Servet Aydın 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 Dün gece ve bugünün özetini geçeyim. Gittiğimiz yer Kartepe ile aşağı yukarı aynı yüksekliğe sahip Gölcük Erikdüzü mevkii. Köy yollarından devam ile epey sağlam güzergah. Gerçek 4x4 araçlar altlarında lastikler ile belirli yerlere kadar gidebiliyor. Dün gece ilk biz gittik. Taze kar altında toprak zemin var. Yaklaşık 30 ile 40 cm arası kar kalınlığı. En önde klavuz araç olan Jeep Grand Cheeroke 5.9 çamur lastiği ile, ortada Honda crv GT marka kış lastiği ile ve ben Continental kış lastiği ile seyrü sefer yaptık. Gerçekten dün gece ciddi tedirginlik yaşadım ve araç çekiş sistemi rezaletmiş dedim. Bugün tekrar aynı hattı kullandık. Başka araçlar geçmiş, kar sertleşmiş. Dün geceki endişe veren araç asvalt konforunda yürüdü. Sebebi ise kesinlikle lastik. Geniş boşluklar olayan diş yapısı nedeniyle yumuşak zeminde tutunma çok kötü. Aam zemin sert ve daha kaygan olunca kılcal damarlar sahneye çıktı ve güvenli sürüş geriş döndü. GT Radial kış lastiği Continental kış lastiği Ortaya karışık fotolar 1.Ayda açıklacak bungalov odalar. Kimler ile kalacağım şimdiden liste hazır. 850 km ile 102 km arasında kişiler 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Offroadcıların bir çoğu bu şartlar için kaplama lastik kullanıyor. Karadenize yolun düşerse, cotanak off roadcılarla bi görüş.. İnstagram : https://www.instagram.com/cotanak_off_road/ Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 5 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Offroadcıların bir çoğu bu şartlar için kaplama lastik kullanıyor. Karadenize yolun düşerse, cotanak off roadcılarla bi görüş.. İnstagram : https://www.instagram.com/cotanak_off_road/ Abi naaptın yaaa. Adama verdiğin adres oldu mu şimdi? Kesin linke tıkladıktan sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayıp Landı satışa koyacak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 22 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: 102 km dedin ya akan sular durdu İsme ne gerek var dimi 17 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Offroadcıların bir çoğu bu şartlar için kaplama lastik kullanıyor. Karadenize yolun düşerse, cotanak off roadcılarla bi görüş.. İnstagram : https://www.instagram.com/cotanak_off_road/ Hata ettim bunları almak ile. Aklımda olanlar BF Googrich Urban Terrain idi. Satacağım tekerleri ve her zaman olduğu gibi ilk aklıma geleni yapacağım 9 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Abi naaptın yaaa. Adama verdiğin adres oldu mu şimdi? Kesin linke tıkladıktan sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayıp Landı satışa koyacak Gülmedim 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 23 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Offroadcıların bir çoğu bu şartlar için kaplama lastik kullanıyor. Karadenize yolun düşerse, cotanak off roadcılarla bi görüş.. İnstagram : https://www.instagram.com/cotanak_off_road/ Baktım, içlerinde Duster var. Tamam, gerçek off road'çı bunlar 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 17 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Baktım, içlerinde Duster var. Tamam, gerçek off road'çı bunlar Aynen.. ben de hep onu izliyorum.. Duster yapabiliyorsa bunları, Qashqai neler yapmaz Bunlarda öncü araç da genelde L200 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Aynen.. ben de hep onu izliyorum.. Duster yapabiliyorsa bunları, Qashqai neler yapmaz [emoji4] Bunlarda öncü araç da genelde L200 Qq anca dere kenarında jant silsin [emoji14] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Şu videodaki lastiklere bakın.. https://www.instagram.com/p/BdDM5wWjAUM/?taken-by=cotanak_off_road 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Qq anca dere kenarında jant silsin Haha... Arabası daha hiç çamur görmemiş olanlar da var.. Onlar naapsın.. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 Aynen.. ben de hep onu izliyorum.. Duster yapabiliyorsa bunları, Qashqai neler yapmaz [emoji4] Bunlarda öncü araç da genelde L200 Anca izle zaten Qq anca dere kenarında jant silsin [emoji14]Taam ezme fazla 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Bir tane gerçek off road araç olsa şu forumda içim sızlamıyacak. Birininki dere kenarından öteye geçmez, biri liftten inmez, diğerine şehir içinde bile destur çekmeden binilmez kaldırıma çıksa sürücü kapısı açılmaz. Ha pardon, hepsinde sis farı var. 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 odaların camı mı yok?Çadırdan iyidir Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 850 km dedin içim kıpraştı.Contiyi bir sen beğenmedin [emoji16]Bfg ko2 al yaz kış kullan. Ben öyle yapacağım.Petlas patates....Çadırdan iyidir Çadırsız kamp mı olur 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 9 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: 850 km dedin içim kıpraştı. Contiyi bir sen beğenmedin Bfg ko2 al yaz kış kullan. Ben öyle yapacağım. Petlas patates.... Çadırsız kamp mı olur En uysal hayvan yaban domuzu orada cicim. Sen bağlamanı hazır et kafi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 45 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 56 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: odaların camı mı yok? Çadırdan iyidir aynısı düşündüydüm 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Bunun hevesi land la kalsa iyi, tutturdu, bunu da deneyelim diye ,zor kurtardılar bizi. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 Ama dinlemedin beni abi. Dedim zincir takayım kanatlara kaymasın diye. Delimisin dedin 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Kuyruk off air'e uygun değil. Sorun orda. Sürücü hatası göremedim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 En uysal hayvan yaban domuzu orada cicim. Sen bağlamanı hazır et kafiOhal olmayaydı teçhizatlı gelirdik [emoji83] aynısı düşündüydümKöprüyü geçmek zor iş...Bagajı deneyin Sana ne 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Baktım, içlerinde Duster var. Tamam, gerçek off road'çı bunlar [emoji14]Şu 2018 Lada Niva gelsinde ben de Niva alayım [emoji609] Yorum bağlantısı
Recommended Posts