Haşmet Güngör 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 7 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Mazda süper bi alet.. Motoru da şanzımanı da süper.. Dakar'a mı göndersek? Forum olarak sponsor olalım. Co pilot kim olacak ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 1 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Dakar'a mı göndersek? Forum olarak sponsor olalım. Co pilot kim olacak ? Çölü iyi bilir japonlar.. Gönderelim.. Co-pilot olarak aklıma kimse gelmiyor, etrafındakilerin hepsi yiyici.. Ocakbaşı da bulamazlar orada. işleri zor. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çölü iyi bilir japonlar.. Gönderelim.. Co-pilot olarak aklıma kimse gelmiyor, etrafındakilerin hepsi yiyici.. Ocakbaşı da bulamazlar orada. işleri zor. Kore, Tayland ve Singapurda hayatta kalmışlığım var (1 günlük Katar sayılmaz heralde) ama çöl tecrübesi olan Cem var, onu gönderelim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: Kore, Tayland ve Singapurda hayatta kalmışlığım var (1 günlük Katar sayılmaz heralde) ama çöl tecrübesi olan Cem var, onu gönderelim. Bir günde birmez ama ora Evet.. Cem mantıklı. Cem'i gönderelim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2018 Yazar Paylaş 11 Ocak 2018 Çölde kutup ayısı bulsak yemek caizmidir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Mert’i de götür. Şanssız bu günlerde. Ayıyı daha kolay bulursunuz. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Kore, Tayland ve Singapurda hayatta kalmışlığım var (1 günlük Katar sayılmaz heralde) ama çöl tecrübesi olan Cem var, onu gönderelim. Direk saplansın diye mi? Adamın çöl tecrübesi batmak üzerine Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Araç serviste olunca yerine verilen ikame araç ile bugün aynı güzegahtan tekrar geçtim. Ve yine kaydık. Aracın üstünde Lassa Snoways3 var. Hızım 30 idi. Bu sefer bilinçli şekilde geçince toparlayabildim.Bugün birbirine yakın farklı yollarda 1 cip 1 merso ve 1 corsa kayıp çarpmışlardı. Yolda buz da yok ama çamurumsu bir tabaka vardı. Çöl tozu yağıyorbazen ama ilgisi var mı bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Dubaide safari olayını ben de yaptım. Saçma sapan bir iş bence. nereye gittiğin belli değil her yer aynı.. Araba yıkayacak dere de yok. 1 1 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 3 saat önce, Önder Özcan yazdı: Direk saplansın diye mi? Adamın çöl tecrübesi batmak üzerine Çölde batmak normal. Batınca çıkacak tecrübe de bende var. Co pilot olayım gidelim. Deve çevirme yaparız. Dubai’de en ilgimi çeken şey şuydu,çölde gidiyorsun in cin top oynuyor, minik bir köy evi gibi bi yere geliyorsun, adam petrol kuyusu açmış ufak çaplı. Çıkartıp satıyor bizim köylerde domates sebze vs yetiştirip satar gibi. En çok ona şaşırdım:) 4 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Ev yapimi benzin de vardir orada. Misss Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 5 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Dubaide safari olayını ben de yaptım. Saçma sapan bir iş bence. nereye gittiğin belli değil her yer aynı.. Araba yıkayacak dere de yok. Dere yoksa gitmem ben.. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Dere yoksa gitmem ben.. Petrol deresi olsa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 Kırıp dökmeler bitti. Artık gerçek kullanım bilgilerinde sıra. Land rover araçlar emisyon, konfor ve geç ısınan motorun dez avantajını webasto ile kapatıyor. Sistemin işleyişi için bizden ve doğadan bazı beklentileri var. Yakıt seviyesi %60 ve üzeri ve sağlıklı akü, doğanın da +5 derece altında olması.LR2 araçlarda - 5 derece ve araç yattığı yerde sistem çalışıyor. Motor bloğu +40 derece olunca devreden çıkıyor.LR1 ise daha farklı. Yukarıda yazılı şartlar yerine gelirse ve araç çalışır ise sistem aktif hale geliyor. Isıtma hızı muazzam. Sadece 100 metre sonra kalorifer ısı vermeye başlıyor. 500 metre civarında hararet %25 seviyesine çıkıyor. 1 km olmadan motor 88 dereceye geliyor. Ufak bir yazılımsal değişim ile, araç kontağı 1.kademede olduğu halde webasto çalışır hale getiriliyor, kalorifer fanı en yavaş hızda çalışacak şekilde ayarlanıyor. Uzun yolculuklarda iyi birşey. Koca dizel çalışana kadar webasto çalışıyor. Yazılım içinde akünün doluluk oranı da kontrol altında tutulup, batarya boşalması halinde sesli ikaz veriyor gösterge. İlerleyen zamanda yapabilirim. Müsait ara video çekeyim zira İnternet te webasto ile ilgili çok az veri var 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 33 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Müsait ara video çekeyim zira İnternet te webasto ile ilgili çok az veri var Hımm.. Ansiklopedinin W harfine ne yazılabilir ki diyordum Çalışayım ben akşam.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 36 dakika önce, Servet Aydın yazdı: LR2 araçlarda - 5 derece ve araç yattığı yerde sistem çalışıyor. Bu benim aklıma gelmişti. Demek daha önce başkalarınında aklına gelmiş Sırf bu sistem bile tercih sebebi sayılır. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 (düzenlendi) @Servet Aydın Pazar gününe yetişir mi bu işlemler? 12 Ocak 2018 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 4 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Pazar günü ne var? Kar geliyor diyolar yok mu? Kalorifer filan da temizlicez, vardır yani yok mu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 26 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: yok mu? Kalorifer filan da temizlicez, vardır yani yok mu Yemek - yemek diye ölecek adam ya 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 12 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Yemek - yemek diye ölecek adam ya Ofistekilerle bile karda kokoreç/sucuk mangal mı yapsak diye konuşuyoruz, dürüm çok ciddi 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 53 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ofistekilerle bile karda kokoreç/sucuk mangal mı yapsak diye konuşuyoruz, dürüm çok ciddi Mangal kolay, sucuk ve kokoreç bile kolay bulunuyor ama kar yok la, bildiğin kar yok ocağın yarısı bitecek kar yok. Karı getirin banaaa 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts