İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Adnan Çakır
Beni de hiç boş geçmeyin zaten
Pardon , kusura bakma olmaz bir daha .
Yorum bağlantısı
Cem Işık
17 dakika önce, Adnan Çakır yazdı:
2 saat önce, Cem Işık yazdı:
Beni de hiç boş geçmeyin zaten

Pardon , kusura bakma olmaz bir daha .

Abicim zevktir yahu, yanlış anlama beni:) batmanın ustasıyım. Sonuna smiley koymayı becerememişim yoldaydım da.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Videodaki Range rover ama :) 

Land ordan geçemez.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Üstünden atlar. İstersen deneyelim. Fort durdun ortada. Bende tam gaz yandan geçeyim bakalım ne olacak. Sonuçları Emmi ile paylaşırız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Emmi kabul ederse olur. Kaç paradır ki pert olmuş Land Roverin tazminat ödemesi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Pert olmuş land? Sende haklısın ama Ford dan geriye bişey kalmayınca neyi ibraz edecez ki kaskoya

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kar yağmayınca böyle oldu. Bi yerleri bozmam lazım. Tık yok arabada

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut
Kar yağmayınca böyle oldu. Bi yerleri bozmam lazım. Tık yok arabada

Abi fırsattan istifade, yıllık izni alıp arabayı boyatalım dedik, bi renk beğendim. İstediğimizden de koyu oldu. Bir süre kullanıp tekrar normal koyu griye getirmeyi düşünüyorum. Gençler abi elleme renk güzel diyor, yaşlılar bu ne askeri araç gibi, tank gibi olmuş diyor. Arada kaldım. Camlara en incesinden film çekip bir sene ellememeyi düşünüyorum. Ama belli olmaz baharda da rengi açabilirim. Renk bir acayip. Bazen yeşil duruyor, ışık altında gri, akşama doğru bulutlu havada koyu gri, normalde beğendiğimiz boya ral 7022 idi.

db7ca0a1d6eb29e29e5e47bd954cd699.jpg31b8be5fbe169205995340bd9df0465f.jpgabc091d140e464ce25f338d1f8a47dbe.jpga706b24ae96340d6f069a434e421cf4a.jpg9a7725301234c5993305347f63671491.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Off bu ne olmuş böyle. Renk böyle çok güzel. Bence elleme. Sömestr tatilinde ikinci hafta nasip olursa teker dönüyor. 1 hafta kızın okulu var diye çıkmayacağım muhtemelen. Çotanak off-road ekibi ile tanışalım. Ve hatta Ertan da gelsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut
Off bu ne olmuş böyle. Renk böyle çok güzel. Bence elleme. Sömestr tatilinde ikinci hafta nasip olursa teker dönüyor. 1 hafta kızın okulu var diye çıkmayacağım muhtemelen. Çotanak off-road ekibi ile tanışalım. Ve hatta Ertan da gelsin
Araba genelde babamda şantiyede oluyor. Pazar gününe denk getirirsek alırım abi. Alamasam da sizle giderim çotanakçıların yaylaya. Rengi beğenmene gerçekten çok sevindim. Baya ikilemde kaldım. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ruhsatta gri geçiyordu araba. Bu renk bana sıkıntı çıkarmaz inşallah :)
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Koyu gri der geçer muayeneden. Adamların çıktığı yerlerde konakma varmı? Dağ başı lazım bize, kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut
Koyu gri der geçer muayeneden. Adamların çıktığı yerlerde konakma varmı? Dağ başı lazım bize, kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde
Bugün grupta paylaştılar, dur hemen alıntı yapayım.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Elleme sakın.. renk güzel olmuş.. çok uyumlu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

Konaklama var diyor abi. Giresun ya da Orduda kal derim ama, yayla için gelip yaylaya 50 - 60 km uzaklıkta merkezde kalmak olmaz. Ben facebook vasıtasıyla tanıyorum çotanakçıları, aslında onlara mesaj atıp konaklama için öneri alınabilir. Zaten otel-pansiyon sahibi de onlardandır büyük ihtimalle.

Ayrıca karın yağıp yağmayacağı da meçhul. Uzun zamandır böyle bahar tadında kış görmedi Doğu Karadeniz. :) 0d7761da65b512e976cf0665266a79eb.jpg18949f5cea1539ff15b8603e9c9b0b60.jpg94d12da26319fd4177fb04390f03f4a8.jpg966e4a0865bcfec09c9fb544084e58d5.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

He bunları okuduydum. Hayırlısı ile o gün gelsin bakalım bişeyler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut
Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:
Elleme sakın.. renk güzel olmuş.. çok uyumlu...

Sağol abi. Boyamızda bi vernik sorunu, hatta eksikliği oldu. Şimdi kafada baya bi soru işaretleri olduğu için bırak ellemeyelim dedim. Ustam da kabul etti bi sıkıntı olduğunu. Bakalım eğer ahaliden iyi tepkiler alırsam bir kutu boya daha alıp aynı renkten, zımpara, boya üstüne de vernik atacağız. Ama kafama takılan, boya mat olduğu için verniği de matlaştırıcı katılmış vernik mi alacağız, yoksa mat boya üzerine normal parlak vernik mi atacağız arada kaldım. Vernik tavsiyesi alabilirim sizlerden.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
13 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:
Noluyo be.
Neden uslu durmuyorsunuz siz

Servet durmuyo (ispiyoncu cocuklar gibi) [emoji23][emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Abi fırsattan istifade, yıllık izni alıp arabayı boyatalım dedik, bi renk beğendim. İstediğimizden de koyu oldu. Bir süre kullanıp tekrar normal koyu griye getirmeyi düşünüyorum. Gençler abi elleme renk güzel diyor, yaşlılar bu ne askeri araç gibi, tank gibi olmuş diyor. Arada kaldım. Camlara en incesinden film çekip bir sene ellememeyi düşünüyorum. Ama belli olmaz baharda da rengi açabilirim. Renk bir acayip. Bazen yeşil duruyor, ışık altında gri, akşama doğru bulutlu havada koyu gri, normalde beğendiğimiz boya ral 7022 idi.  

Mustafa renk güzel ama jantların siyah olması biraz boğmuş bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Giresun'da otelde kal, sabah Çotanak grubu ile yaylaya çık abi. Yaylada bu zamanda kalıp boş yere böbreklerini üşütme ;)

Ben gidersem 1. hafta gibi görünüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Giresun'da otelde kal, sabah Çotanak grubu ile yaylaya çık abi. Yaylada bu zamanda kalıp boş yere böbreklerini üşütme [emoji6]

Ben gidersem 1. hafta gibi görünüyor.
Sabaha kadar gürül gürül yanan soba önünde ne böbrek üşütmesi yahu
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Sabaha kadar gürül gürül yanan soba önünde ne böbrek üşütmesi yahu
Gece erkenden yat güzel dinlen ki ertesi günün tadını çıkar, ne yapcan soba başında sabaha kadar
Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...