Servet Aydın 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 Hımm.. Ansiklopedinin W harfine ne yazılabilir ki diyordum [emoji4] Çalışayım ben akşam.. Telif isterim Bu benim aklıma gelmişti. Demek daha önce başkalarınında aklına gelmiş [emoji3] Sırf bu sistem bile tercih sebebi sayılır. En güzeli ne biliyormusun, webasto ufacık ve üniversal. Al istediğin araca montajı yap 1 saatte [mention=13526]Servet Aydın[/mention] Pazar gününe yetişir mi bu işlemler?Yetişti bile. Hazırım dağa taşa çıkmaya Pazar günü ne var? Kar geliyor diyolarEvden çıkma sen. Kayarsın filan yok mu? Kalorifer filan da temizlicez, vardır yani yok mu Kanguru konusu ilerde Mangal kolay, sucuk ve kokoreç bile kolay bulunuyor ama kar yok la, bildiğin kar yok ocağın yarısı bitecek kar yok. Karı getirin banaaaRus karı hafta sonu geliyor bana doğru. 4x4'ü olmayanlar anlayamaz 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Rus karı hafta sonu geliyor bana doğru. 4x4'ü olmayanlar anlayamaz Ukrayna dolayına uğrayıpta mı gelecek? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 Yukarıdan gelsin nereden gelirse gelsin. Cam çerçeve açık bekliyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 screenshot alındı, painte yapıştırıldı.. Yok yok o buraya değildi. Kara hasret bekliyoruz Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 Ah bu Türkçe, bir an ahali sapıttı sandım. 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 5 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Telif isterimEn güzeli ne biliyormusun, webasto ufacık ve üniversal. Al istediğin araca montajı yap 1 saatte Yetişti bile. Hazırım dağa taşa çıkmaya Evden çıkma sen. Kayarsın filan Kanguru konusu ilerde Rus karı hafta sonu geliyor bana doğru. 4x4'ü olmayanlar anlayamaz Saatleri ayarlayalım o zaman, kaçta nereye geleyim? Dağa çıkacaksak fındık kavurayım enerji verir, rus karı da geliyormuş, üşümeyelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 Kar demek temizlik demek. Cam çerçeve niye açık. Eve temiz Rus karının kokusu girsin diye. Ne kadar fesatsınız siz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 15 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Telif isterim Tamam, Servet Aydın katkılarıyla diye not düşerim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 Katkı derken kabak çekirdeğine katılan sütten bahsediyoruz dimi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Katkı derken kabak çekirdeğine katılan sütten bahsediyoruz dimi Sistem değişti.. Gelip alıyorsun.. Otoparktan çıkınca sağdaki Bakkal Mustafa'da.. Benim hesaba yazar o Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 Koordinat tamam. Kar yağ artık mübarek kapa yolları ki düşeyim yollara Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 46 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Saatleri ayarlayalım o zaman, kaçta nereye geleyim? Dağa çıkacaksak fındık kavurayım enerji verir, rus karı da geliyormuş, üşümeyelim Kanka ben şırdan ve mumbar yiyip gelecem bir gün önceden. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 24 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Koordinat tamam. Kar yağ artık mübarek kapa yolları ki düşeyim yollara Akşam Mustafa Karabulutla konuştuk, abimi al da gel diyor, alternatif koordinat olarak dursun burda. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 Akşam Mustafa Karabulutla konuştuk, abimi al da gel diyor, alternatif koordinat olarak dursun burda.Gidecem nasipse yakın tarihte Mert gidersen, bişi denesene Niye o deniyor, ben daha iyi denerim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 Bir saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Mert gidersen, bişi denesene Abi ben böyle bi batma olayı yaşamam 59 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Niye o deniyor, ben daha iyi denerim Senin arabanın tipi kayık olduğu için batmayacağını biliyor ondan bana diyor. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 Sistem değişti.. Gelip alıyorsun.. Otoparktan çıkınca sağdaki Bakkal Mustafa'da.. Benim hesaba yazar o [emoji4] Emmi'nin selami var desek yeter mi [emoji38]Niye o deniyor, ben daha iyi denerim Katılıyorum ama gülmekten . Ya arkadaş düz yolda gidemiyor Sen ne diyorsun . Batma dermişsiniz de Cem'e bildirim gitmemiş bildirim ayarları mı bozuldu ki . 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Ocak 2018 Paylaş 13 Ocak 2018 20 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Batma dermişsiniz de Cem'e bildirim gitmemiş bildirim ayarları mı bozuldu ki . Beni de hiç boş geçmeyin zaten 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Ocak 2018 Paylaş 13 Ocak 2018 Beni de hiç boş geçmeyin zatenPardon , kusura bakma olmaz bir daha . Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Ocak 2018 Paylaş 13 Ocak 2018 17 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: 2 saat önce, Cem Işık yazdı: Beni de hiç boş geçmeyin zaten Pardon , kusura bakma olmaz bir daha . Abicim zevktir yahu, yanlış anlama beni:) batmanın ustasıyım. Sonuna smiley koymayı becerememişim yoldaydım da.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ocak 2018 Paylaş 14 Ocak 2018 Videodaki Range rover ama Land ordan geçemez. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ocak 2018 Yazar Paylaş 14 Ocak 2018 Üstünden atlar. İstersen deneyelim. Fort durdun ortada. Bende tam gaz yandan geçeyim bakalım ne olacak. Sonuçları Emmi ile paylaşırız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts