Servet Aydın 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 Bir saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: kaporasını vermiştim. Gerimi vazgeçsem ne Arda, bak kardeşim, bak cnm, bak bilader, bak adamı hasta etme, adamı delirtme, adamı oraya getirtip mercedes'i çizdirtme, bak gelir inşaatlarının temeline çarparım, yaptığın havuzlu evlerin havuzuna bişey yaparım... Şimdi usulca o ilandan çık klavyeyi kenara bırak ve pc yi kapat. hadi cnm hadi 1 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Arda, bak kardeşim, bak cnm, bak bilader, bak adamı hasta etme, adamı delirtme, adamı oraya getirtip mercedes'i çizdirtme, bak gelir inşaatlarının temeline çarparım, yaptığın havuzlu evlerin havuzuna bişey yaparım... Şimdi usulca o ilandan çık klavyeyi kenara bırak ve pc yi kapat. hadi cnm hadiBen sütümü içtim yattım iyi geceler. Yarın Mars yolculuğu var. Sabaha kadar king Mersin’e gelmezse Canımı kurtardım demektir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 Kapıyı içerden kilitle rokete binince 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: ... adamı oraya getirtip mercedes'i çizdirtme, bak gelir inşaatlarının temeline çarparım, yaptığın havuzlu evlerin havuzuna bişey yaparım... Forumdaşa yapılan bir tehdit mi var yukarda ? Yönetime bildir (IP: 78.175.110.108) FORUM KURALLARI Yürürlüğe Giriş :15 Ocak 2017 Revizyon Tarihi : 20 Mayıs 2017 Cezalar 1A) Uyarı Cezası Verilecek Haller a)...... b)........ c) Firmalar, markalar, ya da bireyler hakkında -forum üyesi olsun ya da olmasın- huzursuz edici, tehditkar, müstehcen, kaba, ağır şekilde aşağılayıcı, kanun dışı, zarar verici, tehdit edici ve nefret dolu mesajlar yazmak, 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 Direkt hemde. İstersen sıraya geç bekle cicim Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 Forumdaşa yapılan bir tehdit mi var yukarda ? Yönetime bildir (IP: 78.175.110.108) FORUM KURALLARI Yürürlüğe Giriş :15 Ocak 2017 Revizyon Tarihi : 20 Mayıs 2017 Cezalar 1A) Uyarı Cezası Verilecek Haller a)...... b)........ c) Firmalar, markalar, ya da bireyler hakkında -forum üyesi olsun ya da olmasın- huzursuz edici, tehditkar, müstehcen, kaba, ağır şekilde aşağılayıcı, kanun dışı, zarar verici, tehdit edici ve nefret dolu mesajlar yazmak, Hemde ne tehdit Mars’a gittik birşey yapmasın diye. Yönetim nerdesin. Ya bize mangal partisi düzenlesin yada foruma girişi engellensin. [emoji41][emoji85] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mart 2018 Paylaş 3 Mart 2018 3 saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Hemde ne tehdit Mars’a gittik birşey yapmasın diye. Yönetim nerdesin. Ya bize mangal partisi düzenlesin yada foruma girişi engellensin. Sen böyle devam edersen Mars da kurtaramaz seni Arda 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2018 Paylaş 18 Mart 2018 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: O zaman danssss Nere bura? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2018 Yazar Paylaş 18 Mart 2018 2 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Nere bura? https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/sakarya/gezilecekyer/sogucak-yaylasi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2018 Yazar Paylaş 18 Mart 2018 Araç yüksek, lastikler desen nirvana. Kartepe off-road ekibi ve Mitsubishi off road ekibi ile gezinti yaptık. Yaklaşık 70 km parkur. Tamamı patika. Land için bırakalım diyenler günün sonunda araba altında şiir gibi konuştu dedi Bir kaç video daha gelecek. Ancak anlamadığım; Kamera çözünürlüğü yüksek idi. Karttaki ilgili videoları telefona kopyaladım çözünürlük gitti. Sıfır hasar ile günü bitirdim. Tabiki aracı sahibine teslim etmeden önce tüm dediller yok edildi 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: Sıfır hasar ile günü bitirdim. Tabiki aracı sahibine teslim etmeden önce tüm dediller yok edildi Abi güzel etkinlik olmuş senin için. tekrardan sahalara dönebilmen sevindirici. Peki anahtarı alabilmenin ve dedilleri yok etmenin kredi kartı ekstre yansıyan bölümü ne kadar oldu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 Ekmek almaya gidiyorum diye çıktım evden 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 Gerisi nerde... Güzel olmuş. Aks kıran ünimogöndeki mı.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 14 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ekmek almaya gidiyorum diye çıktım evden Dönerken de ekmek almayı unutmadın inşallah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 Gerisi nerde... Güzel olmuş. Aks kıran ünimogöndeki mı.. Gelecek daha. En önde idi o Dönerken de ekmek almayı unutmadın inşallahHassss... Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 12 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Nere bura? Duster giremez.. boşvir... 12 saat önce, Servet Aydın yazdı: O zaman danssss Nedir bu aracın senden çektiği... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 36 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Nedir bu aracın senden çektiği... Valla hiçte çektiği yok. Keyfi pek yerinde idi namıssızın https://www.youtube.com/watch?v=0ZH0EAGBmLo 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 Şimdi sayın King, diyelim ki akıl tutulması yaşadım ve bu araçlardan almaya gittim. Nelere dikkat etmeli? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 12 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şimdi sayın King, diyelim ki akıl tutulması yaşadım ve bu araçlardan almaya gittim. Nelere dikkat etmeli? Var kepirtelim... pardon virelim... Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Mart 2018 Paylaş 19 Mart 2018 14 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şimdi sayın King, diyelim ki akıl tutulması yaşadım ve bu araçlardan almaya gittim. Nelere dikkat etmeli? sol omzunun üzerinden kulağına " dünyaya bir daha mı geleceksin " der kaçarım. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 Şimdi sayın King, diyelim ki akıl tutulması yaşadım ve bu araçlardan almaya gittim. Nelere dikkat etmeli?Alacağın araç hangisi olacak, ona göre hareket edelim 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2018 Yazar Paylaş 19 Mart 2018 videoları görünce elim ayağım titrediSen birde oranın havasını solu. Nefesin kesilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts