Hasan Karabekiroglu 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 geçmiş olsun... bişi olmaz düzelir.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Kaportada bir şey yok çekicideyiz gidiyoruz bakalım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Bunu takacaklar katalitik yerine 2 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 5 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Ahım mı tutmuş Kimin ahı kime tuttu belli değil.. golfün sıkıntısı neymiş?niye dağa taşa vurmuş başını? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Nereye gidiyosun mert servise?Kartal doğuş. Bitti işim aracı bıraktım GEBZE harem de adliyeye dönmeye çalışıyorum inşallah 200 metre de bir yolcu alıyor Kimin ahı kime tuttu belli değil.. golfün sıkıntısı neymiş?niye dağa taşa vurmuş başını?Hayatımda bu kadar adi bi lastik görmedim. 30 ile giderken spin attırdı kaldırıma çıktım indim 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Çok geçmiş olsun en kötüsü böyle olsun inşallah. [emoji20] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Mert Geçmiş olsun ben resmi görünce lastik patlamış diye düşünmüştüm. sabah sabah şaka yapıyorsunuz diye. üzme kendini bende meşhur yol tutuşu olan focus ile 40 km hızla giderken Pendik köprüsünden E5 bağlanırken Dumankayanın önünde yolda 90 derece dönüp kalmıştım. Allahtan arkamdan gelen yoktu. en kötüsü bu olsun tekrar geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 2 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Mert Geçmiş olsun ben resmi görünce lastik patlamış diye düşünmüştüm. sabah sabah şaka yapıyorsunuz diye. üzme kendini bende meşhur yol tutuşu olan focus ile 40 km hızla giderken Pendik köprüsünden E5 bağlanırken Dumankayanın önünde yolda 90 derece dönüp kalmıştım. Allahtan arkamdan gelen yoktu. en kötüsü bu olsun tekrar geçmiş olsun Acemiyiz demiyorlar da... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Acemiyiz demiyorlar da... abi bazen tecrübede işe yaramıyor. örnek ışıklarda beklerken arkadan kepçe gelip çarpıyor 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Mert çok geçmiş olsun. Allah korumuş, sana bi şey olmamış. Sıkma canını. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 11 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Yamuk bir jant var içeriyi bilmiyorum. S çizilen bir yol don mu çamur mu çözemedim fırıldak gibi spin attık geçmiş olsuın, mevsimsel problem: bu havadaki zemin, karlı buzlu -20 deki zeminden de tehlikelidir. üzüldüm 2 pert vardı bugün 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Geçmiş olsun tospa gizli esp yi açmamış demekki Bugün bizim ark hyundai era yı pert etti kaymış yoldan çıkmış dediğine göre 50km/h ile kemer de takılı değilmiş bütün günü hastanede geçtiNeyse can a geleceğine era ya ve golf e gelsin 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Köprü ve viyadükler. Bunları bilmesi lazım ehliyet sahibi olanların. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Köprü ve viyadük değildi geçtiğim yer. S şeklinde bir dönüş. İlk giriş doksan derece dönüş sonra s çiziyorsun. 90 dereceyi dönüp tam tersi viraja giriyor sonra tam tersi. Benim ki S nin çıkışında oldu ve videoda ki gibi dışa doğru kayma değil burun içeri doğru dönerek kayıp o şekilde kaldırıma çıkma. Yatık kaldırım taşının olduğu yerden taşa 45 derece açıyla girdim Kartal’ın önünden geçip ilerde durabildim. Servet abi geçti kaza yerinden o daha net anlatabilir Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Sizin ki lastiğin azizliği olmuş. Esp kurtaramadı mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Lastik. Başka bişey değil. Klasik michelin. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Conti ile Michelin arasında kaldığımda hemen hemen tüm yorumlarda, michelin aşınmaz sertleşir diyorlardı. Özelliğini kaybettiğini anlamak zor oluyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Çok mu dandik bu crosclimate25 derece üstünde tutmuyor abs giriyor hemen. 5-10 derece arası tutmuyor. Yanal ya da kızaklama yine kayıyor. Para verip almam bedava olsa farkını verir başka modeli alırım. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Nazar değmesin, lassa snoways3 3.kışı hala çok iyi tutuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts