İçeriğe Yönlendir

Yine Yeniden Land

Servet Aydın

Recommended Posts

Hasan Karabekiroglu

geçmiş olsun... bişi olmaz düzelir..

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Kaportada bir şey yok çekicideyiz gidiyoruz bakalım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
5 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

Ahım mı tutmuş :D

Kimin ahı kime tuttu belli değil.. golfün sıkıntısı neymiş?niye dağa taşa vurmuş başını?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Nereye gidiyosun mert servise?

Kartal doğuş. Bitti işim aracı bıraktım GEBZE harem de adliyeye dönmeye çalışıyorum inşallah 200 metre de bir yolcu alıyor
Kimin ahı kime tuttu belli değil.. golfün sıkıntısı neymiş?niye dağa taşa vurmuş başını?

Hayatımda bu kadar adi bi lastik görmedim. 30 ile giderken spin attırdı kaldırıma çıktım indim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mert Geçmiş olsun ben resmi görünce lastik patlamış diye düşünmüştüm. sabah sabah şaka yapıyorsunuz diye.

üzme kendini bende meşhur yol tutuşu olan focus ile 40 km hızla giderken  Pendik köprüsünden E5 bağlanırken Dumankayanın önünde yolda 90 derece dönüp kalmıştım. Allahtan arkamdan gelen yoktu. en kötüsü bu olsun tekrar geçmiş olsun 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
2 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Mert Geçmiş olsun ben resmi görünce lastik patlamış diye düşünmüştüm. sabah sabah şaka yapıyorsunuz diye.

üzme kendini bende meşhur yol tutuşu olan focus ile 40 km hızla giderken  Pendik köprüsünden E5 bağlanırken Dumankayanın önünde yolda 90 derece dönüp kalmıştım. Allahtan arkamdan gelen yoktu. en kötüsü bu olsun tekrar geçmiş olsun 

Acemiyiz demiyorlar da... :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Şimdi, Önder Özcan yazdı:

Acemiyiz demiyorlar da... :p

abi bazen tecrübede işe yaramıyor. örnek ışıklarda beklerken arkadan kepçe gelip çarpıyor :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mert çok geçmiş olsun. Allah korumuş, sana bi şey olmamış. Sıkma canını.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
11 saat önce, Mert Yeldan yazdı:

Yamuk bir jant var içeriyi bilmiyorum. S çizilen bir yol don mu çamur mu çözemedim fırıldak gibi spin attık

geçmiş olsuın, mevsimsel problem: bu havadaki zemin, karlı buzlu -20 deki zeminden de tehlikelidir. üzüldüm 2 pert vardı bugün

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Geçmiş olsun tospa gizli esp yi açmamış demekki
Bugün bizim ark hyundai era yı pert etti kaymış yoldan çıkmış dediğine göre 50km/h ile kemer de takılı değilmiş bütün günü hastanede geçti
Neyse can a geleceğine era ya ve golf e gelsin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Köprü ve viyadükler.

Bunları bilmesi lazım ehliyet sahibi olanların. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Köprü ve viyadük değildi geçtiğim yer. S şeklinde bir dönüş. İlk giriş doksan derece dönüş sonra s çiziyorsun. 90 dereceyi dönüp tam tersi viraja giriyor sonra tam tersi. Benim ki S nin çıkışında oldu ve videoda ki gibi dışa doğru kayma değil burun içeri doğru dönerek kayıp o şekilde kaldırıma çıkma.

824904bc86f021ff7cf0f5c3e6f6d8c6.jpg

Yatık kaldırım taşının olduğu yerden taşa 45 derece açıyla girdim Kartal’ın önünden geçip ilerde durabildim.

Servet abi geçti kaza yerinden o daha net anlatabilir

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Sizin ki lastiğin azizliği olmuş.

Esp kurtaramadı mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Lastik. Başka bişey değil.
Klasik michelin.

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Conti ile Michelin arasında kaldığımda hemen hemen tüm yorumlarda, michelin aşınmaz sertleşir diyorlardı. Özelliğini kaybettiğini anlamak zor oluyormuş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Çok mu dandik bu crosclimate

25 derece üstünde tutmuyor abs giriyor hemen. 5-10 derece arası tutmuyor. Yanal ya da kızaklama yine kayıyor. Para verip almam bedava olsa farkını verir başka modeli alırım.
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Nazar değmesin, lassa snoways3 3.kışı hala çok iyi tutuyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...