar Paylaş 22 Mart 2018 dağler tepeler ovalar bayılırım örnek Land fotosu yolliim mi?Yollama! 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Mart 2018 Paylaş 22 Mart 2018 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: dağler tepeler ovalar bayılırım örnek Land fotosu yolliim mi? Yolla ? Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: dağler tepeler ovalar bayılırım örnek Land fotosu yolliim mi? Yollama! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2018 Paylaş 22 Mart 2018 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: İşin yokmu senin bu sene küresi ısındı gardaşımın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart 2018 Yazar Paylaş 26 Mart 2018 Sani ilk deneme yapılırken 2 çeker ile, sonraki denemelerde ise esp açık denedi. Kapatacağını sanmıştım. Adil müsabaka olmadı.Tekrar deneyeceğiz müsait zamanda 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 Ve ben bunlara kasko yapıyorum... 6 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 Hep 4 çekerdim ama maalesef ESP'yi unuttum 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ve ben bunlara kasko yapıyorum... Onu şeetmeyelim şimdi, sen niye burayı okuyorsun ki? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 (düzenlendi) Esp kapanıyorumuda kapatsın kardeş ne koz veriyorsun Kinge o videodaki o ses kimin yahu, hani biiir ikiiii sonra biiir başla diyen 0 ı unutan 26 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 yav şimdi şeyi merak ettim. misal benim arabayla denesek nasıl olur. tork sizde aşağıda bizde yukarıda epeyce ne çıkar bu işten acaba Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 Gülmekten çekemedim ki İlk denemeden sonra Saninin araba hafif kaldı söylemleri üzerine, araca insan takviyesi yapılan video nerde ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 (düzenlendi) 2 dakika önce, Ali Gök yazdı: yav şimdi şeyi merak ettim. misal benim arabayla denesek nasıl olur. tork sizde aşağıda bizde yukarıda epeyce ne çıkar bu işten acaba içine birazda ağırlık koy zıplar falan (gerçi pikap olsa olurdu bu), sürükler atarsın.... 26 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 14 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ve ben bunlara kasko yapıyorum... Allianz bu videoyu görmesin, yetkini anında alırlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart 2018 Yazar Paylaş 26 Mart 2018 yav şimdi şeyi merak ettim. misal benim arabayla denesek nasıl olur. tork sizde aşağıda bizde yukarıda epeyce ne çıkar bu işten acaba Deneyelim, low'u kullanmaz ise adil olur çekişme Ve ben bunlara kasko yapıyorum... Yol ama orası Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 low kullanmadan nasıl olacak ki. part time ile mi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts