Köksal Yılmaz 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 9 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Var kepirtelim... pardon virelim... Sen ve android fokuzcu çok tehlikesiniz 8 dakika önce, Ali Gök yazdı: sol omzunun üzerinden kulağına " dünyaya bir daha mı geleceksin " der kaçarım. Balayı geçsin hele sen dur @Servet Aydın araç net belli değil abi, kuzen bakacaktı bitane de ön bilgi alayım dedim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sen ve android fokuzcu çok tehlikesiniz Balayı geçsin hele sen dur @Servet Aydın araç net belli değil abi, kuzen bakacaktı bitane de ön bilgi alayım dedim. Android fokuz denmiş, bildirim geldi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 6 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Android fokuz denmiş, bildirim geldi Kepirtme diyince gelmiş olmasın Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kepirtme diyince gelmiş olmasın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 eee siyah kraliyet videosu göremedim?Yaklaşık 100 küsür foto var facede. Peşpeşe tüm araçlar, benim önümde ve veya arkamda. Ama tek kare yok. Video ve foto. Bu sadece kıskançlık öğrenmiş oldum. Yolda bırakalım denen araç peşlerinden gelince koyuyor demekki 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 11 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: eee siyah kraliyet videosu göremedim? Bu sadece kıskançlık öğrenmiş oldum. sat o htc yi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 sat o htc yiÇamura düşseydi keşke Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 36 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: eee siyah kraliyet videosu göremedim? Yaklaşık 100 küsür foto var facede. Peşpeşe tüm araçlar, benim önümde ve veya arkamda. Ama tek kare yok. Video ve foto. Bu sadece kıskançlık öğrenmiş oldum. Yolda bırakalım denen araç peşlerinden gelince koyuyor demekki Bu derecemi çekememezlik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Bu derecemi çekememezlik yaşanması gerekir.. Herkese nasip olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 Takıma yeni gelen yıldız oyuncuya pas vermemek gibi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 Bu derecemi çekememezlik Başka anlam veremiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: 1 saat önce, Önder Özcan yazdı: Bu derecemi çekememezlik Başka anlam veremiyorum Ekip hikaye... Herkes başına buyruk. Kimi sağda kimi solda. Çil yavrusu gibi dağılmışlar araziye. Düzen yok.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 Videodaki araçlar hep çamur olmuş. Nerede yıkadılar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 24 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Ekip hikaye... alayı atlamış araba ile offroad yapıyor pehhh.. dockers candır Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 9 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: alayı atlamış araba ile offroad yapıyor pehhh.. dockers candır Çıplak Ayakla gezen birileri lazım... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2018 Yazar Paylaş 20 Mart 2018 11 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Ekip hikaye... Herkes başına buyruk. Kimi sağda kimi solda. Çil yavrusu gibi dağılmışlar araziye. Düzen yok.. Ve kaçınılmaz olarak ofak bi tıklatma oldu iki araç arasında. Çotanak çok daha ciddi 10 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Videodaki araçlar hep çamur olmuş. Nerede yıkadılar. Sanayilerde belirli yerler var, bu tip araçları yıkayan 10 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: alayı atlamış araba ile offroad yapıyor pehhh.. dockers candır Balıkçı çizmesi favorim 1 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Çıplak Ayakla gezen birileri lazım... Bacanak diyor ki, iki hafta anca keser arkadaşını Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 (düzenlendi) 16 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ve kaçınılmaz olarak ofak bi tıklatma oldu iki araç arasında. Çotanak çok daha ciddi Sanayilerde belirli yerler var, bu tip araçları yıkayan Balıkçı çizmesi favorim Bacanak diyor ki, iki hafta anca keser arkadaşını Balıkçı çizmem var, grubu bağlarsan açayım yıkamayı Not:Sınırsız çay... 20 Mart 2018 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 20 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ve kaçınılmaz olarak ofak bi tıklatma oldu iki araç arasında. Çotanak çok daha ciddi Sanayilerde belirli yerler var, bu tip araçları yıkayan Balıkçı çizmesi favorim Bacanak diyor ki, iki hafta anca keser arkadaşını Çotanak ve diğer izlediğim bir iki grup 'ta aynı. Bir veya bir kaç yönetici lazım dedikleri yapılacak. Kesmez de bacanağa. Hep daha fazlasını arayan bir mayyaq de ? Nerden sattın bana bu cipi la... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2018 Yazar Paylaş 20 Mart 2018 Balıkçı çizmem var, grubu bağlarsan açayım yıkamayı [emoji14] Not:Sınırsız çay...Adamlar bağlamış, iç dış yıkama 20 tl Çotanak ve diğer izlediğim bir iki grup 'ta aynı. Bir veya bir kaç yönetici lazım dedikleri yapılacak. Kesmez de bacanağa. Hep daha fazlasını arayan bir mayyaq de [emoji16] Nerden sattın bana bu cipi la...Beter ol, 3 hafta yapalım gezmeyi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Adamlar bağlamış, iç dış yıkama 20 tl Beter ol, 3 hafta yapalım gezmeyi Araçtan çıkan toprağı yayla toprağı diye satıyor heralde, başka türlü mimkin diiiil Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 18 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Adamlar bağlamış, iç dış yıkama 20 tl Beter ol, 3 hafta yapalım gezmeyi İşten atarlar la beni ? Bu sefer tam takım çıkacağım gezmeye. Araba tam anlamıyla bitmeli, sonra. Şimdi montaj zamanı beybi. 3100 rakımda çok şey lazım olacak bize... Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 46 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: İşten atarlar la beni ? Bu sefer tam takım çıkacağım gezmeye. Araba tam anlamıyla bitmeli, sonra. Şimdi montaj zamanı beybi. 3100 rakımda çok şey lazım olacak bize... Ertan abi 3100 metre nere everestemi çıkıonuz Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2018 Paylaş 20 Mart 2018 12 dakika önce, Ali Gök yazdı: Ertan abi 3100 metre nere everestemi çıkıonuz Kaçkarlar. Derebaşı virajları ve ardından kaçkarlar. Araçla ulaşılabilecek en yüksek iki rakım. 3070 ve 3100 Benim bildiğim. Böyle bir hevesimiz ve planımız var servet ile. Hayırlısı bakalım nasip olursa eğer... Yorum bağlantısı
Recommended Posts