Ali Cihangiroğlu 7 Ocak 2018 Paylaş 7 Ocak 2018 Hehehe hale bak, bu arada Ranger candır, arazide-karayolunda virajda ve 230 km/h hızla tokat atarken mazot ibresine bakmayın ama 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 8 Ocak 2018 Paylaş 8 Ocak 2018 Bu araç land hakkındaki meşhur söylemin gerçek olduğunun ispatıdır. Neymiş abi o söylem [emoji1] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2018 Yazar Paylaş 8 Ocak 2018 Neymiş abi o söylem [emoji1]Önceki land ile sanayideyim. Bi Laz oğlu safran Laz amca geldi range rover ile.Kenarda sohbet ediyoruz, arızalar, vs. Satacağım dedim...Uşağum, ha bu landın koltuğuna kıçın değdiği an başka hiçbur arabayı beğenmezsun 3 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Ocak 2018 Paylaş 8 Ocak 2018 Şöyle revize edeyim “ha bu landun masrafı kıçına değdiği an başka hiçbir masrafı beğenmezsin” 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2018 Yazar Paylaş 8 Ocak 2018 Golf iki gün bende kalsın. Sonra konuşalım mı 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 8 Ocak 2018 Paylaş 8 Ocak 2018 Önceki land ile sanayideyim. Bi Laz oğlu safran Laz amca geldi range rover ile.Kenarda sohbet ediyoruz, arızalar, vs. Satacağım dedim...Uşağum, ha bu landın koltuğuna kıçın değdiği an başka hiçbur arabayı beğenmezsun Abi suv arayan tanıdıklarıma baskı yapıp aldırsam sonrasında işim gücüm rast gider değil mi? [emoji13][emoji1] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2018 Yazar Paylaş 8 Ocak 2018 Bir saat önce, Bilgehan Arbek yazdı: Abi suv arayan tanıdıklarıma baskı yapıp aldırsam sonrasında işim gücüm rast gider değil mi? Sınırı aşmaz isen ben gibi, bimişlik yapıp orasını burasını kurcalamaz isen ben gibi, Land en az sorun çıkaran araç olarak hizmet eder. Sektörde adı çıktı ben gibiler yüzünden markanın 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Allah landa laf edeni böyle çarpar sonra da muhtaç eder 2 2 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 14 dakika önce, Mert Gülkokan yazdı: 15 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Allah landa laf edeni böyle çarpar sonra da muhtaç eder Kilo mu almış bizimkisi ? Orada olmayan tüm Mert ler adına yiyorum diyordu 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Ayıp ayıp gardaşınız kaza yapmış siz et ve kilo derdindesiniz. Hele adamın dini kalktı geldi sırf ifşa etmek için kınıyorum kendisini 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Mert gecmis olsun, kaza mi lastik mi patladi? Sen iyi misin? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 5 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Ayıp ayıp gardaşınız kaza yapmış siz et ve kilo derdindesiniz. Sabah sabah "abi kaza yaptım" telefonu ile uyanmak... Paha biçilemez.. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 6 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Ayıp ayıp gardaşınız kaza yapmış siz et ve kilo derdindesiniz. Hele adamın dini kalktı geldi sırf ifşa etmek için kınıyorum kendisini *Ben orayı ocakbaşı sandım yeminle, inik lastiği görünce fotonun üstüne bakmadım. *Lastik dışında sorun yok gibi kanka, var mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Yazar Paylaş 9 Ocak 2018 Sabah sabah "abi kaza yaptım" telefonu ile uyanmak... Paha biçilemez.. Bir kere de günaydın nasılsın iyimisin diye aran dimi? *Ben orayı ocakbaşı sandım yeminle, inik lastiği görünce fotonun üstüne bakmadım. *Lastik dışında sorun yok gibi kanka, var mı?Zemin ıslak ve çamurumsu. Girmiş biraz hızlıca. Yol dar, Allah'tan karşıdan gelen yokmuş. Normalde 30 50 km arası hızla kullanılan bir ara yol. Kaymış aracı, lastikler dandik, esp yok. Buna şükür. Sağ salıncak biraz ayarı kaçık duruyor 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 3 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah sabah "abi kaza yaptım" telefonu ile uyanmak... Paha biçilemez.. Emmi, we need to talk Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Yamuk bir jant var içeriyi bilmiyorum. S çizilen bir yol don mu çamur mu çözemedim fırıldak gibi spin attık 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 5 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Yamuk bir jant var içeriyi bilmiyorum. S çizilen bir yol don mu çamur mu çözemedim fırıldak gibi spin attık Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Geçmiş olsun. 4 mevsimden olduğuna emin miyiz, anlatılanlara göre sanırım hız ve nazar varmış Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 13 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Yamuk bir jant var içeriyi bilmiyorum. S çizilen bir yol don mu çamur mu çözemedim fırıldak gibi spin attık Geçmiş olsun kanka, basitçe atlatırsın inşallah. Kangoo ile kaldırıma çıkınca çıkma jant+salıncakla çözmüştüm mekanik olarak. Kaportada bişey yok gibi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Kaportada bir şey yok çekicideyiz gidiyoruz bakalım Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 1 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Kaportada bir şey yok çekicideyiz gidiyoruz bakalım Nereye gidiyosun mert servise? Yorum bağlantısı
Recommended Posts