Talha Bilgi 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 iş benim başıma patlamış gibi görünüyor ... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 1 dakika önce, Talha Bilgi yazdı: iş benim başıma patlamış gibi görünüyor ... Servet abinin samimiyetinden şüphen olmasın Sırf onu anlamak için arabamı sattım, akbille geziyorum ben de 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: Servet abinin samimiyetinden şüphen olmasın Sırf onu anlamak için arabamı sattım, akbille geziyorum ben de Sende araba alsana;HüSEyin abinin aldığı markadan 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Şimdi, Cem Işık yazdı: Sende araba alsana;HüSEyin abinin aldığı markadan Allah hepimize güzel ve uzun ömür versin, henüz doyamadım hayata, biraz daha yaşayayım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 Çok seviyordu; sattığına üzüldü demiştim. Ve hatta tehlikeli bi konu da demiştim[emoji28] Çok sevdiyse gene alsın abi.. ? Ben neden paparayı yidim ben ona kafamı karıştırdım valla [emoji4] Not: Ayrıca ben HSE paket demedim yani [emoji4] Aman Allah'ım Freelander 2 denmiş, HSE denmiş... Herkes sığınaklara kaçsın Servet abinin samimiyetinden şüphen olmasın [emoji6] Sırf onu anlamak için arabamı sattım, akbille geziyorum ben de [emoji3] Sende araba alsana;HüSEyin abinin aldığı markadan Allah hepimize güzel ve uzun ömür versin, henüz doyamadım hayata, biraz daha yaşayayım [emoji4] Topunuzu birden hınınıhınııı..Land yok kardeşim kötü kaka pis. Çok yakıyor çok bozuluyor, hiç te rahat değil. Virajda parande atıyor 4 çekeri berbat iç trim sesleri çok öğğğkk. Almayın aldırmayın. Alanın egzozunda patates sıkışır inşallah 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Küfteleri yerken sakinleşirsin abi, başarının kokusunu filan sıkarız, gevşersin Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Küfteleri yerken sakinleşirsin abi, başarının kokusunu filan sıkarız, gevşersin Bırak küfteyi, deve çevirip yedirsen gene zor. Çok kızıyo HüSEyin abinin arabanın adı geçince 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 24 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Herkes sığınaklara kaçsın yorum yazmıcam gerenk yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 Bırak küfteyi, deve çevirip yedirsen gene zor. Çok kızıyo HüSEyin abinin arabanın adı geçinceKodyak gözüme biraz uzun göründü. Ne yapsam, şöyle kafadan çi çarpma, veya üstten portif çatalıyla ezme, bilemedim yorum yazmıcam gerenk yokSenin otopark kumandası gri renkti dimi... Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 34 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Herkes sığınaklara kaçsın Ersen koyma şöyle fotoğraflar yahu kaç kere dedim ama Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Forumun en zengini olarak ben bile almiyorum bak Land Rover hemde freelander 2 hemde hse olanindan siz dusunun artik. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 2 dakika önce, Cem Işık yazdı: Ersen koyma şöyle fotoğraflar yahu kaç kere dedim ama Lütfen resimli alıntı yapmayalım. Hayat memat meselesi bu. Acilen hayat sigortası yaptırmalıyım. @Mehmet Ozyurek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 8 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Lütfen resimli alıntı yapmayalım. Hayat memat meselesi bu. Acilen hayat sigortası yaptırmalıyım. @Mehmet Ozyurek Görünen risk var.. yapmam... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 14 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Forumun en zengini olarak ben bile almiyorum bak Land Rover hemde freelander 2 hemde hse olanindan siz dusunun artik. ezmeseydik bak uzaktan kumanda felan dio.. gerçi akbille nereye kadar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 Ersen koyma şöyle fotoğraflar yahu kaç kere dedim amaHavuza 380 V verince Yalı'da ışık yansıması olur mu, sen hali hazırda havuz içinde iken? Forumun en zengini olarak ben bile almiyorum bak Land Rover hemde freelander 2 hemde hse olanindan siz dusunun artik.Diego bi dur zaten ortalık karışık Lütfen resimli alıntı yapmayalım. Hayat memat meselesi bu. Acilen hayat sigortası yaptırmalıyım. [mention=23]Mehmet Ozyurek[/mention]Aslanım bugün ne yedin sen yemekte Görünen risk var.. yapmam... Evlerinden alacağım ezmeseydik bak uzaktan kumanda felan dio.. gerçi akbille nereye kadarUlen paraya kıyıp harem minibüsü ile geleceğim o tarafa 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Evlerinden alacağım Evin sigortasını da iptal edeyim ben... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Evin sigortasını da iptal edeyim ben... et et..yakacam bi yerleri 3 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: Böyle küçük şakalarla kurtulamazsın bebişim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Yürek sote vardı menüde 14 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Aslanım bugün ne yedin sen yemekte 29 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 7 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Fazla kaçırmışsın menüyü Bende diyorum bana ne içirdiler. Suçlu bulunduğuna göre gözlük kabım yerinde duruyormu kontrol edeyim . 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 Bende diyorum bana ne içirdiler. Suçlu bulunduğuna göre gözlük kabım yerinde duruyormu kontrol edeyim . İyi bak Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 kaporasını vermiştim. Gerimi vazgeçsem ne Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 2 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı: kaporasını vermiştim. Gerimi vazgeçsem ne Ok yaydan çıktı. Canını seven kaçar 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Ok yaydan çıktı. Canını seven kaçarYok yok ben kaporayı yaktım hatta Mars a bilet aldım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts